Bert,Edwin en hij.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 17-08-21

Daar de originele titel op een filmtitel leek een vervangende titel. En Bert en Edwin hielpen mij met tips hoe op te schrijven dus! Is de bedoeling dat ondeugend verhaal wordt saai is niet de bedoeling. We zijn op, t juiste moment in de keuken van een villa. Waar we Bert een oudere man aan treffen met Edwin welk jonger is welk in gewerkt wordt. Maar Bert wil hem eerst in wijden of hoe moet zien? Ze merken niet dat er een gezicht verschijnt bij ruitje welk mee kijkt. Bert is bezig met Edwin, s slip naar beneden te doen. In gleed na de handelingen zo in Edwin, s vochtige grot. Nu vraag af wie is zo nieuwsgierig simpel melkman wil betaald worden. En verraad al vastkrijgt andere betaling dan wil haha. En geen lolly welk door brievenbus gestopt werd en afgezogen werd! Kan wel vertellen zijn lolly wordt verwend dat wel.

 

Het duo merkte de man bij keukendeur geeneens op. Ze hadden elkaar uit gekleed klaar voor actie! Melkman was in keuken stond toe te kijken gewoon. Bert met kort kapsel en Edwin met golvende krullen wat behaard zien nog horen niks. Melkman ziet hoe Bert dus Edwin in wijd welk de huisknecht zal worden. Edwin is gelukkig geen maagd was zeker na dit avontuur ook niet meer geweest. De man had geen haast bleef spelend met zichzelf toe kijken. Pas toen niesde merkte ze hem dus op.

 

Natuurlijk schrokken ze eerst maar hij zag niet verkeerd uit. Alvast als van harige kerel houdt stevig gebouwd? Hij zei wat kwam doen maar Bert wilde eerst sex dan bekeek rekening wel! Dus duo begon melkman met hun mond en handen te verwennen. Edwin voelde melk, s dikke duim in de grot gaan deed pijn dus stop. Bert tongde met de melkman welk zo te zien zin in had. Maar Bert ging over in lolly zuigen de melkman kreunde toen Bert begon te zuigen. Bert, s tong ging over de lolly met beleid. Helaas sloeg klok eten, s tijd dus Edwin ging koken. Terwijl de twee anderen mannen de melk rekening gingen verevenen. Nee betaling in natura was extra service Bert betaalde cash (deze keer) De melkman was nog niet gekomen trok zich af in zijn auto. Reed toen naar de volgende klant betaalt die wel in natura?

 

Heb de tips gebruikt welke is tussen hen en mij.

2554 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.