Tippelen als CD pijpsletje

Geplaatst door: lelyslet op 09-08-21

Het was weer een lange tijd geleden dat ik seks met een man heb gehad. Helemaal als crossdresser. Via binkdate kreeg ik een afspraakje. 


Afgesproken bij de sluis op de knardijk. Ik was er op tijd. Er was nog helemaal niemand, op wat boten na bij de sluis. Deze lagen net uit het zicht, maar maakte het nog spannender. Was voor mij de eerste keer als cd in een openbare plaats.

In afwachting van mijn date loop ik een rondje op de parkeerplaats. Spannend zo in mijn minirokje, kuisen en shirtje, terwijl je het gevoel hebt dat iemand je kan zien vanav de boten. Ik voel de wind langs mijn billen gaan, aangezien ik geen ondergoed aan had. 

Terwijl ik weer in mijn auto stap, komt mijn date aanrijden. Hij doet mijn deur open en staat recht voor me te observeren, terwijl hij zijn broek open aan het maken is. Zijn nog slappe pik verdwijnt snel in mijn mond. Ik begin hem flink te verwennen, maar voor hij helemaal stijf is, begint het te regenen. 

Snel loopt hij om de auto en stapt in aan de passagierskant. Ik verzit iets en ga verder met pijpen. Ik kan er zo veel beter bij. Het duurt ook niet lang voor ik hem hevig hoor kreunen, terwijl de sperma uit zijn pik in mijn mond stroomt. Ik slik het ook gulzig in. 

Vrij snel stapt hij weer uit en verdwijnt. Was even lekker om iemand als cd slet van zijn zaad af te helpen. 

Ik ben lelyslet. Hopelijk de volgende keer op een iets drukkere plek met meer piemels en beide gaten gevuld. 

2919 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.