Vakantie op Corsica 13

S'avonds in bed lag ik nog na te geniet van die heerlijk middag in de modder met die twee lieve en supergeile mannen. Dat het zo'n fijne en vrije vakantie zou worden had ik niet durven bedenken. Al spelende met mijn alweer natte pik zakte ik langzaam weg in slaap. De dagen erna verliepen weer zonnig en de sfeer met Louis en Maurice werd steeds vertrouwder. Het leek wel haast of we al jaren met zijn drieën samenwoonden. Ik wist alleen hun pincode niet en we sliepen 's nachts niet met elkaar, maar verder...

We neukten elkaar spontaan, soms met zijn drieen, soms was ik alleen met Maurice of Louis, het kon allemaal. Knuffelen, zoen, likken of wat dan ook, het kon gewoon en dat was fantastisch en dat spraken we ook regelmatig naar elkaar uit. Morgen was onze vrije week voorbij, want dat zou er een Nederlands stel komen. Of het man man of man vrouw of vrouw vrouw was, wisten Maurice en Louis niet. We besloten er vandaag dus nog maar ven van te genieten. 's Middags was ik even gaan liggen, ik was moe. Toen ik wakker werd hoorde ik wat gestommel op de trap. Zachtjes opende ik de slaapkamerdeur en wat ik daar zag was verrassend en super opwindend. Maurice stond op de trap naar beneden te pissen in de open mond van Louis, die n een doorschijnende string droeg die al helemaal nat was en daardoor nog doorzichter werd en super strak om die heerlijk pik van hem zat. Louis kreunde en smeekte zijn man om meer pis. Die kreunde op zijn beurt; "Je bent onverzadigbaar he!, geile pisslet van me. Ik kon me niet langer inhouden en ging achter Maurice staan, drukte mijn lijf en mijn keiharde lul tegen zijn kont. Met mijn rechterhand greep ik zij nog steeds flink pissen lul en richtte op Louis' gezicht, die op mijn verschijning nog harder begon te kreunen. De pis van Maurice spetterde natuurlijk ook op de plavuizen vloer, maar dat scheen de heren niet te deren. Langzaam werd de stroom minder en begon ik Maurice met trage halen af te trekken en hij liet het kennelijk graag gebeuren. Zachtjes beet ik Maurice in zijn nek en met mijn linkerhand bewerkte ik zijn tepels, waardoor hij kreunde en kronkelde van genot. 'Je maakt me gek', hijgde hij. 'Laat dat nou net mijn bedoeling zijn, 'fluisterde ik in zijn oor en stak mijn tong in zijn oorlel. Inmiddels was Louis met zijn geile natte lijf de trap opgekomen en ging smachtend zitten wachten op het zaad van zijn man. Daarbij zat hij heerlijk aan zijn eigen pik te sjorren. Aan mijn eigen snikkel merkte ik ook dat het een heerlijk spel was, want mijn leuter glibberde heerlijk langs de billen van Maurice die zich nu helemaal niet meer inhield en luid kreunde en riep: Ik wil jullie allemaal helemaal onderspuiten met mijn room'.

'Wacht nog heel even', riep Louis die snel de trap afliep en een spuitbus slagroom uit de koelkast haalde en weer de trap opliep. Boven aangekomen dwong Maurice mij ook op de knieën, nam de spuitbus over van Louis die naast mij op zijn knieën ging. Maurice spoot de hele bus slagroom over ons heen, nam een snuif poppers uit een flesje dat op de balustrade stond en reikte het ons aan. Louis en ik snoven alsof ons leven er van af hing en met elkaar raakte we in een supergeile roes. 'Jullie geile hoeren, geile sletten van mij', kreunde Maurice luidkeels, 'ik ga jullie helemaal onderspuiten.' Hij had het nog niet geschreeuwd of hij spoot luid brullend zijn zaad in onze gezichten. Louis en ik probeerde zijn zaad zoveel mogelijk in onze monden op te vangen, maar het meeste belandde op onze slagroomlijven. Louis en ik begonnen elkaar wild te tongen, terwijl Maurice zich voorover boog en slagroom en zaad over onze lijven begon uit te smeren. 'Schoonlikken', gebood hij ons er aan toevoegend,' stelletje gore hoeren. Die opdracht voerden wij maar al te graag uit, waarbij onze pikken alleen maar stijver en natter werden. De stenen vloer op de overloop leek inmiddels meer op een glijbaan, maar het maakte niet uit. terwijl Maurice nu ook meedeed aan het schoonlikken begon Louis zonder enige vooraankondiging over me heen te pissen. Ik kreunde en voelde me zo heerlijk hoerig en geil. 'Oh, ja , meer, meer', steunde ik luidkeels terwijl ik nogmaals naar de poppers greep. Na nog een snuif verloor ik elke controle over mezelf en schreeuwde: 'Jullie mogen wat mij betreft nooit meer naar de wc, al jullie pis is voor mij!' 'Dat zullen we goed in onze oren knopen hoor', lachte Maurice, die ondertussen met een hoop slagroom mijn kut aan het bewerken was. Ik voelde steeds meer vingers naar binnen gaan en terwijl ik probeerde Louis' laatste druppels zeik probeerde op te vangen, die zelf aan de poppers zat te snuiven. 'Geile pishoer dat je bent,' brulde Louis en beval me zijn stijve leuter schoon te likken. Inmiddels zat ik als een hond op de vloer met een aantal vingers van Maurice diep  aan het wroeten in mijn natte mannenkut en een vochtige snikkel van Louis in mijn mond. Weer kreunde ik: Oh, ja, ja... jullie maken een echte hoer van mij, oh Maurice ik wil je lul in mijn kut voelen!

