Een geil avontuur met de buurman

Geplaatst door: nachtwacht op 24-07-21

Enige tijd geleden bracht ik de achterbuurman een buurtkrantje omdat hij deze niet ontvangen had, wat er volgde was een volstrekt normaal gesprek via Messenger over van alles en nog wat. Na een poosje ging het gesprek van schuin naar schunnig en we stuurden elkaar al gauw uitdagende foto's en video's van onze stijve pik. Zo gek en geil als ik ben besluit ik hem uit te gaan dagen en stuur hem video's dat ik spuitend klaarkom en hij geeft aan het geil te vinden. 

Een tijdje verder over en weer gesproken te hebben en elkaar geil te hebben gemaakt ga ik wederom een exemplaar van het buurtkrantje brengen en vraag hem of de koffie klaar is. Klaar niet maar is zo gezet zegt hij nog. Eenmaal daar aangekomen drinken we beide een bak koffie en kletsen over van alles en nog wat, dat allemaal terwijl ik vooral z'n kruis aandachtig bekijk. Tijdens dat gesprek repten we beide met geen woord over wat via Messenger allemaal besproken is. Eenmaal thuis zei ik hem aandachtig en afvragend heb zitten bekijken en zeg dat ik onder mijn korte broek verder niks aan had en bet wel een stijve kreeg van het idee wat er in zijn broek schuilging. Prompt krijg ik een foto teruggestuurd van een enorm harde pik. Ik daag hem uit en zeg dat ik hem wel een handje wil helpen, ik zeg eraan te komen en hij zet z'n voordeur op een kiertje.

 

Eenmaal weer bij hem binnen te zijn gekomen zit hij helemaal naakt op de bank lekker met z'n pik te spelen. Ik neem plaats naast hem pak z'n pik vast en begin hem af te trekken.

Even later trek ik mijn broek en shirt uit en begin hem met diepe halen te pijpen en ballen te likken terwijl hij met mijn inmiddels flink stijf geworden pik aan het spelen is. Ondertussen zijn we aan het zoenen en ik laat me iets afzakken en begin speels aan z'n tepels te sabbelen, hij kreunt het uit van genot. Even later gaat hij voor me zitten drukt m'n benen wat uit elkaar en begint me gulzig en met diepe halen hemels te pijpen en ik kreun het ook uit van genot. Hij zuigt flink aan m'n ballen en dan al likkend langs me pik weer omhoog en zuigt me hemels verder. Ik kan het niet laten z'n heerlijke dikke pik nog eens flink te zuigen en af te trekken. Al gauw kom ik al spuitend met stralen zaad flink klaar. Ik ging onderuitgezakt zitten en de buurman ging voorovergebogen voor me staan en trok zichzelf af. Z’n pik werd nog dikker en ademhaling zwaarder, en al gauw spoot die lekkere warme stralen zaad over me heen. Zo geil als hij me heeft laten spuiten vraag ik me af of dit een nog geiler vervolg gaat krijgen? Wie zal het zeggen!!

3440 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.