Joop

Geplaatst door: lurker op 22-07-21

Ik raak online aan de praat met Joop over mijn fantasieën en welk deel daarvan ik ook echt zou willen uitvoeren. Ik geef aan weliswaar een grote fantasie te hebben, maar misschien slechts een paar dingen echt te willen doen, mochten we afspreken. Uit de kleren, me laten betasten en de ander aftrekken lijkt me wel tot de mogelijkheden behoren, pijpen misschien, maar andere dingen: geen idee. Ik stel me mede zo defensief op om de druk bij mezelf een beetje weg te nemen, want ik vraag me af waar ik toe in staat ben. Of ik niet stiekem wel degelijk in staat ben een groot deel van mijn fantasieën uit te voeren, zeg maar. We besluiten op een donderdagochtend om 10:00 af te spreken op een bankje in een winkelcentrum in Joops woonplaats.

Om 9:58 neem ik plaats naast Joop en er ontstaat al vrij snel een erg ongemakkelijk gesprek omdat we het niet echt over het doel van onze afspraak kunnen hebben met al die voorbijgangers en we toch ook niet gekomen zijn om over koetjes en kalfjes te praten. Dus stelt Joop vrij snel voor om bij hem thuis verder te praten. Hij geeft aan dat zijn vriend Kees gewoon werkt op donderdagen, dus dat hij alleen thuis is.

Ik ga enigszins zenuwachtig akkoord aangezien met hem mee gaan gezien mijn eerdere woorden haast al impliceert dat er meer gaat gebeuren, maar ik houd mezelf voor dat ik altijd nog terug kan, dus als Joop opstaat en aanstalten maakt weg te lopen, loop ik met hem mee. Hij woont vlakbij het winkelcentrum en als hij me binnen heeft gelaten zegt hij "Meteen uit de kleren gaat wat snel, kom mee naar binnen, dan laat ik je het huis zien". Opgelucht loop ik met hem mee vanuit de hal naar de huiskamer en als hij me achtereenvolgens de woonkamer, werkkamer en keuken heeft laten zien, keren we terug naar de hal waar hij op de deur van de wc wijst en neemt hij me mee de trap op naar boven. Daar laat hij de slaapkamer, logeerkamer en badkamer zien.

Dan weer de trap af naar beneden en als we weer in de hal staan en Joop al met een hand de deur naar de woonkamer open heeft zegt hij "Nu kan ik je wel vragen je tot op je boxer uit te kleden voor je binnenkomt toch?", wetende dat dat in mijn fantasie voorkwam en ik had aangegeven sowieso wel voor hem uit de kleren te willen als ik naar hem toe zou komen. Glimlachend loopt Joop vervolgens de deur door om deze achter hem weer dicht te trekken.

Daar sta ik dan. Ik zou weer naar buiten kunnen gaan en ervan door gaan. Ik kijk hoe laat het is, het is pas 10:09. Er nu alweer vandoor gaan zou zonde zijn, ik ben gekomen om een eerste ervaring te beleven met een man, ik vind Joop daarvoor wel geschikt eigenlijk en de rondleiding heeft de drempel verlaagd, het voelt veilig om me hier nu uit te kleden en dus doe ik dat ook. Als ik in mijn boxer de woonkamer binnenloop spreekt Joop me bemoedigend toe en vraagt hij of ik voor hem op de grond wil gaan zitten, hij staat al op vanaf de bank.

Ik zeg dit wel spannend te vinden, waarop Joop glimlacht en terugzegt "Léuk spannend natuurlijk!" en ja, dat is zo, dus ga ik voor hem op de grond zitten. Joop laat er geen gras over groeien, doet zijn gulp open, haalt zijn reeds stijve piemel tevoorschijn en vraagt mij hem af te trekken. Dat doe ik zonder aarzelen en als hij even later vraagt of ik hem zou willen pijpen en hij dan in mijn mond mag klaarkomen word ik rood. Omdat hij dat ook ziet zegt hij "Nou vooruit, alleen pijpen dan, maar niet in je mond klaarkomen" en ja, dat is dermate geruststellend dat ik zijn piemel inderdaad in mijn mond neem. Dit komt ook omdat deze niet veel dikker is dan een duim en ook niet al te lang, ik kan vrijwel de hele lengte in mijn mond kwijt. Na een paar minuten pijpen voelt Joop dat hij klaar gaat komen, dus hij trekt zijn piemel terug en schiet zijn sperma in mijn gezicht. Joop vraagt of ik dat nog even wil laten zitten en ik merk dat ik graag aan zijn wens tegemoet kom, hoe onderdanig het eigenlijk ook is.

