De sportydude en crossdresserboy (Fetish)

Geplaatst door: damian op 23-08-21

Daar zat hij dan op het bankje langs het water. Een groepje hardlopers kwam voorbij rennen en knikten naar hem. Hij stak zijn hand als groet en keek ze na.

Hmmm, die laatste gast zag er wel lekker uit in dat strakke broekje met die hoge sportsokken, dacht hij.

Hij bleef hen nakijken tot ze helemaal uit beeld verdwenen waren. De gedachte van dat strakke sportbroekje had hem een lichte erectie bezorgd. Hij keek om zich heen of er niemand in de buurt was en verplaatste zijn pik naar de andere kant van zijn trainingsbroek. Nu opstaan leek hem dan ook niet verstandig.

Snel probeerde hij zijn gedachte te verplaatsen naar iets was hem totaal niet opwond. Na een kleine 10 minuten was zijn erectie verdwenen en stond hij op om weer naar huis te gaan.

 Het was een mooie dag en het viel hem op dat er best wel veel sporters aanwezig waren. Met lekker weer kwam hij altijd aan de waterkant zitten om de sporters te observeren. Hij merkte dat hij de laatste tijd toch wel opgewonden raakte van sportkleding. Vooral wanneer hij een straks zittend hardloopbroekje aantrok om te gaan sporten. Sinds kort had hij van die speciale hardloopsokken gekocht die beter zouden zijn voor de spieren. Dat tezamen met  dat strakke broekje en zijn onbehaarde lichaam wond hem best wel op.

Het was dan ook al een paar keer voorgekomen dat voordat hij ging sporten zichzelf heerlijk aftrok in zijn sportkleding. Het zaad spoot dan bijna in zijn gezicht en heel zijn shirtje zat dan onder. Het zaad droop dan langs zijn pik en ballen op de grond. In plaats van het weg te halen smeerde hij zijn pik en ballen in en trok dan snel zijn strakke broekje aan. Tijdens het hardlopen voelde hij dan het zaad lekker plakken tussen zijn benen.

 Eenmaal thuis pakte hij snel wat te drinken en startte zijn pc op. De gedachte aan die lekkere hardloper had hem best geil gemaakt. Snel zocht hij een chatbox op en typte zijn profielnaam ‘Sporty-gay-dude’* in. Bij zijn voorkeuren gaf hij aan dat hij kickte op sportkleding en in was voor andere soorten fetish. Veel gebeurde er niet het eerste half uur. Hier en daar wat losse floddders maar niks concreets helaas. Tot een zekere Koen reageerde.

Hallo, ik ben Koen en ben wel into fetish stond er. Snel reageerde hij terug met de vraag waar Koen zoals opgewonden van raakte. Koen reageerder redelijk vlot terug en gaf aan dat hijzelf graag rollenspellen deed en zich dan graag verkleedde. Het leek hem deze keer wel geil om als vriendin van een sporter geile seks te hebben. Even twijfelde hij om te reageren, hij wist niet wat hij zich hierbij voor moest stellen, en vroeg toen of ze niet beter elkaar konden bellen.

Snel gaf hij zijn 06 nummer door en wachtte in spanning af.  Geen reactie meer van Koen en hij zag dat hij was vertrokken van de chat. ‘GVD, weer z’n faker!’ riep hij uit kwaadheid en sloot de chat af. ‘Dan nog maar wat te drinken pakken, ‘zei hij tegen zichzelf. En terwijl hij richting de keuken liep ging zijn telefoon af. Hij zag een voor hem onbekend nummer staan en nam op.

‘Hallo, met Josh, ‘zei hij, ‘met wie spreek ik?’

‘Hallo, je spreekt met Koen, ‘hoorde hij de stem aan de andere kant zeggen.

“Wij spraken elkaar met op de chat, ‘zei Koen.

‘Oh hallo, ‘zei Josh.

‘Sorry dat ik misschien wat verbaasd klink, ‘zei hij, ‘maar er zitten best wel wat fakers op de chat’.

‘Klopt, ‘zei Koen.

“Maar ik ben geen fake hoor, ‘ zei Koen, ‘ik hoop dat we echt af kunnen spreken.’

Zo te horen was deze Koen wel serieus en wilde hij graag afspreken. Alleen wist hij nog steeds niet welke fetish deze Koen zo opwond behalve dat hij wat had met sportgasten.

‘Kan je verplaatsen, ‘vroeg Josh aan Koen.

‘Helaas kan ik op dit moment niet verplaatsen, ‘zei Koen, ‘ik heb momenteel geen vervoer.’

