Siem de psycholoog

... op vrijdagmiddag rond 16:00 uur kom ik het gebouw binnenlopen. Ik heb een afspraak met een patiënt staan en neem de lift naar de afdeling. In de wachtkamer zit de patiënt al te wachten. Ik nodig hem uit om mee te lopen naar de gespreksruimte en we bespreken zijn aanwezigheid en het behandeltraject. Ik schud hem de hand, wens hem een fijn weekend en hij verlaat de gespreksruimte. 


Het is al 17:00 uur als mijn collega voor de deur van de gespreksruimte staat. 'Ga je mee?' vraagt ze. 'Nee, ik wil nog even de rapportage afmaken' antwoord ik 'maar ga maar hoor, ik sluit wel af'. We wensen elkaar fijn weekend en ze loopt weg. Ik hoor de afdelingsdeur dichtvallen. Ik zit nog helemaal in mijn rapportage als ik voetstappen in de gang hoor. Ik sta op en loop naar de gang. Ik kijk de gang in richting de afdelingsdeur. 'Hoi jij ook nog hier?' vraagt Siem één van onze psychologen 'ik dacht dat ik de laatste was'. 'Nou ik dacht dat ik de laatste was' antwoord ik 'Annemiek kwam mij zojuist een fijn weekend wensen en vroeg of het o.k. was dat ik hier nog alleen achterbleef'. 'Ik zat in de grote ruimte, om het hoekje' zegt Siem 'dus dat zal ze wel gemist hebben'. 'Ja dat zal' zeg ik ... Siem zet zijn tas in de gang voor de toiletruimte neer en zegt 'ik moet even plassen'. Als hij de toiletruimte inloopt, loop ik terug naar mijn bureau en maak de rapportage af. 'Ga jij dan ook zo mee?' vraagt Siem. Ik kijk richting de deuropening. Daar staat Siem. Man van 32 jaar, ongeveer 185cm lang, slank, beige chinobroek aan met blauw poloshirt en blauwe Vans aan. Zijn haar is wat aan de lange kant en is donkerbruin, halflang en voorzien van krullen. Op zijn neus een bril met zwart montuur. Met zijn bruine ogen kijkt hij mij aan. Zijn witte tanden zichtbaar. 'Euhm ja' stamel ik 'ik ben bijna klaar'. 

Siem zet zijn tas in de deuropening en neemt plaats op de stoel naast het tafeltje. 'Beetje een rustige dag gehad?' vraagt Siem. 'Euhm, ja redelijk' antwoord ik 'jij?'. 'Nou ik vond het wel een drukke vrijdag' zegt Siem 'ben blij dat de kleine straks naar opa en oma gaat, dan hebben wij het rijk voor onszelf'. 'Oh ga je nog wat leuks met Claire ondernemen?' vraag ik. 'Nou ik denk dat we wat sushi bestellen en dan een weekendje gaan bankhangen en bij slapen' antwoord Siem 'de eerste 6 maanden van de kleine waren echt killing'. Hij zakt onderuit in de stoel en blaast lucht uit. 'Pffff ... sinds de kleine er is slaap ik slecht' zucht Siem. 'Is het zo erg?' vraag ik. 'Ja man, niet normaal' zegt Siem 'ze slaapt niet door en houd ons steeds wakker'. 'Beide chagrijnig en even geen aandacht meer voor elkaar' zegt Siem 'ik wil slapen en een beetje aandacht aan Claire geven en hopelijk geeft Claire ook wat aandacht aan mij'. 'Ach jullie hebben het huis straks voor jezelf, dus dan is er vast ook wel tijd voor een stevige vrijpartij' grap ik. 'Nou, dat weet ik nog net zo niet' zegt Siem 'Claire die is sinds de geboorte van onze dochter wat afstandelijker en geeft aan geen behoefte te hebben aan seks'. 'De bevalling was heftig vertelde je toch?' merk ik op 'en dan die slapeloze nachten, kan me voorstellen dat het dan de behoefte minder word'. 'Ja man, totaal ruptuur, dus even geen piemel in haar' lacht Siem 'maar ik zou het wel weer eens lekker vinden'. 'Ik vind knuffelen en een flinke pijpbeurt al wel genoeg' zegt Siem en begint te glimlachen 'maar ik denk, dat ik de hand aan mezelf mag slaan'. 'Ja vervelend' zeg ik 'maar ook dat komt wel weer goed joh'. 

