Een daagje naar de sportschool deel 6

Nadat ik door Hakim en die andere man flink was geneukt was ik in slaap gevallen en werd wakker omdat ik stemmen hoorde,

en ja hoor er kwamen 2 mannen aanlopen die waarschijnlijk ook wat met elkaar wilde gaan doen.
En toen zagen ze mij liggen en ik een waarderend fluitje van een van hen, mhhhhhhhhhhhhhhhhh wat een lekker kontje zie ik daar en dat ligt hier gewoon naakt op ons te wachten Kees zei de ene man tegen zijn vriend.
En voor ik kon opstaan knielde hij over mij heen en begon zijn broek open te doen, ik denk dat deze geile slet heerlijk kan pijpen.
Hij haalde een enorme slappe pik uit zijn broek en beet me toe...........zuigen slet, ik had geen enkele keus en opende mijn mond en gelijk duwde hij zijn hest wel dikke eikel in mijn mond. Hij smaakte lekker en begon er heftig op te zuigen mhhhhhhhhhhhhhh deze slet kan inderdaad lekker pijpen volgens mij, de andere man deed ook zijn broek en slip geheel uit en ook daar hing een behoorlijke dikke lange pik met grote volle zaadballen daaronder. De pik in mijn mond was geheel stijf en ik had heel veel moeite met deze lange en dikke pik, hij duwde met iedere stoot zijn paal dieper en dieper in mijn keel. Opeens zei de andere man genaamd Fred, zullen we dit loopse teefje even heerlijk gaan doorneuken.
Nou lijkt me een goed idee en Kees haalde zijn enorme lange dikke pik uit mijn keel en snauwde me toe, ga zitten als een loopse teef geile slet. ik had toch geen keus want deze heren waren beiden veel te sterk voor mij en zo gezegd zo gedaan ging ik in het hoge gras voor hem zitten, en  toen zag hij dat er nog zaad op mijn kutje zat, mhhhhhhhhhhhhhhhh zei Kees deze slet is al eerder lekker geneukt en zette gelijk zijn dikke eikel tegen mijn anus en hij duwde zijn enorme paal met een stoot bij me naar binnen.

Ik kreunde toen van genot waarop Fred zei, nou we gaan even veel plezier beleven aan deze hete geile slet.
Hij nam plaats voor me en duwde ook zijn best wel dikke eikel tegen mijn lippen en omdat zijn hete pik al heerlijk stijf was drong hij met een paar stoten diep in mijn keel naar binnen en begon mij direct met hevige diepe halen in mijn keel te neuken, en met een zelfde ritme werd ik door Kees heerlijk diep doorgeneukt, maar hij verhoogde zijn neukritme en werd gewoon bruut diep genomen, ohhhhhhhhhhhhhhhh wat een zalige kont heeft deze slet toch en hij gaf bij iedere stoot een harde klap op mijn billen. Yessssssssssssssssssssssss wat zalig is dit brulde hij tegen zijn maatje Fred en die zei dat hij nog nooit zo'n slet had gehad die zijn pik zo diep in zijn keel kan hebben. Beide mannen neukte mij zeker een half uur, ik begon behoorlijk last te krijgen van het diepe geneuk in mijn keel, kon slecht ademen en probeerde zijn pik uit mijn keel te krijgen maar daar was Fred niet van gediend en gaf mij een behoorlijk stevige tik tegen mijn wang, door blijven zuigen kreng.
Ohhhhhhhhhhhhhhh Fred zullen we van positie veranderen, ik wil ook wel eens die gore bek van hem neuken en ja hoor beide lang dikke pikken werden uit mijn mond en kont getrokken en eindelijk kon ik even op adem komen, maar helaas was dit voor korte duur want al snel zat Kees voor mijn mond en duwde zijn harde dikke lange pik in een stoot diep in mijn keel, ohhhhhhhhhhhhhhhh  wat deed dit zeer en ik kon slecht ademen want die pik van Kees was langer en dikker dan die van Fred.
En toen voelde ik de lange dikke pik van Fred met een paar stoten diep in mijn kont verdwijnen, pffffffffffff was deze iets minder dik en lang en was het neuken een stuk aangenamer dan met die pik van Kees, ik genoot echt van zijn neuken en duwde bij iedere stoot mijn kont hard naar achteren wat Fred best wel kon waarderen, hij zei nou ons sletje geniet echt van mijn pik.