‘Ok, geen probleem, ‘zei Josh. Ik kan wel naar je toekomen als je wilt?

Niet veel later gaf Koen zijn adres aan Josh en hingen ze op. Koen had niet al te veel tijd meer om zich snel om te kleden. Nu hij wist dat hij een sexdate had pakte hij snel zijn kleding uit de kast en begon zich om te kleden.

Eindelijk kon hij dat geile rokje met topje aan trekken, zijn lingeriesetje en zijn speeltje klaar leggen. Gelukkig had hij alles al lekker kaal geschoren. Snel pakte nog een cockring en deed deze om. Hij keek in de spiegel en draaide een rondje. Zijn mooie strakke billen kwamen net onder het rokje vandaan en zijn pik daar kon je net zijn eikel van zien. Het wond hem op om er zo bij te lopen. Verder had hij geen ondergoed aan onder de rok. Zijn pik werd al stijf van opwinding.

Hij keek op zijn horloge en zag dat hij nog een kleine 5 minuten had voordat Josh hier zou zijn. Om zijn erectie te laten zakken kneep hij nog even hard in zijn eikel. Het hielp voor nu.  Zijn mobiel ging en hij zag een bericht van Josh; Ik ga nu parkeren en ben in 2 minuten voor je deur. Nog even de verlichting op standje gezellig zetten en dan de deur op een kiertje zetten voor Josh. Dat was wat hij had afgesproken met hem. Zijn hart bonkte in zijn keel en hij merkte dat hij weer een stijve kreeg van opwinding en spanning. Hij hoorde nu de voetstappen in de hal. De deur werd dicht gedaan en hij hoorde Josh roepen dat hij binnen was.

 Eenmaal binnen keek Josh recht tegen de kont van Koen aan. Daar zat Koen, rokje met kousen en een topje aan, op zijn knieën. Josh ontdeed zich van zijn trainingsbroek en stond daar in zijn shirtje met een paar witte sportsokken en zijn sneakers. Zijn cockring had hij nog om.

Nu hij Koen zo zag begon zijn pik in een rap tempo stijf te worden. Hij liep op Koen af en pakte hem beet. Koen kreunde zacht en voelde de handen van Josh over zijn billen glijden.‘hmmm, dat is lekker zacht, ‘fluisterde Josh in zijn oor.

Josh zijn drukte Koen nu dichter tegen hem en zijn pik schuurde tegen de billen van Koen. Met een soepele beweging deed hij het rokje omhoog en zijn vingers baanden zich een weg naar Koen’s kutje.

Hij voelde dat Koen al rekening had gehouden hiermee en zonder enig weerstand duwde hij zijn vinger naar binnen. Koen kreunde en draaide met zijn kontje. En terwijl hij zo lekker met zijn vinger Koen’s kutje soepel aant maken deed hij het rokje omhoog. Nu had hij zicht op Koen’s stijve pik die onder het rokje vandaan kwam. Mooie recht en kaal geschoren, hij schatte hem op een centimeter of 17.5 en lekker dik. Koen genoot van die vinger in zijn anus.

‘Ohhh, dieper dieper, ‘kreunde hij.

´Hmmm, jij geil sletje die je der bent, ´ zei Josh en draaide Koen om.

Nu zagen ze elkaar voor het eerst face 2 face en zonder verder wat te zeggen pakte hij Koen vol op de mond. Daar stonden ze dan midden in de woonkamer tongend met elkaar. Hij zonder sportbroekje aan en Koen in een kort rokje met een stijve lul die daar onder vandaan kwam. Na een aantal minuten zo te hebben gestaan nam Koen hem mee naar de bank.

Hij duwde Josh op de bank en duwde zijn benen uit elkaar. Eindelijk had hij nu zich op die grote stijve lul van Josh. Hij liet zijn handen over Josh´s benen glijden richting de sneakers en sokken. Het wond het zo erg op dat zijn pik nat was geworden van het voorvocht. Zijn handen gingen langzaam weer omhoog richting Josh zijn pik. Al plagend kuste hij de binnenkant van Josh zijn benen omhoog naar zijn ballen. Daar aangekomen begon hij plagend Josh zijn ballen te likken. Aan het gekreun te horen vond Josh het wel lekker.