Ik kijk naar Siem die nog steeds onderuitgezakt in de stoel zit. De onderkant van zijn shirt is ietwat omhoog getrokken en een deel van zijn rug is bloot en een streepje haar loopt vanaf de rand van de chinobroek richting zijn navel. 'Als je er nou straks ook zo als een zoutzak bij gaat zitten, dan gaat Claire jou zeker niet verwennen' grap ik. 'Denk je?' zegt Siem en wrijft met zijn hand over zijn buik en duwt daarbij zijn shirt iets verder omhoog 'zou ze hier niet warm van draaien?' 'Ik weet het niet' zeg ik. 'Ja ik ben ook niet jou type' zegt Siem 'jij valt toch meer op de brede, behaarde man'. 'Euhm, ja, dat vind ik wel aantrekkelijk' zeg ik 'maar een studentikoos onbehaarde man kan ook wel prima hoor'. Ik glimlach. 'Dus als Claire niet wil pijpen, dan kan ik jou vragen' zegt Siem en moet glimlachen. 'Jij belt maar' zeg ik al schaterlachend terug 'maar voor minder dan 17 cm ga ik geen moeite doen'. Siem begint te schateren ... 'Nou dan heb ik ff geluk' zegt Siem 'ik heb 18 cm'. Hij knijpt met zijn hand in zijn kruis. 'En Claire zegt dat het prima gereedschap is' zegt Siem 'dus dat scheelt'. Ik kijk naar mijn beeldscherm en type de laatste zin en sluit af. 'Maar zou jij mij doen?' vraagt Siem. Ik kijk hem aan en zeg 'sorry?'. 'Nou zou jij mij pijpen als ik het je zou vragen?' vraagt Siem. 'Euhm ... ' stamel ik 'nooit over nagedacht'. Siem staat op en komt naar mij toelopen. 'Stel ...' zegt hij 'Stel ...'. Hij staat voor mij en wrijft met zijn hand over zijn kruis en richting zijn buik. 'Stel ik sta voor je en haal mijn pik uit mijn broek' zegt Siem 'zou je mij pijpen?'. Ik voel dat ik rood kleur en draai ongemakkelijk op mijn bureaustoel.

Siem staat wijdbeens voor me, zijn handen glijden over zijn kruis en onder zijn shirt over zijn buik. Hij kijkt mij strak aan. Ik voel dat het mij niet onberoerd laat. Ik voel mijn pik groter worden. 'Mag ik verder gaan?' vraagt Siem fluisterend. Ik knik en voel dat mijn gezicht rood kleurt. Hij zet zijn bril af en legt deze op mijn bureau. Zijn shirt gaat uit. Zijn bleke huis word zichtbaar. Er is wat donker haar zichtbaar rond en tussen zijn tepels. Hij is slank. Het streepje met schaamhaar loopt inderdaad tot zijn navel. Met zijn vingers knijpt hij in zijn tepels, terwijl zijn heupen wiegen. De tepels worden stijf. Hij glijdt met zijn handen naar de broekrand en opent het knoopje en de rits. Er tekent zich een lichtblauwe boxershort af. Hij schopt zijn schoenen uit en staat met blauwe sokken voor mij. Zijn hand verdwijnt in zijn boxer en glijdt op- en neer. Siem kijkt naar beneden en dan weer naar mij. 'Word je hard?' vraagt hij. Ik knik. 'Mag ik het zien?' vraagt Siem. Ik open mijn broek en trek mijn broek naar beneden . Mijn rood gestreepte boxer is zichtbaar. Mijn pik is hard. Ik lift mijn billen uit de stoel en trek ook mijn boxershort naar beneden. Mijn pik is hard. Hij ligt tegen mijn buikwand aan. De kromming maakt dat mijn eikel naar boven gericht staat. Mijn schaamhaar is getrimd en mijn ballen kaal geschoren. Met mijn hand duw ik mijn t-shirt omhoog. Mijn behaarde buik en borst word zichtbaar. 

'Damn wat een dikke pik' fluistert Siem en trekt zijn wijde boxershort en broek uit. Voor mij staat een naakte Siem. Pik hard en fier overeind. Ik zie donker schaamhaar en wat haartjes op zijn strakke balzak. 'Geil' zeg ik. Siem stapt uit zijn broek en komt enkel gekleed in sokken naar mij toe lopen. Ik kijk omhoog, onze blikken kruisen elkaar. 'Wat zou je doen?' zegt Siem. Ik neem zijn pik in mijn hand en maakt een trekkende beweging. Siem strekt zich en gooit zijn hoofd naar achteren. 'Mag ik je pijpen?' vraag ik. Hij kreunt 'ja'. Ik neem zijn pik in mijn mond. Met mijn handen glijdt ik over zijn strakke bleke billen. Ik houd ze vast en druk hem naar mij toe. Zijn harde pik schuift mijn mond binnen. Zijn eikel raakt mijn huig. Ik moet kokhalzen. Siem trekt terug. 'Kleed je uit' spreekt Siem mij toe. Siem staat voor mij, een sliert van mijn speeksel hangt aan de schacht van zijn stijve pik. Ik kleed me uit en ga naakt zitten op de stoel. Met mijn rechterhand neem ik mijn pik in mijn hand en begin mezelf af te trekken. 'Geil' zeg ik. Siem komt weer naar voren lopen. Hij duwt zijn pik naar beneden en plaatst zijn andere hand achterop mijn hoofd. Hij duwt mijn hoofd over zijn pik heen. Mijn handen glijden weer over zijn billen. Ik pijp hem. Hij duwt mijn hoofd tot zijn buikwand. Hij kreunt. Met mijn hand trek ik aan zijn pik en mijn tong roteert over zijn eikel. 

