Vakantie op Corsica 14

De volgende ochtend was ik op tijd op en verscheen ik lekker fris gedoucht aan het ontbijt. Om Maurice en Louis een plezier te doen trok ik een paar keer aan mijn pik, zodat ik met een half stijve naar beneden kwam. 'Hmm,', zei Louis, 'die heeft er al weer zin in, jammer dat we er met de komst van 2 nieuwe gasten vandaag geen tijd voor hebben. Ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om een week droog te staan nu er nieuwe gasten komen. Het was zo'n heerlijke week'. Dat kon ik alleen maar beamen. Het was nu even afwachten wat voor gasten er zouden komen. Op de reservering stond 2 personen en de kamer was geboekt op naam van ene Marco met een ingewikkelde achternaam. Ik vroeg of ik de mannen kon helpen, maar ze zeiden dat ik vakantie had en beslist niet mocht helpen. Dat ik ze in de tuin had geholpen - en dat was uiterst aangenaam verlopen - was meer dan genoeg.

Dus ik besloot een bezoekje te brengen aan Ajaccio, een mooie stad. Tegen een uur of twee was ik weer terug en besloot maar niet naakt te gaan, in afwachting van de nieuwe gasten die tegen half vier zouden komen. Ik trok mijn een kleine licht doorschijnende rode zwemslip aan, misschien wel erg pikant, maar ik nam een badlaken mee naar het zwembad die ik altijd snel kon omslaan als dat nodig was. De zwemslip had op de heupen twee metalen clips, waardoor ik mijn zwembroek gewoon makkelijk uit kon doen. Om zo naadloos mogelijk bruin te worden deed ik de clips open en kwam 'mijn zaakje' lekker vrij te liggen. Zo zat ik even later lekker te lezen bij het zwembad. Even na half vier hoorde ik inderdaad het hek opengaan en hoorde ik Louis de nieuwe gasten begroeten. Vanaf het zwembad kon ik niets zien, maar toen ze dichterbij kwamen, hoorde ik dat het twee mannen waren. Hmm...dat zou leuk kunnen zijn. Nog dichterbij meende ik een van de stemmen te herkennen al kon ik niet meteen thuisbrengen waarvan. Eve. Even later wist ik het. Het leek de stem van Andre wel, een jongen waar ik misschien al wel 20 jaar geleden een korte maar heerlijke sexrelatie had gehad. Omdat ik op een gegeven moment was verhuisd verwaterde ons contact helaas. Wat was dat een heerlijke geile vent geweest. Ik luisterde nog eens en dacht... het zal toch niet. Ik draaide me om en was compleet verrast, hij wast het wel! nauwelijks veranderd. En wat een ongelofelijk knappe kerel had hij bij zich, een beetje een Arabisch type. Snel deed ik meer voor de vorm dan dat het nodig was mijn slip weer goed en stond op om hem te gaan begroeten. Hij kende elke centimeter van mijn lichaam, dus hoefde ik mij nergens voor te schamen en zijn vriend, ach, dacht ik maar zo, Andre kennende zal zijn vriend er vast geen bezwaar tegen hebben dat ik zo rondloop.