Dit vond Kees niet echt een fijne opmerking en begon mij harder en harder in mijn keel te neuken, zo slet jij vond mijn geneuk dus niet zo fijn he, ik kreeg het benauwd en probeerde me te laten omvallen waarop Fred tegen Kees snauwde dat hij wat rustiger aan moet gaan doen, oh dus je beschermt onze slet, hij trok zijn pik uit mijn keel en stond op en foeterde tegen Fred dat hij weg zou gaan en dat Fred nooit meer bij hem langs hoefde te komen om lekker sex met hem te hebben.
Fred was best wel verrast door het rare gedrag van Kees en haalde zijn pik uit mijn kont en kwam naast me liggen, ik ging ook op mijn rug naast hem liggen en voor we het wisten lagen we samen heerlijk te vrijen en geil te tongen, ohhhhhhhhhh wat heb jij toch een zalig kutje zeg, ik kwam overeind en ging tussen zijn benen zitten en nam zijn half slappe paal weer in mijn mond en begon hem zalig te pijpen, heerlijk likkend aan zijn dikke eikel en al likken ging ik naar beneden en nam zijn volle grote zaadballen een voor een in mijn mond en zoog ze heerlijk naar binnen en weer naar buiten, Fred begon te kreunen en fluisterde zachtjes dat hij me weer verder wilde gaan neuken, ik rolde op mijn rug en in notime zat Fred tussen mijn benen en ik legde mijn benen over zijn nek en al snel voelde ik zijn harde lange pik diep in me dringen en toen begon hij me met zalige relaxte diepe halen heerlijk te neuken, bij iedere stoot duwde ik mijn kont omhoog om hem zo diep mogelijk in me te voelen stoten.

Hij neukte me zeker nog een klein kwartier en toen begonnen zijn stoten onrustiger te worden en ik begreep dat hij snel zijn zaad diep in mijn darmen ging spuiten en ja hoor ik voelde echt zijn pik dikker worden en straal na straal heet zaad verdween diep in mijn darmen, mhhhhhhhhhhhhhhhhh wat een zalig gevoel is dat toch om een paal diep in je darmen te voelen klaar komen, Hij neukte nog wat minuten door en haalde toen zijn slapper wordende paal uit mij toch wel gevoelige kutje halen,
het zaad golfde uit mijn kutje en deed mijn benen wat wijder uit elkaar en trok mijn knieen op, mhhhhhhhhhhhh Fred je hebt me zalig geneukt en hopelijk gaan we dit vaker doen, dit vond Fred dus ook een zeer goed idee.
Ik ging als een geil teefje naast hem liggen en al snel lagen we weer zalig te vrijen, jeetje Fred ik ben echt verliefd op je en ik hoop dat we een paar keer per week heerlijk van elkaar kunnen gaan genieten, maar ik was nog zo geil dat ik weer op zijn slappe pik ging zuigen om deze paal heerlijk schoon te likken en het laatste zaad eruit te zuigen, ohhhhhhhhhhhhhh wat ben je toch een geile slet, maar hoe heet je eigenlijk, ik zei dat ik Leo heette, en toen zei Fred nou dan ben jij nu Leotien mijn zuigteef.
We tongden nog wat en deden toen onze kleren aan en gingen weer op de fiets, hij reed dezelfde kant op als waar ik vandaan kwam, dus we reden heerlijk naast elkaar en kletsen nog gezellig verder....................

hoe het verder gaat lees je in deel 7 van een daagje naar de sportschool

2701 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.