Uitgaansgelegenheid

... in de jaren negentig werd ik er geïntroduceerd en in de jaren die volgden was ik er regelmatig te vinden. 


Niet wekelijks maar wel vaak. Altijd heerlijk op de dansvloer staan ne mooie mannen spotten. Maar onzeker als ik was durfde ik bijna niemand aan te spreken. Maar er waren altijd mannen die mij wel leuk vonden en die het voortouw namen om mij te leren kennen. Onder invloed van alcohol werd ik wel wat losser, maar helemaal 'los' ging ik nooit. Het waren altijd de jongens en mannen die 'ik niet zou willen introduceren bij mijn ouders' waar mijn oog op viel en waar ik regelmatig aandacht van kreeg. Ik vond het wel 'spannend' als er dan iemand in een te glimmend shirt aanwezig was. Beetje foute types. 

Mike was een erg aantrekkelijke gast, stoer, maar ook vrouwelijke trekjes. Tatoeages op zijn armen en in zijn nek. Kale kop. Mooi lichaam wat hij graag liet zien door strakke zwarte T-shirts te dragen en strakke spijkerbroeken. De T-shirts hadden een erg lage V-hals en dan zag je wat blond borsthaar zitten en zijn tepels waren hard. Maar Mike was 'van de vrouwtjes' en kwam altijd met zijn vriendin en diens gayfriend. Hij stond de hele avond op de dansvloer en had veel bekijks, van zowel de mannen als de aanwezige vrouwen. Mijn hetero vriend Ed kende hem goed, want ze waren collega's. Zodoende kwam ik in gesprek met Mike. Het resulteerde in een gezellige vriendschap gebaseerd op stappen en waren regelmatig in verschillende dancings te vinden. Ook deze bewuste avond. 

Hij was op dat moment vrijgezel en we hadden flink gedronken. Hij kwam erachter dat hij zijn sleutel in huis had laten liggen en zodoende ging hij met mij mee naar huis. Ik woonde destijds klein en had een slaapkamer met tweepersoonsbed. Voor Mike (en mij) geen probleem om samen in bed te liggen en te gaan slapen. Zodra Mike mijn slaapkamer inliep trok hij zijn kleren uit en stapte volledig naakt het bed in. Ik gekleed in een boxershort ging naast hem liggen. In de ochtend kruipt Mike tegen mij aan. Ik voel een stijve pik tegen mijn billen aan. 'Ik ben geil' fluistert hij in mijn oor. 'Ik merk het' reageer ik. Zijn hand glijdt in mijn boxershort. 'Hmm, jij nog niet stijf?' vraagt Mike. 'Doe eens normaal gast' zeg ik 'we zijn vrienden, jij valt op vrouwen'. 'Maar ik ben geil' zegt Mike. 'Ja dus?' vraag ik. Zijn hand verdwijnt weer in mijn boxershort. 'Dus toch?' grinnikt Mike 'zullen we?'. 'Wat Mike, wat zullen we' vraag ik. Hij kruipt over mijn heen en drukt mij op mijn rug. Ik kijk omhoog en zie de glimlach van Mike. Ik kijk via zijn platte, behaarde buik naar zijn kruis. Hij zit over mij heen en een dikke, redelijk grote pik staat kaarsrecht tegen zijn buik aan. 'Mike doe eens normaal' zeg ik en probeer hem van mij af te duwen. 

Met zijn vingers knijpt hij in mijn tepels. 'Serieus Mike?' vraag ik. Hij komt omhoog en gaat richting het einde van het bed. Hij is vliegensvlug en ik voel dat hij mijn boxershort naar beneden trekt. 'Wow! lekkere paal gast' roept Mike en voor ik het weet heeft hij mijn pik in zijn hand en begint eraan te trekken. Ik geef me over. Ik pak met mijn handen zijn hoofd vast en trek zijn gezicht naar de mijne. 'Als we dan toch gaan seksen, dan ook op mijn manier' zeg ik en ik zoen Mike. Hij zoent terug en komt bovenop mij liggen. Ik voel zijn stijve pik tegen die van mij aan en met zijn onderlichaam glijdt hij over mijn lichaam heen. Mijn handen houden zijn stevige billen vast. 'God wat zoen jij lekker' zegt Mike. 'Euhm jij ook' zeg ik 'je bent lekker'. 'En focking geil' zegt Mike. We rollen en glijden over elkaar heen. Hij beland tussen mijn benen en neemt mijn pik in zijn hand en in zijn mond. Ik kijk naar beneden en zie dat Mike me aankijkt. Zijn blauwe ogen glinsteren terwijl hij met zijn tong mijn eikel beroerd. Ik zie mijn pik volledig in zijn mond verdwijnen. Mike kijkt me aan. Zijn hoofd is wat rood. Ik duw mij hoofd in mijn kussen. 'God wat pijp jij lekker' kreun ik. Hij gaat los op mijn pik. Een van zijn vingers duwt hij in mijn aars en hij vingert mij. Ik kronkel op het bed. Ik wil hem zoenen, ik wil het de tijd geven. Maar Mike gaat door en pijpt mij diep. Ik kreun. 'Ik kom klaar Mike' kreun ik 'ik kom echt klaar' en ik spuit mijn zaad achterin zijn keel. Mike moet kokhalzen, maar slikt het zaad door. Hij zoent mij. Ik wil hem bevredigen, maar Mike komt op mij zitten en begint zichzelf af te trekken. Ik knijp ik zijn tepels en ik voel stralen warm zaad over mijn borst spuiten. Mike komt tussen mijn benen zitten en likt mijn borst schoon.

Hij komt met zijn gezicht boven mijn gezicht hangen en steekt zijn tong uit. 'Op' zegt hij met een glimlach. Hij geeft mij een zoen, klimt van het bed. Ik zie zijn prachtige billen de deur uitlopen richting de douche. Het water klettert hoorbaar op de vloer ...

2338 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.