Mijn eerste keer , part 3

Zoals beloofd het waar gebeurde verhaal over de sex die ik met Cees en zijn vrienden gehad heb, op een dag was ik weer eens bij Cees en zoals gewoonlijk hadden we weer lekkere sex, vooral pijpen , tongen , likken en strelen. Neuken deden we zelden en dan neukte ik Cees.

We waren dus lekker met elkaar bezig toen de telefoon ging, het was een vriend van Cees die samenwoonde met een andere vriend , ze hadden Cees al enige tijd niet gezien en wilden langs komen.
Cees vertelde dat hij al bezoek had en die vrienden gingen natuurlijk vragen wie er dan wel op bezoek was en of we nog wel aangekleed waren, toen Cees vertelde dat ik hem aan het pijpen was terwijl hij aan de telefoon zat en dat ik een geil jong ding van 18 jaar was, stond vast dat het vriendenstel ook langs zou komen op hun vrije zondag.

Nieuwsgierig als ze waren wilden ze mij ook aan de telefoon horen en er werd direct gevraagd of ik zin had om met hun sex te hebben, nou dat zag ik zeker wel zitten.
Die vrienden woonden in Rotterdam bij het Zuidplein en hadden geen auto, ze waren dus afhankelijk van de trein en aangezien het zondag was reed de trein niet zo vaak, ik stelde voor om hun op te halen met de auto, dat vonden hun prima en gaven mij het adres.

Ik trok snel mijn korte broek en shirt aan( het was een warme en mooie dag) gaf Cees nog een vlugge tongzoen en liep naar mijn huis om mijn auto te pakken, (het huis van Cees was enkele minuten lopen vanaf mijn huis).
Thuis aangekomen pakte ik mijn autosleutel en besloot om mijn gewone korte broek te verwisselen voor een strak lycra broekje, het was niet druk op de weg en ik was al snel bij het Zuidplein waar ik stopte bij een info zuil met plattegrond om te kijken waar de straat was waar ik zijn moest.
Ik stapte uit de auto en doordat ik al geil was van de eerdere sex en het idee van de geile sex later met de vrienden er bij was mijn pik al goed zichtbaar in mijn strakke broekje.

Er kwam een jongen naar me toe die vroeg of hij kon helpen, zijn blik gleed meteen af naar de bobbel in mijn broekje, ik vertelde welke straat ik zocht, hij wist waar die straat was en die richting moest hij ook uit en hij stelde voor om mee te rijden zodat hij de weg kon wijzen.
Dat vond ik prima en we stapten in, toen ik weer weg reed legde hij meteen zijn hand in mijn kruis en begon mijn pik zachtjes te kneden, we zeiden eigenlijk niets en hij wees de weg, eenmaal bij de straat aangekomen pakte ik zijn pik ook even vast , bedankte hem en zei dat ik hoopte om hem nog eens tegen te komen.
We stapten beiden uit , hij ging zijn weg en ik liep naar het vriendenstel die al voor de deur stonden en vol bewondering naar mijn kruis keken, want mijn pik stond in volle erectie in dat hele strakke en elastische broekje.

We stelden ons aan elkaar voor en stapten in de auto na een kleine discussie over wie er voorin mocht zitten, op de snelweg aangekomen vroeg de vriend naast me of ik wel eens gepijpt was tijdens het autorijden, zonder te antwoorden tilde ik mijn kont een beetje op waarop hij meteen mijn broekje naar beneden trok, de vriend achterin die mijn tepels masseerde zei dat ik naast een vrachtwagen moest gaan rijden om die chauffeur te late, in meegenieten, ik werd heerlijk gepijpt en bleef even naast die vrachtwagen rijden.
We besloten dat het veiliger was om de rest van de sex te bewaren tot we bij Cees waren, het duurde niet lang meer voordat we er waren en ik kreeg gelijk de opdracht om me uit te kleden en boven op bed te gaan liggen, Cees en zijn vrienden kletsten in de woonkamer even wat bij .

Liggend op het waterbed van Cees begon ik wat met mezelf te spelen toen de vrienden naar boven kwamen en me begonnen te pijpen, likken , zoenen en strelen. Even daarna kwam Cees er ook bij en ik voelde overal tongen en vingers, ze wisselden elkaar ook af daarna en zo was er  eentje bij me en zo weer drie en dan weer twee, dit ging uren zo door en is ongetwijfeld het geilste wat ik ooit meegemaakt heb, helaas maar eenmalig omdat de vrienden kort na die geile date verhuisden naar het oosten van het land.

2593 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.