Mijn liefde voor de piemel 2

Geplaatst door: damian op 16-08-21

De vakantietijd was aangebroken en ik had na mijn eerste echte seksuele ervaring niets meer van hem gehoord. 

Later hoorde ik dat hij met zijn ouders een week of 6 ergens in Frankrijk verbleef op een camping. Je begrijpt dat ik na die ervaring met hem graag weer met hem had willen douchen. Maar helaas zou het er de komende 6 weken niet van komen. Als je nog jong bent gieren de hormonen de hele dag door je lijf. Om niets kan je dan een stijve krijgen, vaak gebeurd dat dan op plekken waar je het liever niet hebt. Zoals bij de tandarts in de stoel of bij je oma op bezoek. Ineens op staan kan dan voor een vreemde situatie zorgen. Als het even kon dan masturbeerde ik elke ochtend voor ik uit bed ging. Voordat ik zelf echt wakker was stond mijn pik al paraat. Klaar om eens lekker door elkaar geschud te worden tot hij misselijk werd en moest overgeven. Zo ook dus weer deze ochtend. Nu ik vakantie had kon ik wat langer blijven liggen. Bijna iedereen was al de deur uit of stond op het punt om te vertrekken.

Zodra ik de laatste de deur uit hoorde gaan ontdeed ik mij van mijn boxer en t-shirt. Daar lag ik dan, naakt op mijn bed met een stijve pik. Ik streelde mijn lichaam en sloot mijn ogen en dacht aan die middag samen onder de douche. Mijn schaamhaar was nog niet terug gekomen dus alles voelde nog lekker gladjes. Nu had ik natuurlijk nog niet veel schaamhaar en dat beetje wat er had gezeten hadden hij vorige keer bij mij weg gehaald. Daar lag ik dan met een keiharde stijve pik op bed. Ik stond op en liep naar de spiegel. Ik bekeek mezelf terwijl ik met mijn handen over mijn lichaam streelde. Voor mijn leeftijd viel ik onder de groep gemiddelde lengte, wat mijn pik betrof was deze toch al een aardige 15 cm. Er waren jongens in mijn team die het met kleiner moesten doen. Nu ik zo naar mezelf keek vond ik het best wel geil om een kale pik te hebben. Ik draaide me om en bekeek mijn kontje. Mijn handen gleden over mijn gladde billen, ik bukte en bekeek mijn sterretje in de spiegel. Ook deze was nog mooi onbehaard en ik likte mijn vingers nat en streelde over mijn anus. Mijn pik reageerde gelijk op deze streling en met mijn andere hand pakte ik mijn pik weer beet.

Daar stond ik dan, een hand om mijn pik en met de andere probeerde ik mezelf te vingeren. Langzaam duwde ik mijn vinger naar binnen. Ik voelde mijn kringspier zich om mijn vinger heel sluiten. Het was een kwestie van wennen en na een kleine 15 minuten gleed mijn vinger al soepeltjes in en uit mijn anus. Het gaf me zo een heerlijk gevoel dat ik al snel klaar begon te komen.  Ik spoot zo hard dat het in mijn eigen gezicht kwam. Ik likte het zaad van mijn lippen en bleef een tijdje zo liggen. Na de eerste ruksessie was ik onder de douche gestapt. Mijn pik was alweer op volle oorlogssterkte en stak weer fier vooruit. Alsof hij de weg wilde bepalen waar we heen moesten gaan. Om toch nog wat aan mijn dag te hebben besloot ik niet te rukken onder de douche. Eenmaal klaar trok ik wat makkelijks aan en begaf mij richting de keuken. Snel maakte ik een ontbijtje klaar en ging voor de tv zitten. Omdat er in de ochtend toch alleen maar herhalingen zijn zapte ik langs alle zenders die we hadden. Tot mijn oog viel op een gesprek over seksende mannen in het park. Mijn aandacht was gelijk getrokken en aandachtig luisterde in naar de verhalen over mannen die seks hadden in het park of op openbare wc’s.

Het klonk allemaal heel erg spannend en ik kreeg een opwindend gevoel in mijn buik. Net toen ik de tv wilde uitzetten zag ik een bekend park op tv voorbij komen. Dat park bleek niet al te ver bij mij vandaan te zijn, hooguit z’n 30 minuten op de fiets. Snel ruimde ik mijn bord op, pakte mijn schoenen en jas en verliet het huis. Met een kloppend hart pakte ik  mijn fiets uit de schuur en begaf mij richting het park. Nu moet ik zeggen dat het een heel groot park is en ik niet precies wist waar ik moest kijken. Na een kleine 30 minuten was ik bij het park aangekomen. Het was niet al te druk en ik besloot eerst een rondje te fietsen.  Helaas kon ik niet zo snel zien waar er mannen waren die seks hadden en besloot ik om aanstalten te maken om huis te gaan. Een man fietste mij voorbij en in de verte zag ik hem zijn fiets tegen een hek plaatsen. De man keek een beetje om zich heen en verdween toen richting een bospad. Mijn nieuwsgierigheid was weer gewekt en ik besloot de man te volgen. Op gepaste afstand volgde ik de man en zag dat hij op een grasveldje terecht was gekomen. Het was er aardig beschut en van de weg af zo goed als niet te zien. Hij haalde een grote handdoek uit zijn rugzak en legde die neer in het gras. Tot zover eigenlijk niks spannends of opwindends aan. En net toen ik besloot om weg te lopen begon de man zich uit te kleden.

