Harm doet het wel.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 22-08-21

Hallo ik ben Harm stevig en zeker lekker mannen. Mijn beroep melkman maar wel in een villa wijk waar achter deur nodige gebeurd. k wordt als zzper liefst contant betaalt krijg soms extraatje. Was bij en in villa van zakenman Bert waar actie zat. Was te benieuwt dus sloop binnen en maakte deel uit van de actie. Bert betaalde eerst in natura en toen  contant gelukkig heb ook rekeningen. Natuurlijk zijn er uit zonderingen welk in natura betalen. Na avontuur bij Bert in auto klaar gekomen. Ga zo vertellen over klant die open relatie heeft andere melk lust. Hij ontving mij toen ze weg was helaas te snel terug was!


Eerste keer dat ging was ik verbaasd geen huisknecht die contant betaalde. Robert ontvangt de leveranciers persoonlijk en betaalt contant. Simpel hij is knap. zijn vrouw ouder en krijgt geen sexuele  aandacht. Dus elke leverancier geeft hem die aandacht op hun manier? Hij nam mij gelijk mee naar slaapkamer waar de ebvelop met inhoud op nachtkastje lag. Mijn opdracht hem maandelijks pijpen en nemen soms hard. Natuurlijk kwam ook voor mijn eigen plezier naast de goed gevulde envelop. Vertel zo over de keer we betrapt bijna werden.

Okay wie ben ik in mijn ogen was die knappe viriele dertiger zij was zestig. De achterdeur was van slot ,de zijne ook wel haha! Liep direct naar de slaapkamer waar hij spier naakt op mij wachtte. Hij was al nat voelde ik toen condoom om had, klopte de achterdeur stond al wijd open. Ik hield mij vast aan zijn brede schouders toen bij hem binnen drong. Hij bepaalde het tempo kan je wel zeggen. Hij trok mijn boven lichaam naar hem toe. Voelde zijn vochtige tong over mijn boven lichaam gaan. Helaas die keer werd haast klus we hoorde zijn vrouws auto arriveren. Ik trok snel mijn kleren aan, condoom om mijn nu slappe penis. Snel afscheid kus greep envelop en verliet de villa. Laat hem zou ze merken de reuk van sex het zelf op lossen. Ik bezorg nog steeds melk en zij rekent in de keuken contant af. Wat hoorde onder laatst komt er leverancier komt soms tot trio. Mij niet gezien ben niet daar het type voor heus niet.

2049 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.