Toen Andre mij in het vizier kreeg reageerde hij verbaasd en enthousiast tegelijk. 'Het zal niet waar zijn', riep hij uit,'Tom ben jij dat?! 'ja, wie anders', reageerde ik lachend, 'wat geweldig om je weer te zien en ik omhelsde hem en gaf hem een dikke zoen op zijn mond. Hij beantwoordde die gretig en stelde me voor aan zijn partner Marco, die zijn tanden bloot lachte en me een vette knipoog gaf en zei en me goedkeurend aankeek: 'wel, wel, met wie heb ik het genoegen in  deze supersexy outfit?" De toon leek gezet. 'Hmm', gromde Andre geil en grappend', 'deze jongeman heet Tom en ik heb hem jaren geleden heel veel sperma gedoneerd. 'Dar ben ik je nog steeds dankbaar voor, daardoor zie ik er nu nog zo goed uit', kaatste ik terug. Gelach alom. Inderdaad zie je er nog steeds erg smakelijk uit', lachte Andre. "Misschien moet ik zo'n donatie ook eens overwegen', grapte Marco. 'Lijkt me een boeiend voorstel', antwoordde ik uitdagend mijn billen samen knijpend, zodat mijn half stijve pik nog meer aftekende in mijn slip, terwijl me ondertussen bedacht dat hij toch wel enorm geschapen moest zijn als ik naar zijn bermuda en zijn handen keek, wat een kolenschoppen. 'He Andre', als jij nou even lekker gaat bijkletsen, ga ik even de koffers uitpakken en kom ik straks wel bij jullie'. En weer gaf hij ons beiden een vette knipoog. Andre en ik liepen naar het zwembad en Louis bracht Marco naar hun kamer. 'Nou zeg, dat is wel onwijs toevallig dat we elkaar hier weer tegenkomen. Ik wil straks alles van je weten, maar ik voel me weer helemaal geil worden als ik je zien en hij duwde zonder enige schroom zijn had in mijn zwemslip, waarop ik begon te lachen. 'Je bent niets veranderd, merk ik wel, zelfs niet nu je een vaste partner hebt', zei ik. 'daar zit wel een verhaal achter hoor, want toen ik Marco leerde kennen was het meteen liefde op het eerste gezicht van beide kanten. Maar al tijdens onze eerste vrijpartij bleek dat Marco zo groot geschapen is dat ik hem niet kan hebben en dat frustreerde aan beide kanten. Bovendien is Marco zo absoluut top, dat hij zelden of nooit laat neuken. Maar we waren en zijn nog steeds heel verliefd en we hebben toen uren en dagen gepraat over een oplossing voor dit probleem. Uiteindelijk hebben we afgesproken dat we elkaar qua seks helemaal vrijlaten, maar elkaar wel alles vertellen.

Soms gaan we samen op stap of ontvangen vrienden, soms gaan we alleen op pad, maar we vertellen elkaar alles open en eerlijk tot in details. Dat was heel spannend, maar uiteindelijk was het een geweldige keuze. onze relatie is beter dan ooit. Dat heb je zeker wel gemerkt aan de opmerkingen van Marco naar jou. Enne... even heel eerlijk tussen jou en mij, natuurlijk wil ik je graag weer veel sperma geven in de gaten waar jij het wilt, maar ik zou het ook bloedgeil vinden om toe te kijken hoe Marco jou naar de 7e hemel neukt. Ik weet wel bijna zeker dat jij zijn enorme lange en dikke pik kan hebben....'Mijn fantasie ging er op los en ik voelde een grote druppel voorvocht uit mijn pik in de stof van de zwemslip verdwijnen. Andre zag dat, duwde me op een ligbed bij het zwembad en begon de natte plek op mijn slip te kikken. Al snel had hij de clips in de gaten en zo lag ik in een ommezien naakt voor hem. Hij pijpte met wild en zei dat mijn pik nog wel lekkerder leek dan vroeger. Ik gaf me aan hem over en sloot mijn ogen. Oh, wat was dit weer een geweldige en geile verrassing. Ik weet niet hoe lang hij zo bezig was, maar ineens hoorde ik de stem van marco die zei: 'hey Andre, zal ik het even van je overnemen, want ik heb ook wel dorst.?'Ik deed mijn ogen open en inderdaad daar zag ik Marco poedelnaakt voor me staan en wow wat was hij groot geschapen. Ik kon alleen maar zeggen: Marco, ga je gang ik wil graag je donatie ontvangen en jij mag zelf bepalen waar...." 'Heerlijk aanbod', kreunde Marco en lachte naar Andre en ook naar Louis en Maurice die ook weer naakt waren en een fles Champagne op tafel zetten, maar die zou nog even moeten wachten....

2074 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.