Mijn eerste keer, part 2

Na mijn eerste sex avontuur met de man in het park, bleef het de dagen er na stil in dat park en besloot ik ander plekken te ontdekken.

Ik had eens iets gelezen in een sex boekje over openbare toiletten en dus ging ik naar èèn van de drie stations in mijn woonplaats, dat station was wel schuin tegenover mijn ouderlijk huis en het toilet bevond zich helemaal achteraan in het stationsgebouw dus dat maakte het wel extra spannend omdat ik gespot zou kunnen worden.
Ik ging naar binnen en uiteraard was er niemand , in mijn geiligheid besloot ik me op het toilet af te trekken en gooide een kwartje in de deur om die te openen, eenmaal binnen zag ik dat er op de muren allerlei dingen geschreven en getekend waren, plots viel mijn oog op een geschreven "advertentie" met telefoonnummer er bij. 
In die advertentie vroeg een man om leuke jongens voor sex, ik verliet het toilet en liep naar de telefooncel op het pleintje voor het station ik wierp een kwartje in en draaide het nummer dat bij die advertentie vermeld stond.
De telefoon ging over en ik verwachtte er niet teveel van , de telefoon werd beantwoord en ik kreeg een stijve van de spanning ik legde de man uit dat ik zijn nummer op het stationstoilet gevonden had waarop hij zei dat het al een aantal jaren geleden was dat hij die advertentie daar opgeschreven had. 

Hij vroeg me wel meteen of geil was en of ik wel eens iets met een man gedaan had, ik vertelde over mijn eerste ervaring van een paar dagen terug en dat het naar meer smaakte, de man aan de telefoon stelde zich voor als Cees en vroeg of ik naar hem toe wilde komen, dat wilde ik wel en vroeg om het adres.
Zijn adres was maar een paar minuten lopen vanaf het station en ik stond dus al snel bij hem voor de deur en ik belde aan, ik zag door het raampje in de deur dat hij de trap af kwam, de deur ging open en ik stapte naar binnen en begroette Cees die gelijk voelde aan de harde bobbel in mijn broek.
Ik liep de trap op voor Cees uit die me bleef betasten, boven gekomen stond ik meteen in de ietwat rommelige woonkamer en ik besloot me meteen uit te kleden, Cees was inmiddels op de bank gaan zitten en had alleen zijn onderbroek nog aan , ik zag dat zijn pik hard en behoorlijk groot was, hij vroeg me bij hem to komen en ik ging voor hem staan Cees nam mijn pik in zijn mond en begon me gulzig te zuigen, toen hij even pauze nam ging ik op zijn schoot zitten en begon hem te tongen terwijl onze pikken tegen elkaar schuurden.
Ik heb vele keren heerlijke sex gehad met Cees , we hebben met enige regelmaat geexperimenteerd, het meest geile dat me bijgebleven is , is dat ik twee vrienden ( een stel) van Cees opgehaald heb met de auto in Rotterdam Zuid  (ik was inmiddels 18/19 jaar) en we bij Cees thuis geweldige sex gehad hebben.
Over de reis  Rotterdam Zuid naar Cees en over de sex die ik met Cees en die andere twee mannen gehad heb schrijf ik in een volgend verhaal. 

3729 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.