Vervolgens moet ik overeind komen en gaat Joop ook staan, zijn gulp weer dicht doend. Hij trekt mijn boxer op mijn enkels, zegt mij deze met mijn voet aan hem aan te geven en ook dat doe ik. Als hij mijn boxer heeft in zijn broekzak heeft gestopt zit hij nog even aan mijn ballen en piemel, maar al vrij snel loopt hij om me heen om aan mijn billen te zitten. Daar neemt hij wat langer de tijd voor. Opeens vraagt Joop of ik wel eens een vinger of dildo in mijn kont gehad heb, daarop geef ik aan van niet. Dan vraagt hij of hij met zijn piemel naar binnen zou mogen, zo groot is hij niet geschapen, dus het zou vrij makkelijk moeten passen. Mij overvalt dit een beetje en dus komt er niet meer dan "Ehhh ..." uit en dat is voldoende voor Joop om te weten dat hij nog even op me in moet praten, dus zegt hij glijmiddel te zullen gebruiken en precies de houding te weten waarin het voor mij het makkelijkst ontspannen is. Dan zegt hij "Kom mee!" en pakt me bij een hand vast terwijl hij wegloopt richting de hal en ik volg met gewoon. Hij neemt me mee de trap op naar boven en dirigeert me op handen en voeten op bed, met mijn hoofd naar het hoofdeinde. Net als ik op de wekkerradio zie dat het pas 10:25 is heeft Joop door dat ik afgeleid ben en dus pakt hij mij bij een been vast, dirigeert mijn benen wat uit elkaar en zegt dat ik het beste kan ontspannen als ik niet langer op mijn handen leun, maar mijn schouders en hoofd op bed leg en dus voer ik dat ook uit. Vervolgens zie ik dat hij glijmiddel en een condoom uit zijn nachtkastje pakt, het condoom omdoet en het glijmiddel gebruikt om zijn piemel in te smeren. Dit stelt me om een of andere reden op mijn gemak, ook al kijk ik nog steeds een beetje langs een spermasliert naar hem, want ja, die hadden we op mijn gezicht laten zitten ...

Dan gaat Joop achter me staan en dringt vrij eenvoudig bij me binnen, waarna hij me rustig begint te neuken. Mij valt de penetratie erg mee en Joop merkt dat ook, dus zegt hij dat het hem erg zou opwinden als hij op mijn billen zou mogen tikken. Ik zeg dat dat goed is en krijg meteen op beide billen een ferme tik die ik zonder morren toelaat, ook al waren de tikken best hard. Vervolgens petst Joop op beide billen nog een paar keer iets minder hard en dan pakt hij zijn telefoon en start een filmopname. Deze opname begint met zijn piemel die in mijn kont heen en weer beweegt, gevolgd door wederom twee ferme tikken op mijn billen. Ook nu incasseer ik die zonder morren, ook al worden mijn billen al wat rood. Vervolgens houdt Joop de camera van zijn telefoon nog even dicht boven mijn kont, trekt zijn piemel terug, filmt mijn openstaande anus en duwt zijn piemel weer naar binnen om verder te gaan waar hij gebleven was. Dan beëindigt hij de opname en stopt zijn telefoon weer weg. Hij neukt nog een tijdje door, komt in mij klaar, trekt terug en rolt het condoom van zijn piemel en knoopt deze dicht. Tegen mij zegt hij dat ik mijn gezicht verder aan het dekbed mag afvegen en als ik er klaar voor ben naar de keuken kan komen voor een theepauze. Joop loopt daarop meteen de kamer uit en de trap weer af naar beneden. Ik wacht even, veeg mijn gezicht af en ga even later ook naar beneden, waarna ik de keuken in loop waar Joop reeds een kop thee en een koekje voor me heeft klaargezet.

