Wandeling 3

Geplaatst door: natu-60 op 22-08-21

Opgefrist en geil hielpen we samen Hans samen de douche uit voor een vreemde zal het een raar gezicht zijn geweest.

Drie oudere mannen naakt en half erect met z'n drieen samen de trap afliepen.
Ik wist niet wat er wat mij verwacht werd maar al snel nam Willem het voortouw door voor te stellen dat we bij hem in de tuin wat zouden gaan drinken,
Ik liep naar mijn kleren maar werd al snel gewezen op het het fijt dat we naakt konden blijven op mijn vraag of zijn vrouw dat niet erg vond begonnen ze allebei te lachen. Nee wees maar niet bang Rob die houd wel van een paar knappe naakte mannen.

Achterlangs konden we via de de tuin van Hans naar de tuin van Willem en tot mijn verbazing zag ik zijn vrouw heerlijk onderuit naakt op een tuinstoel liggen.
Ze legde haar boek weg en keek verlekkerd naar ons. Zo is dat allemaal voor mij zei ze lachend.
Nou ik denk het niet, Hans moet een massage hebben en volgens mij is Rob meer geinteresseerd in ons dan in jou.
Ik wist even niet waar ik kijken moest toen ze aan me vroeg of ik haar kon helpen om wat te drinken te halen voor ons vieren.
En terwijl Willem Hans op een stretcher hielp, liep ik achter haar aan de keuken in.
In de keuken aangekomen vroeg ze me zonder omwegen of ik echt alleen van mannen hield of ook wel eens een vrouw had gehad.
Ik bekende haar dat ik niet ongevoelig was voor vrouwen maar als ik nu moest kiezen ik toch voor Hans en Willem zou gaan.
Maar ik gaf gelijk toe dat ik haar een heel aantrekkelijke vrouw vond.
Goed zei ze ik weet genoeg ik laat jullie verder alleen maar als je genoeg van ze hebt mag je altijd naar me toe komen en na dat ze 3 biertjes had gepakt gaf ze me een zoen op mijn wang en liep de huiskamer in.

Ik pakte de biertje op en liep terug naar de tuin waar Willem al bezig was om de enkel van Hans te masseren.
Terwijl ik de biertjes voor ze neerzette keken ze me allebei verwachting vol aan , Ik keek ze vragend aan en ze begonnen te lachen 
Nou die heb je snel weggejaagd zei Willem, ik begon te kleuren en zei dat dat niet de bedoeling was maar alleen maar eerlijk was geweest.

Nou kom erbij en laat me niet al het werk alleen doen Ik ging op mijn knieen in het gras voor Hans zitten en pakte de massage olie ik liet wat op zijn borsten lopen en begon met het masseren van zijn tepels wat al direct een goedkeurend gekreun tot gevolg had. Al snel boog ik over hem heen en begon aan zijn tepels te likken die al snel stijf werden terwijl ik er als een baby aan begon te zuigen.al snel ging hij met zijn hand tussen mijn benen door en lang m'n ballen heen voelde ik een van de olie gladde vinger mijn kontgaatje in gaan ik liet zijn tepels met rust en ging er wat beter voor staan zodat hij beter bij kon en al snel gleden er wat meer vingers bij mij naar binnen. Dit was zo geil dat ik mij omdraaide en gebukt voor hem ging staan zodat hij nog wat dieper bij me naar binnen kon.

Opeens kwam Willem voor me staan en hield zijn half stijve pik voor mijn mond. Half stijf was zijn pik al zeer indrukwekkend en toek ik mijn mond open deed en ik met met mijn tong onder zijn voorhuid over zijn eikel begon te likken zijn pik echt stijf begon te worden wist ik dat het moeilijk zou worden om hem geheel in mijn mond te nemen. Ondertussen ging Willem door met het vingeren van mijn kutje  Ik maakte de eikel van Hans helemaal bloot en liet mijn tong door zijn pisgaatje glijden ondertussen het zilte voorvocht proevend.
Ik pakte hem bij zijn billen en duwde hem langzaam naar binnen , Hans begon te kreunen en wou door stoten maar dat ging niet en ik moest hem al snel tegen houden anders zou ik over gaan geven. Ik concentreerde me op zijn dikke eikel en al snel liet Hans weten dat hij klaar ging komen ik likte nog een paar keer door zijn pisgaatje toen de klodders sperma uit zijn pik schoten.
De eerste kwam in mijn mond terecht en de tweede en derde lading liet ik over mijn borst komen, Wat een heerlijk gezicht is dat een klaarkomende man.
Ik zoog de laatste restjes uit zijn al snel slap wordende pik en zag nog net zijn vrouw voor de ramen verdwijnen die hoog waarschijnlijk alles had gezien......... 

word vervolgd

2510 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.