'Daarop antwoordde hij lachend: 'Uw wens is mijn bevel, superhoer!, en hij gaf mij een tik op mijn billen, terwijl hij zijn alweer stijve pik wild in mijn kont ramde en nog een shotje poppers nam. Ik genoot enorm, een niet te beschrijven gevoel. Twee lullen in mijn met slagroom en sperma besmeurde lijf. Ongekende genotssidderingen gingen door me heen. Boven mij probeerden Louis en Maurice elkaar te tongen en hoe Maurice het zo snel voor elkaar kreeg weet ik niet, maar nu spoten ze bijna tegelijk met dierlijk geluid hun zaad in mij, waarbij Louis kreunde: 'Niet doorslikken!'. Ik deed wat mij gevraagd werd en beide mannen trokken me omhoog en begonnen wild met me te tongen, zodat het zaad van Louis heerlijk vermengt werd met ons speeksel. 'Oh mannen, wat is dit genieten!, zei ik, terwijl ik aan mijn drijfnatte harde pik begon te sjorren. 'Ho, wacht even', gebood Maurice, 'je bent nu onze hoer en we willen dat je ons eerst schoon pist, daarna mag je spuiten in onze monden. Het was even een uitdaging om mij harde lul aan het pissen te krijgen, maar uiteindelijk lukte het en hoe. 'Zo', kreunde ik voldaan terwijl ik hen de volle lading gaf en mijn pik naar links en rechts zwieberde om beide heren zo schoon mogelijk te krijgen. De heren lieten duidelijk blijken hiervan te genieten en mijn geilheid steeg naar een kookpunt, waardoor er niet veel meer voor nodig was om mijn volle zak te legen. Ik waarschuwde de heren dat het hoogtepunt elk moment kon komen en snel gingen ze met hun mond vlak voor mijn snoeiharde pik hangen. En ja hoor, daar kwam het. Ik liet al mijn remmingen varen en brulde als een beer bij dit gigantische, heerlijk jeukende orgasme en spoot mijn zaad deels in hun mond, deels in hun gezicht. Amper kon ik op mijn benen blijven staan na deze heerlijke klaarkom-sessie. Gelukkig hielden beide heren me vast en opnieuw tongden samen nu met mijn zaad. 'Oh, mannen, dank jullie wel voor weer zo'n heerlijk spontaan moment', zei ik. 'Geloof maar dat wij er ook van hebben genoten', zei Louis. 'Gelukkig maar', zei ik grinnikend,' dat zou anders toch wel jammer zijn. Dat geile taalgebruik wind me ook zo op. 'Daar zijn we blij mee', want ook wij vinden dat lekker', antwoordde Louis, 'maar als ik de ravage om ons heen zie hebben we wel even een opruimklus voor de boeg'. Met zijn drieën togen we aan de slag en in een mum van tijd was alles weer schoon.

Die avond hielden Maurice en Louis woord. Klaarkomen was er niet meer bij, maar tijdens het avondeten werd voor mijn ogen de dressing van de salade klaargemaakt. Terwijl Louis de saladekom vasthield legden we alle drie onze lullen op de rand en pisten een kleine hoeveelheid in de kom. Wat azijn en kruiden erbij en het werd een fantastische dressing. Later die avond ben ik door de heren en mijzelf nog een paar keer ondergepist. Heerlijk! Deze vakantie mocht wat mij betreft nooit meer overgaan.

2081 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.