'Mag ik je billen ruiken?' vraag ik. Siem kijkt naar beneden en draait zich om. Met zijn handen spreidt hij zijn stevige, bleke billen. Hij gaat iets voorover staan en ik zie wat donkere haren tussen zijn billen zitten. Ik druk mijn gezicht tussen zijn billen en snuif aan zijn kontje. Heerlijk en ik kreun. Met mijn tong lik ik langs zijn anus. Hij trilt en kreunt zacht. Mijn hand omvat zijn kleine, strakke balzak. Siem kreunt. 'Is het lekker?' vraagt Siem. Ik beaam en lik verder. 'Dit voelt focking lekker' zegt Siem. 'Mag ik jou kont eens ruiken en likken?' vraagt Siem. 'Wil je dat? Mag hoor!' zeg ik. Ik schuif wat bureauspullen aan de kant en ga op de rand van mijn bureau zitten en ga liggen. Mijn benen omhoog en mijn billen gespreid. Siem gaat op zijn knieën zitten en brengt zijn gezicht richting mijn blond behaarde billen. Ik voel hem snuiven. Zijn tong glijd langs de kringspier en ik voel wat druk. Zijn tong circuleert rond de anus en Siem probeert met lichte druk zijn tong naar binnen te drukken. Ik kreun. Ik voel zijn handen mijn billen verder spreiden en zijn tong maakt mijn aars nog natter. 'Vind je het lekker?' vraag ik. Siem komt overeind staan en buigt zijn hoofd richting mijn hoofd. Ik kom iets overeind, we zoenen elkaar. Ik voel de pik van Siem tegen mijn billen aankomen. 'Ik ben geil' zegt Siem 'dit is geil!'. 'Ik ook man' kreun ik 'dit doe je lekker, dit is lekker'. 'Wil je me neuken?' vraag ik. Siem neemt zijn pik in zijn hand en spuugt naar beneden. Hij wrijft zijn eikel ermee in. Hij plaatst de eikel tegen mijn aars. 'Wil je dat?' vraagt Siem. Ik knik. Ik voel dat zijn pik voorzichtig tegen mijn aars aandrukt en langzaam ontspan ik en voel ik zijn dikke schacht bij mij naar binnen glijden. Met mijn rechterhand trek ik mijn eigen pik af. Siem laat zijn pik langzaam in mijn kontje glijden. Hij trekt tot aan de rand van zijn eikel terug en duwt dan voorzichtig zijn pik weer in me. 

Ik voel hem krachtiger stoten. Zijn gezicht is rood gekleurd. 'Wow! je neukt lekker' zeg ik. 'Ik spuit je vol' zegt Siem, komt voorover leunen en we tongzoenen elkaar. Hij wordt agressiever qua neuken. Ik voel zijn eikel langs mijn prostaat glijden. 'Ik ga komen' kreun ik en blijf mijn eigen pik bevredigen. Ik trek mijn kringspier samen. 'Ik kom klaar' kreunt Siem. En ik voel dat hij voorover komt leunen, we beginnen te zoenen en zijn zijn pik glijdt in zijn gehaal naar binnen. Ik voel de stralen zaad in mijn darmen schieten. Ik ruk mezelf. Ik lig op mijn rug op het bureau en voel dat ik ga spuiten. Krachtige stralen zaad landen op mijn behaarde buik. We hijgen. Ik voel de pik van Siem slapper worden. Hij trekt hem terug. Het zaad loopt langs mijn billen op het bureaublad. 'Tissues' zegt Siem en pakt de doos met tissues van het tafeltje. Ik maak mijn buik schoon. Siem het bureaublad en zijn pik. Ik veeg mijn kont schoon. 'Jezus, dit was geil' zegt Siem 'ik heb nog nooit wat met een man gedaan, maar dit was echt prima'. 'Dank je' zeg ik 'ik vond het ook lekker'. 'En om een antwoord op je vraag te geven' grap ik 'ja ik zou je doen, sterker nog, we hebben elkaar gedaan'. Beide moeten we lachen. 'Het was lekker' zegt Siem 'wellicht smaakt dit naar meer'. Ik knipoog naar hem terwijl we onze kleding aantrekken en de tissues in de afvalemmer gooien. 'Weekend' zegt Siem. We geven elkaar een high five, lopen de gang in richting het trappenhuis. Gedurende het naar beneden lopen zeggen we niets. Eenmaal buiten geven we elkaar een knuffel. 'Was lekker Siem, fijn weekend jongen' zeg ik. 'Jij ook bedankt en fijn weekend' antwoord Siem en hij geeft mij een zoen op mijn wang. Hij loopt weg de wijk in. Ik sta buiten nog even na te genieten om vervolgens op mijn fiets richting huis te fietsen. 

3367 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.