Ik zie aan de klok bij de oven dat het pas 10:39 is en denk "Heb ik nu in een half uur voor het eerst een man gepijpt en me laten neuken??". Joop lijkt door te hebben wat ik denk, maar besluit het te negeren, hij begint over de smaak thee en praat verder over wat er in het nieuws is en even later zijn we daarover in gesprek.

Als we beide onze thee op hebben geeft Joop aan graag weer naar de woonkamer te gaan voor een volgende sessie en ik loop gewoon weer met hem mee. Hij vraagt me wederom voor hem te gaan zitten en als ik dat meteen doe haalt hij het condoom van voor de pauze erbij, ontknoopt deze en vraagt of ik mijn tong uit wil steken. Ik doe dat en dus laat Joop de inhoud van het condoom langzaam op mijn tong landen. Als er niks meer uitkomt zegt hij kortweg "Slik!" en dus slik ik zijn sperma door en toon hem daarna meteen mijn lege mond. Dan geeft hij aan me graag rustig in mijn mond te willen neuken, gezien de geringe lengte van zijn piemel zou dat moeten kunnen.

Ik aarzel even, maar doe toch mijn mond open als Joop zijn piemel weer uit zijn broek haalt, en dus stopt hij hem opnieuw in mijn mond. Maar: elke keer als ik zie dat hij met zijn hand mijn hoofd vast wil pakken trek ik mijn hoofd terug en dus zegt Joop "Volgens mij vind je het spannender dan nodig is. Wil je een blinddoek overwegen?". Ik reageer daar niet op omdat ik het voorstel inderdaad eens goed wil overwegen, maar als Joop meteen een blinddoek uit zijn broekzak haalt laat ik hem die bij me om doen. Even later kan Joop me wat gemakkelijker diep in mijn mond neuken omdat ik nu mijn hoofd niet meer terugtrek op het moment dat hij zijn hand achter mijn hoofd wil doen. Omdat hij dit met zijn vriend wil delen maakt hij wederom een filmpje van enkele tientallen seconden en vervolgens stuurt hij beide filmpjes op met als begeleidende tekst. "Kontneuken was rond 10:30, zojuist condoom geleegd op zijn tong en door laten slikken, mondneuken is nu".

Kees, die wist dat Joop om 10:00 op het winkelcentrum met mij had afgesproken, kijkt beide filmpjes, ziet dat het nog voor elven is en stuurt Joop de tekst "Zeg hem dat je rustig zult blijven stoten, maar het echt heel erg geil zou vinden als je hem handboeien om zou mogen doen. Accepteert ie vast wel gezien het feit dat je hem al geblinddoekt mag mondneuken en hem ook al hebt mogen ontmaagden binnen een uur". Joop stelt inderdaad aan mij voor dat hij rustig zal blijven stoten, maar heel graag handboeien zou willen gebruiken om mijn handen achter mijn rug aan elkaar vast te maken. Meteen verdwijnt zijn piemel al uit mijn mond en hoewel ik eigenlijk wederom het voorstel ga overwegen, zeg ik wederom niks, maar laat ik Joop wel mijn polsen achter mijn rug een voor een in handboeien vastzetten. Joop appt meteen naar Kees "Gelukt!" en Kees appt terug "Ik kom er aan!!!". Op zijn werk zegt Kees dat er thuis een 'noodgeval' is en dat hij dus meteen naar huis moet. Hij rent het kantoor uit en springt in de auto.

Joop opent mijn mond weer en gaat nog een paar minuutjes door met in mijn mond stoten totdat hij voelt dat hij klaar gaat komen, trekt terug, vraagt me om zijn sperma te bewaren en als ik daarmee instem stopt hij alleen zijn eikel in mijn mond en komt hij klaar. Even gebeurt er niks en dan vraagt Joop me zijn cadeau aan mij te laten zien, wat ik doe, en dan vraagt hij mij zijn cadeau in ontvangst te nemen, en dus slik ik door. Als ik mijn lege mond toon hoor ik vrij snel daarna Joop weglopen en dus doe ik mijn mond weer dicht in afwachting van wat komen gaat.

