Eduard

Geplaatst door: snoepjevanweek op 12-08-21

We maakte in het verhaal afspraak al kennis met Eduard. Toen hij afspraak in een hotel had. Nu is niet met bouwvakker Marcel niet dat ze elkaar nooit meer gezien hebben! Peter waar Eduard mee naar boven gaat in het hotel is wat mee. Ze hebben samen gegeten geen echte zakenlunch of zo. Denk bij Peter aan golvend zwart schouder lang haar netjes geknipt maar ook aan strak kontje. Ik verraad het die Peter is werk student die bij verdient. Eigenlijk soort verjaardag kadootje kan zeggen! Nu we dat weten zijn we zeker benieuwt waarom men Peter op Eduard af stuurde niet dat erg is? Was zeker moeite waard Peter haalt iets uit zijn slip wat moeite waard is. Eduard kijkt en slik even dat is grote past die wel in zijn keeltje. Vermoed komen snel genoeg achter.


Eduard zag al druppel voorvocht uit de eikel komen. Peter kroelt door Eduards haar als die voor hem zit. Ze hebben elkaar uit gekleed dus zijn opgewonden. Eduard slikt Peters lollie naar binnen met wat moeite. Peter kwam sneller dan Eduard had verwacht was even slikken. Eduard kwam ook maakt hun beiden schoon klaar voor volgende stap. Nou volgende stap Peter had Eduards lollie in zijn mond en sabelde flink. Marcel deed beter zagen we hoewel Peters tong over Eduards gevoelige eikel super was. Eduard genoot toen Peter in zijn natte grot met twee vingers kwam! Dat was nieuw voor hem en beviel best wel.

Eduard wilde best nog stap verder maar wilde peter wel? Hij was al verrast dat peter met hem mee ging naar boven. Leek niet type voor een of ander goedkoop avontuur. Okay ze liggen even op adem te komen naast elkaar. Peter draait zich om zoent heerlijk Eduard geen tong. Eduard slaat zijn armen om Peter heen maar Peter wil dat niet. Hij beeindigd de zoen staat op en kleed zich aan. Voor hij vertrekt legt hij uit wie hij dus is. Eduard is blij met het kadootje maar schaamt zich ook. Peter sluit de deur achter zich vermoed iemand krijgt van Eduard iets te horen. Eduard kleed zich aan niks bed op maken nu. De rekening ligt klaar en Eduard betaalt met rode wangen nog en prikkelende huid( Peters twee dagen baard).

zeg dank je wel aan mannen die mij tips gaven hoe verhaal beter kon?

1968 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.