Klusavontuur

Geplaatst door: renedevries72 op 12-08-21

Een kleine maand geleden werd ik gebeld door een oudere man met de vraag if ik hem kon helpen met zijn vaatwasser aangezien deze het water niet meet weg pompte hij zei dat hij mijn telefoonnummer van een gezamenlijke kennis had gekregen 

Deze klus is voor mij in principe geen probleem dus we spraken af op vrijdag middag rond 1700 iur dan kon ik direct vanuit mijn werk langs rijden.

Op deze warme vrijdag middag sta ik om 1700 uur in korte broek en strak shirt voor de deur op een adres in Veendam.
Een oudere man doet open en bekijkt me van top tot teen en wijst me de keuken en beschrijft het probleem. 
Na een dik half uur roep ik de oudere man  maar deze antwoord niet dus loop ik naar de woonkamer en zie dat er nog 3 andere mannen in de kamer zijn .
Ik vraag of de oudere man even wil kijken en zeg dat het probleem  verholpen is 
De oudere man loopt mee en komt tot de zelfde conclusie.
Hij kijkt me aan en vraagt of ik ook nog even in de badkamer wil kijkende afvoer werkt daar ook niet naar behoren. ik zeg natuurlijk  en vraag of hij er bezwaar tegen heeft of ik mijn shirt uit trek en voeg de daad bij het woord.
In de douche aangekomen  is ook deze klus snel geklaard en roep ik naar beneden dat ik klaar ben 
De oudere man loopt voor mij langs de badkamer in en controleert de afvoer in tussen blijf ik in de deur opening staan en kijk naar de oudere man .
Plotseling  word ik vanachteren vast gepakt door 2 mannen en ik verweer mee hevig tot ik tot de conclusie kom dat dit geen zin heeft en toch ook wel spannend  is.de oudere man komt op me af lopen en zegt zo kerel heel erg bedankt en nu gaan wij in de praktijk brengen waar wij net met ons vieren over hebben gefantaseerd en trekt vliegensvlug mijn korte broek en boxer van mijn billen .

Verlamd van schrik en spanning word ik de trap op gedwongen naar de zolder waar de vierde man klaar staat met een kap snel kijk ik in het rond zie een soort massagetafel staan met 2 gaten er in en diverse beugels voor boeien en touw en op een tafel staan een grote verscheidenheid aan vibrators en dildos waaronder 1 die op een paardelul lijkt.
de vierde man trekt de kap over mijn hoofd en samen leggen ze mij op de tafel met mijn gezicht door een gat en mijn pik door het andere gat daarna word ik geboeid zodat ik geen kant op kan en aan de onderkant van de tafel is iemand bezig om mijn pik en ballen af te binden en er werd iets van een vacuümpomp op geplaatst .
Na een poosje voel ik een vloeistof door mijn bilnaad lopen  en worden mijn billen en ster ingesmeerd voorzichtig worden er uiteindelijk meerdere vibrators en dildo naar binnen geschoven en word mijn kont behoorlijk opgerekt na verloop van tijd word er iets groots tegen mijn ster gedrukt word blijkbaar de kunstpaardelul naar binnen geschoven (mijn god wat een ding))
Ma een klein half uurtje word ik van de tafel gehaald en word ik in een soort van schavot geplaatst en word ik om de beurt door de mannen vanachter genomen tot ze bijna klaarkomen 
Zo zegt de oudere man genoeg gehad ?
Nee dus zegt hij er direct achter aan en komt voor me staan en duwt zijn harde pik in 1 keer mijn mond en keel in terwijl ik vanachter weer gepaald word 
Na een poosje voel ik dat de man achter mij zijn lading in mijn kontje spuit en de oudere man spuit zijn zak leeg in mijn keel
Hetzelfde verhaal herhaald zich nog meerdere keren ook met de andere mannen en uiteindelijk word ik losgemaakt en onder de douche gezet
Als ik weg wil gaan word mij verteld dat ik vanaf nu elke 14 dagen moet langs komen en hun slaafje ben 
Uiteindelijk heb ik hier geen probleem mee want het was heerlijk
Met dank aan onze gezamenlijke vriend 

Xxx  rene 

4005 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.