Als ik even later weer voetstappen hoor en een duim tegen mijn lippen geduwd krijg laat ik deze meteen mijn mond binnen en begin ik er automatisch mee te spelen en aan te zuigen. Dat ik daarna hetzelfde doe met de eikel van Kees als die naar binnen wordt geduwd verbaast hem dan niet meer. Meteen doet Kees een hand achter mijn hoofd zodat ik niet meer terug kan trekken en dat is maar goed ook, want ik bedenk net dat de piemel die nu in mijn mond zit groter is dan ik verwacht had en dus stop ik met de pijpbeweging. Dan wordt mijn blinddoek afgedaan, zie ik na een paar keer knipperen Joop naast Kees staan en hoor ik Joop zeggen "Ik dacht al wel dat je Kees ook wel zou willen pijpen". Als de woorden tot me doordringen word ik even alert, bedenk ik me dat ik wel iets terug zou willen zeggen, maar aangezien ik dat niet kan laat ik ook meteen mijn alertheid varen, ik zit nu simpelweg met de piemel van Kees in mijn mond en daar is geen ontkomen aan. Ik bedenk dat ik net nog zo lekker onbevangen begonnen was met deze piemel pijpen en daar dus net zo goed mee door zou kunnen gaan. En dus begin ik Kees weer te pijpen.

Dan gaat zijn telefoon, Kees neemt op omdat hij ziet dat het zijn werk is. Eerst vertelt Kees dat er een indringer in huis is die ze met zijn tweeën hebben weten te overmeesteren, waarna ze zijn handen hebben vastgebonden en hem een blinddoek om hebben gedaan. Als er erg verbaasde reacties van de andere kant komen zegt Kees "Grapje! Een poes heeft een paar plantenpotten in de tuin omgestoten, waar Joop erg van is geschrokken, maar na een paar keer spuiten was het beest geen bedreiging meer, die durft nu geen amok meer te maken. Wel blijf ik graag de rest van de dag thuis, Joop is nog niet helemaal bekomen van de schrik, dus ik ga de rest van de dag leuke dingen met hem doen". Kees beëindigt het gesprek en kan zich dan weer volledig op mij richten. Enkele minuten later komt Kees klaar en dat doet hij door zijn piemel helemaal naar achteren te duwen. Zijn lading schiet hij rechtstreeks in mijn keel.

Kees zegt met een knipoog "Dat was vermoeiend, ik doe niks meer" en gaat op de bank zitten, zijn piemel nog steeds half stijf uit zijn broek hangend. Dan vraagt Kees aan Joop "Zou ik ook meteen van zijn kont gebruik mogen maken?". Bij mij komt er wederom niet veel meer uit dan "Ehhh ..", waarna Joop alweer op me inpraat: mijn piemel viel erg mee, toch? Zo veel groter is die van Kees niet. Ook hij zal glijmiddel gebruiken en we kiezen een houding uit waarbij je zelf kan beslissen zijn piemel weer uit je kont te halen als het toch tegenvalt. Tegen zoveel argumenten kan ik niet veel inbrengen en dus reageer ik niet als de handboeien weer af worden gedaan en pak ik daarna ook gewoon het condoom en de glijmiddel aan die Joop aan me aanreikt.

Kees gaat recht, maar onderuitgezakt zitten en ik ga voor Kees op de grond zitten, doe het condoom om zijn piemel, die alweer aardig hard is geworden bij de gedachte aan wat er gaat komen, smeer die vervolgens in met glijmiddel en klim op de bank, daarbij mijn onderbenen aan beide kanten van Kees plaatsend. Joop zegt dat ik het beste mijn billen uit elkaar kan trekken en me dan moet laten zakken en dat hij dan voor de juiste richting zal zorgen. Zo gezegd, zo gedaan. Joop richt Kees zijn piemel omhoog en ik laat me langzaam omlaag zakken op Kees zijn schoot, daarbij zijn piemel in me ontvangend. Dan zet ik mijn handen naast Kees zijn hoofd op de bovenkant van de bank en begin mezelf langzaam op en neer te bewegen. Dat werkt echter niet zo goed omdat de piemel uit mijn kont gaat en weer door Joop teruggeduwd moet worden. Dus krijg ik te horen dat ik beter kan gaan zitten en vanuit de zithouding mijn heupen naar voren en achteren kan gaan kantelen.