Gefascineerd bleef ik staan kijken, hij had mij nog steeds niet gezien, hoe de man zich ontdeed van zijn kleding. Alleen zijn boxer hield hij aan. Nadat hij al zijn kleding in zijn rugzak had gedaan ging hij op zijn buik liggen. Het leek erop dat hij alleen maar hier was gekomen om te zonnen. Al was er die middag niet echt veel zon te bekennen. Ik weet niet hoe lang ik er heb gestaan, het leek wel een eeuwigheid, maar ik begon moe te worden en besloot om mij verder in de bosjes te verstoppen en te gaan zitten. Al die tijd bleef ik naar die man kijken. Het was geen knappe man ofzo maar als je vol met hormonen zit let je daar niet op. Het enigste wat je wilt is pik. De man lag al een tijdje op zijn rug toen hij zich omdraaide. Nog steeds had hij niet door dat ik hem zat te begluren. In de veronderstelling dat hij alleen was verdween zijn hand in zijn boxer. De man begon zichzelf af te trekken in zijn boxer. Met grote ogen bekeek ik het schouwspel en het duurde dan ook niet lang voordat mijn pik weer keihard was geworden. Ik begon mijzelf te strelen en kneep af en toe in mijn eikel om de erectie wat te verminderen. Zoals jullie wel zullen begrijpen lukte dat niet al makkelijk en telkens wanneer ik de man zijn hand zag bewegen in zijn boxer werd mijn pik weer hard. Aan de beweging te zien had de man nu een volle erectie. Om meer vrijheid te hebben trok hij nu ook zijn boxer uit en lag nu naakt met een erectie op zijn handdoek.

Ik zag zijn pik en die was aardig aan de maat. Ik was zo nieuwsgierig geworden dat ik meer wilde zien en dus dichterbij moest zien te komen. Zo voorzichtig mogelijk probeerde ik door de bosjes te kruipen om dichterbij te komen. Ieder geluidje zou hem kunnen doen opschrikken dat er iemand was. Ik was blij dat ik donkere kleding aan had wat niet zo snel opviel in de bosjes. Langzaam stond ik op en zag dat mijn pik recht vooruit stak in mijn joggingbroek. Ik was zo geil dat ik dichterbij moest zien te komen om daarna mezelf lekker te rukken op die man. Nu ik redelijk dichtbij was gekomen kon ik zijn pik goed zien. Ik schatte hem z’n cm of 18 met een dikke knop erop die glom in het zonlicht. Blijkbaar was hij zo geil dat het voorvocht zijn eikel deed glimmen. Dichterbij dan ik nu was durfde ik niet, bang om betrapt te worden. Vol spanning keek ik naar de man die zich aan’t aftrekken was. Hij had zijn benen opgetrokken en ik zag hem met zijn ballen spelen. Zijn ogen waren gesloten en zijn hand ging op een rustig tempo over zijn stijve paal.   Zelf hield ik het niet meer en ontdeed mij van mijn joggingbroek en boxer.

Daar zat ik dan in mijn blote kont in de bosjes met mijn broek op mijn enkels. Ik pakte mijn pik beet en begon mij in het zelfde tempo als de man af te trekken. Ik bleef het tempo aanhouden van de man en wanneer hij versnelde dan versnelde ik ook. Ik zag hem zijn ballen beet pakken en deed het zelfde. De spanning was om te snijden en mijn orgasme kwam met de minuut dichterbij. Zo ook die van de man. Hij begon met zijn heupen te bewegen en ik zag hem steeds sneller aan zijn pik trekken. En daar was het dan, een tsunami aan zaad verliet de man zijn pik. Ik keek met grote ogen toe, zoveel zaad had ik nog nooit gezien. En terwijl ik zo keek begon ik mezelf steeds sneller en harder af te trekken. Mijn ballen kropen omhoog, mijn pik werd nog harder en daar kwam het. Ik kreunde, waarschijnlijk net iets te hard want de man keek ineens mijn kant op. ‘Hallo, is daar iemand?’ vroeg hij. Ik kon niets anders doen dan naar mijn pik kijken en mezelf blijven aftrekken tot ik al mijn zaad had gedumpt. De spanning werd nog erger nu ik zag dat de man begon op te staan. Naakt liep hij mijn kant op. Terwijl ik nog steeds met mijn pik bezig was het zaad eruit te kloppen probeerde ik met mijn andere hand snel mijn joggingbroek weer aan te trekken. Normaal gesproken zou ik mijn handen wel hebben ontdaan van mijn zaad maar nu had ik daar geen tijd voor.

‘Hallo, kom maar tevoorschijn hoor,’ zei de man nu. Ik keek omhoog en zag de man naderen, ik keek weer naar beneden en mijn pik bleef maar stijf. Mijn gedachte draaide op volle toeren, wat moest ik doen. Betrapt worden wilde ik niet. Snel trok ik mijn joggingbroek omhoog, duwde mijn pik in mijn boxer en begon het op een lopen te zetten. In mijn vlucht draaide ik me om en zag de man in de bosjes kijken waar ik net had gestaan. Zo snel als ik kon pakte ik mijn fiets en reed weg. Nu ik weer op het fietspad was bekeek ik mijn joggingbroek. Er zaten een aantal sperma vlekken op mijn broek. Ik probeerde deze nog weg te halen maar het kwaad was al geschiet. Ik keek nogmaals achterom om te kijken of de man mij niet was gevolgd. Iets wat natuurlijk niet had gekund aangezien de man naakt was en zich nog had moeten aankleden. Op een of andere manier wond het mij op om een man zichzelf te zien aftrekken. Ik wist het nu helemaal zeker, ik wilde alleen nog maar pik. Gelukkig was er niemand thuis en kon ik het zaad van mijn joggingbroek halen. De spanning en opwinding hadden mij heerlijk doen klaarkomen. In mijn ‘vlucht’ naar huis zag ik in het park een openbare wc. Wie weet, misschien dat ik daar eens een kijkje ga nemen de volgende keer.

3569 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.