Vakantie op Corsica 16

Na dat heerlijke seksspel smaakte de champagne heerlijk! Bovendien maakte het de togen los en hoorde ik Engels, Frans en Nederlands door elkaar heen. Andre bekende mij dat hij er heel veel moeite mee had gehad dat ik was verhuisd en het contact verwaterd was. Hoewel ik weet dat wij regelmatig over een relatie spraken was zijn wens tot monogamie destijds altijd een breekpunt geweest. Het speet mij dat mijn verhuizing zo'n impact op hem had gehad. Des te fijner dat ik hem hier nota bene op Corsica weer trof. Ik beloofde hem het contact niet opnieuw te laten verwateren, zeker niet na dit geile weerzien. Marco hoorde waar wij het over hadden, sloeg een arm om mij heen en zei dat ik zijn vriend niet meer zo mocht kwetsen in de toekomst. Wij gaan het met z'n drieen leuk hebben zei hij beslist. Andre en ik keken hem dankbaar aan. 

Ineens hoorde ik een whatsapp bericht binnenkomen op mijn mobiel die al die tijd op de grond naast mijn ligbed had gelegen.
Het bleek van Richard te zijn die ik eerder deze week op een markt had ontmoet. Ik had hem vanmorgen een berichtje gestuurd om te vragen hoe het met zijn moeder ging. In het antwoord las ik dat het heel slecht ging en hij vroeg of het mogelijk was dat ik naar het ziekenhuis kwam. Hij schreef er bij dat ik de enige was bij wie hij echt zichzelf kon zijn en dat hij daar nu zo'n behoefte aan had. Daar kon ik geen nee tegen zeggen en de mannen aan tafel hadden er alle begrip voor. Ik kuste ze alle vier en ze wensten me sterkte. Zo snel als ik kon reed ik naar het ziekenhuis. Ik had voor de zekerheid wat extra kleren meegenomen, want ik had geen idee hoe lang dit ging duren. Richard was blij me te zien omhelsde me en nam me mee naar de ziekenhuiskamer waar zijn moeder lag. Ze was in coma en zou naar verwachting ook niet meer bij komen. Het was een akelig gezicht, een vrouw die lag te wachten op het einde in zo'n kille medische ruimte met allemaal slangen in en rond haar lichaam. Het meest aangrijpend was het machteloze verdriet van Richard. Toen de verpleegkundige eons even alleen liet, wierp hij zich in mijn armen en snikte dat hij me dankbaar was dat ik was gekomen. Hij biechtte me op dat het aanstaand overlijden van zijn moeder hem zoveel meer aangreep dan hij ooit had kunnen bedenken. Hij huilde zachtjes en ik troostte hem zo goed ik kon. Samen hebben uren aan het bed gezeten, hooguit onderbroken door n toiletstop. Uiteindelijk tegen een uur of elf 's avonds gleed het leven heel rustig uit haar en viel haar hand langzaam uit die van Richard die hij vrijwel onafgebroken had vastgehouden. Het verplegend personeel was respectvol maar erg zakelijk. 

Met verdriet en tranen in de ogen kreeg Richard te horen dat het lichaam van zijn moeder morgen voor begrafenis vrij gegeven zou worden. Richard wist niet wat te doen. Op mijn vraag vertelde een verpleegkundige dat er verderop in de straat een eenvoudig hotel was dat wel vaker mensen een kamer beschikbaar stelde zo laat op de avond. Nadat Richard afscheid had genomen van zijn moeder liet hij zich door mij meenamen naar het hotel. Hij vond alles goed als ik hem nu maaar niet alleen liet. Tuurlijk liet ik hem nu niet alleen. Hij had alleen niets bij zich voor de nacht, maar ja wat maakte het uit. Eenmaal op de kamer was hij zo lam geslagen dat ik hem zelfs uit de kleren moest helpen. Ik nam hem mee onder de douche en het warme water was troostend. Ik zeepte hem helemaal in en mezelf ook. Gelukkig bleek dat we allebei gezonde mannen waren, want we kregen een erectie van hier tot Tokio. Ondanks het verdriet toch een zalig gevoel. Het liet Richard niet onberoerd en hij drukte zich stevig tegen mij aan en zo stonden we met onze ingezeepte lijven heerlijk tegen elkaar aan te glibberen. Met van die trouwe hondenogen keek Richard me aan en opnieuw bedankte hij mij dat ik was gekomen. Ik kuste hem liefdevol en zei dat ik dat niet meer dan normaal vond. Richard nam mijn stijve lul in zijn hand en zei dat het misschien wel niet normaal was in deze situatie, maar dat hij heel graag nu door mij zou worden geneukt. Ik streelde hem en vroeg of hij dat zeker wist. Hij kinkte beslist. Mijn pik was er inderdaad nat genoeg voor. We droogden ons af en  Richard ging op zijn rug op bed liggen, deed zijn benen uit elkaar, zodat ik een heerlijk uitzicht op zijn mannenkut kreeg. Dat was voor mij genoeg. Met een beetje spuug en een drijfnatte eikel was er weinig voor nodig om zijn grot binnen te dringend. Langzaam en Richard zacht kussend en tongend schoof ik mijn pik in hem op en neer. Buitenstaanders zouden dit misschien niet begrijpen, maar voor ons klopte het. Het was geil, fijn en lief. Langzaam voelde ik mijnhoogtepunt naderen en Richard smeekte me bijna om niet in te houden, maar gewoon de natuur zijn werk te laten doen.

Seconden later spoot ik mijn sperma in zijn heerlijk warme kut. Of het door de wrijving van mijn lichaam over zijn buik kwam weet ik niet, maar ineens hoorde ik Richard luid kreunen en ik voelde ik zijn zaad tegen mijn buikwand aan. Hij was klaargekomen zonder ook maar een keer aan zijn pik te zitten. Hij was er zelf verbaasd over en zei dat hem dit nog nooit was overkomen. WE bleven nog een tijdje elkaar strelend en kussend zo liggen met onze plakkerige lijven, totdat we samen in slaap vielen.

1994 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.