Als ik mijn heupen zo beweeg dat de piemel van Kees heen en weer gaat in mijn kont zonder dat ie er nog uitfloept, voelt het voor mij alsof ik hem aan het berijden ben. Ik merk dat ik Kees hiermee, inderdaad, zonder dat hij ook maar iets hoef te doen aardig opgewonden krijg, maar naar een hoogtepunt krijg ik hem nog niet echt. Ik besluit het tempo op te voeren en op die manier lukt het me om Kees na zo'n anderhalve minuut wederom in mij klaar te laten komen.

Na zijn ejaculatie verschijnt er een grote grijns op Kees zijn gezicht en dat maakt mij ook blij, heb ik toch maar mooi voor elkaar gekregen. Joop staat inmiddels achter de bank en hij ziet mijn voldoening, waarop hij vraagt "Je zit aardig in je element zo te zien of wil je beweren dat je innerlijke slet nog niet naar boven is gekomen? Je hebt nog geen enkel verzoek geweigerd ...". Vanuit de schaamte die me dan eerst overvalt kan krijg ik geen woord uit mijn mond, maar ik kan niet anders dan Joop gelijk geven en dus knik ik maar instemmend. Ik bevestig zijn conclusie alleen maar meer door het volgende verzoek van Kees ook direct uit te voeren: zijn condoom vlak voor zijn gezicht leeg te laten lopen op mijn tong, net zoals eerder vandaag met het condoom van Joop gebeurd is. Als ik meteen doorslik wanneer Kees "Slik!" zegt, vraagt Joop "Ik mag zeker nog wel een paar mannen uitnodigen?" en daarop zeg ik "Niet te veel tegelijk", maar stem ik dus in met zijn voorstel. Dus ja, dat appt hij meteen door en nog geen 5 tellen later gaat de deurbel. "Daar zal je ze hebben" zegt Joop en hij loopt al richting de hal.

Ik neem maar naast Kees plaats op de bank en Joop keert terug met 3 andere mannen. Dat maakt me toch wel weer onzeker, het helpt wel iets dat ze alle drie niks tegen me zeggen en meteen gaan zitten, maar ik ben niet meer in mijn element en dat valt Joop ook op. "Wat kunnen we doen om je weer ontspannen te krijgen?", vraagt hij. Ik denk even na en zeg dat het probleem is dat er nu ineens zo veel nieuwe ogen op mij gericht zijn. Ik stel voor dat 2 van de 3 mannen, die met de grootste piemels bijvoorbeeld, zich weer even uit de woonkamer verwijderen zodat 'het spel' eerst alleen met 1 persoon wordt uitgebreid. Ik heb dit amper uitgesproken of 2 van de 3 mannen staan op en begeven zich naar de keuken.

Dat brengt de rust bij mij terug en dus staat die ene overgebleven nieuwe man op en hij begint een paar knopen van zijn spijkerbroek los te maken. Joop zegt "Ho maar!" tegen de man, wendt zijn blik naar mij en zegt "de rest wordt voor je gedaan ...". Ik schiet meteen weer in mijn rol, loop op deze man af, waarvan ik de naam niet eens weet, ga voor hem op de grond zitten, ontknoop de resterende knopen van zijn broek en trek deze naar de grond, waarna ik ook zijn boxer omlaag trek.

Dan aanschouw ik enkele tellen mijn nieuwe speeltje, waarna ik mijn mond open en richting de eikel beweeg, want een nieuwe piemel in mijn mond, daar heb ik inmiddels wel weer zin in ...

3132 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.