Bi ervaring, trio met geil stelletje

Vrijdag avond, natuurlijk geil achter het scherm zoeken naar leuk contact. Na een tijdje  kijken of er lekkere profielen zijn, of iemand een lekkere foto online heeft staan kreeg ik een melding. Het was een bi stel, waarvan de man achter het scherm zat. Ze zagen mijn profiel, waar ik aangaf al eerder triotjes te hebben gedaan (al was dat tot nu toe met 2 andere mannen) en gingen er vanuit dat er van mijn kant ook inderdaad wat ervaring was. Dat was er zeker, maar ik gaf dus al aan dat dit tot nu toe met 2 andere mannen was. Ik gaf aan dat ik bij vrouwen meestal top ben, en bij mannen meestal bottom. 


Na wat foto wisselingen, en de stats door te nemen... was het eigenlijk afspreken wat we wel en niet lekker vonden en wat de insteek was. In eerste instantie om samen de vrouw te verwennen, maar de man wilde bij klik ook wel met de man bezig zijn.
Afspraak was eigenlijk de dag erop. Eenmaal bij het stelletje aangekomen, werd ik door de dame ontvangen. Leuke vrouw, 38 jaar en een lekker figuurtje. Bij binnenkomst ging haar hand lekker over mijn bobbel, dat was een heerlijke binnenkomst. De kamer in, kwam de man bij me staan en we raakte meteen aan de praat over hoe sletterig zijn vrouwtje wel was al. Dat was duidelijk toen ik ging zitten en ze meteen op mijn schoot ging zitten, en ze me lekker begon te zoeken. De klik was er duidelijk meteen. Haar handen pakte die van mij en werden op haar heerlijke borsten gezet. Die waren lekker meer dan een handvol, en voelde ook gewoon lekker aan. Ik deed haar topje naar beneden en begon lekker aan haar tepels te likken en plagerig te bijten. 

Inmidels was de man al naakt en zat lekker met zijn grote pik te spelen. De dame stond op, bewoog haar kont naar mij toe en boog voorover om haar man lekker te pijpen. Mmmm lekker diep deed ze dat, en die heerlijke kont eigenlijk recht voor mijn gezicht. Het was natuurlijk makkelijk om haar rokje omhoog te doen, waarna bleek dat ze geen slipje aan had. Mmmm lekker die lippen, die ik heerlijk begon te likken. Ik merkte op dat ze even omhoog kwam, met een lichte kreun. Die zat, en ik ging lekker door, haar kutlippen likkend, en daarna mijn vinger langzaam in en uit haar kontje. Haar benen gingen iets meer uit elkaar, waardoor die lippen heerlijk groter werden en ik het vocht al zag glimmen. 

Ik deed mijn broek uit, en ging achter haar staan, plaagde haar kutje door mijn pik langzaam over haar lippen te bewegen... plagerig... totdat mijn pik hard genoeg was en ik hem langzaam naar binnenschoof. In en uit, langzaam heen en weer. Haar man zei toen, neuk haar lekker hard, dat heeft ze wel verdiend. Dat liet ik me niet 2x zeggen en neukte haar lekker hard. Ik pakte haar lange mooie haren beet, draaide die wat in elkaar en trok er een beetje aan waardoor ze die pik van haar man losliet en ze harder begon te kreunen. Ik liet toen los zodat ze verder kon met pijpen, waarna mijn handen langzij haar borsten lekker kon voelen. Haar tepels waren al lekker hard, en haar kutje werd steeds natter. 

We stopte even waarnaar haar man op de bank ging zitten, en zij boven op hem kroop en zijn pik lekker in haar kutje deed. Ik ging eerst nog even voor haar staan boven haar man, zodat ze mij kon pijpen en haar man dat lekker zag gebeuren. Lekker diep, en nat voelde ik mijn pik gezogen worden. Mijn ballen vergat ze ook niet, heerlijk want mijn ballen zijn super gevoelig.

Na een paar minuten ging ik weer achter haar staan, spuugde wat op haar kontje en gebruikte het om mijn harde pik lekker in haar kontje te schuiven. Wat was die lekker nauw, die melkte mijn toch al niet te dikke pik heerlijk samen. We gingen zo toch wel zeker 10 minuten door, lekker afwisselend hard en zacht. Tot haar man in haar klaarkwam, en ze vroeg of ik als ik zover was over haar gezicht wilde klaarkomen. Ik voelde hem al aankomen en gaf een volle lading over haar gezicht. Ze likte daarna mijn pik heerlijk af, en zoog elke druppel af. Ze droeg toen haar man op om dat zaaf van haar gezicht te likken. Lekker geil gezicht. We genoten daarna nog even lekker van elkaars lichaam, waarna ze ons 2 mannen tegen Elkaar aandrukte en zei... jullie vinden elkaar ook wel lekker.. dus ga ja gang.

Wij keken elkaar aan, en voelde eigenlijk onze pik alweer hard worden. We zoende elkaar lekker terwijl we elkaars pik ook lekker voelde... Zij kusten mijn reet, en ging met haar tong zelfs langzaam in mijn bilspleet en dat voelde heerlijk aan. Ik ging toen door mijn knieen en begon zijn heerlijke ballen te zuigen, waarna zijn pik mijn mond inging. Mmmm heerlijk gevoel en hoe proefde ook heerlijk nog een beetje naar haar kutje. We wisselden om, waarna hij mij pijpte, en ik lekker met zijn vrouwtje ging zoenen. 

Het duurde niet lang voordat ze aangaf dat hij mij moest neuken, en ik bukte maar al te graag, waarna zij moijn kontje lekker met haar tong en spuug nat maakte. Zijn pik had even moeite om er in te gaan, maar uiteindelijk ging hij naar binnen. Heerlijk gevoel dat die pik mij helemaal vulde. Hij ging steeds harder, en harder neuken, en zij ging met haar hoofd onder mij door en begon mijn slappe pik weer hard te maken door te pijpen. Dit ging ongeveer 5 minuten door toen hij klaarkwam in mijn kontje, en ik zo geil werd dat ik ineens ook klaarkwam in haar mond. Dat slikte ze daarna heerlijk door, ze trilde er gewoon van zo geil vond zij mijn zaad.

We hebben daarna met ons drietjes nog zeker een uur op de bank gelegen, naakt en elkaar de hele tijd te hebben gevoeld, gelikt en van elkaar genoten. Het was een zeer geslaagde date, en die gaat binnenkort weer een keer volgen. Misschien zelfs met nog een dame erbij, die ze ook op het ook hebben. Dus dan een dubbel stelletje die elkaar lekker gaan verwennen. 

3849 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.