Nu hij zo tussen de benen van Josh zat likte hij zich een weg naar beneden. Zijn tong speelde met de onderkant van Josh ballen en het duurde dan ook niet al te lang dat zijn tong richting Josh zijn anus ging. Als een echt sletje deed zijn tong het werk. Hij duwde Josh zijn benen omhoog en keek tegen een pulserend sterretje aan. Zo geil als hij was duwde hij zijn tong in Josh zijn anus.

Plagend duwde hij zijn tong naar binnen om hem daarna met het puntje van zijn tong de buitenkant van de anus te verwennen. Tussen het likken door keek hij naar Josh. Deze keek hem geil aan. Hunkerde naar meer.

´Shit man, wat ben je fucking geil, ´ kreunde Josh.

´Wil je meer, ´ zei Koen met een geile stem.

Josh kon niets anders doen dan knikken en kreunen. Koen kwam omhoog en keek Josh geil aan. Zonder verder wat te zeggen deed hij zijn rokje omhoog en duwde zijn pik bij Josh naar binnen. Langzaam begon hij hem te neuken terwijl hij ondertussen aan Josh zijn sokken en sneakers begon te ruiken. Niet veel later voelde hij Josh zijn handen hem bij de heupen pakken en het ritme aangeven.

´Neuk me slet, ´ kreunde Josh.

Om niet te snel klaar te komen trok Koen zich terug. Het was nu tijd dat hij verwend werd. Hij schoof de salontafel opzij en trok Josh van de bank. Nu hadden ze meer ruimte op de grond om verder te gaan met hun sexspel.

`Wat ben je van plan?’ vroeg Josh.

‘Dat merk je zo wel, ‘zei Koen en duwde zijn pik richting Josh zijn mond.

“Open je mond maar, ‘zei Koen geil.

Zonder aarzelen opende Josh zijn mond en voelde Koen’s pik naar binnen glijden. Daar lag hij lag hij dan , op de grond met een pik in zijn mond die tegen zijn huigje aan tikte. Koen duwde zijn  pik verder Josh zijn mond in tot hij hem hoorde kokhalzen. Nu wist hij zeker dat hij er lekker diep in zat en liet zijn rokje zakken over Josh gezicht. Het idee dat hij onder zijn rokje werd verwend maakte hem vreselijk geil. Josh zoog heerlijk aan zijn pik en hij voelde Josh zijn handen op zoek naar zijn anus. Hij tilde zijn rokje omhoog en keek naar Josh.

‘Lekker bezig?’vroeg hij op een dwingende toon.

Josh kon niets ander doen dan ja knikken met de pik in zijn mond. Koen wilde meer dan alleen maar aan zijn pik laten zuigen en draaide zich om. Hij had nu uitzicht op Josh zijn stijve lul. Deze glom van het voorvocht. Nu hij met zijn kontje bij Josh zijn gezicht zat spreidde hij zijn benen. Josh keek nu recht tegen Koen’s anus aan en zonder dat er wat gezegd werd begon hij hem te likken. Hij trok Koen’s billen uit elkaar zodat hij er goed bij kon om hem lekker diep te rimmen.

Daar zat hij dan, gehurkt boven Josh zijn gezicht om zijn natte kut te laten likken. Hij deed zijn rokje omhoog en zag alleen Josh zijn mond heen en weer gaan, kreunend en likkend tussen zijn natte billen. Zo te zien liet het Josh ook niet ongemoeid en het voorvocht droop van zijn pik af. Gulzig nam Koen de pik in zijn mond en zoog het voorvocht naar binnen alsof hij een milkshake aant leeg lurken was. En hoe dieper Josh met zijn tong zijn anus binnen drong hoe dieper hij zijn pik in zijn mond nam. Heerlijk nam hij Josh zijn pik in zijn mond tot hij niet verder kon. Het kwijl liep zijn mond uit langs Josh zijn ballen en anus. Heerlijk masseerde hij de ballen tijdens het pijpen en begon Josh weer te vingeren. Nu Josh zo lekker nat was had hij geen moeite om er twee vingers in te duwen. Even voelde hij weerstand maar al snel ontspande Josh en liet het gebeuren. Als een echt sletje liet Koen zich gaan. Zijn lippen ritmisch schuivend over de dikke schat van Josh, om daarna weer met zijn tong de eikel en pisgaatje te bespelen. Josh bewoog zijn heupen heen en weer, duwde zijn pik diep in Koen’s mond en kreunde er dan hevig op los. Nu ze beide zo vreselijk geil waren zou het niet lang meer duren voor ze klaar kwamen. Koen draaide zich op zijn zij terwijl hij nog steeds Josh zijn pik in zijn mond had.

Dit was een hint voor Josh om nu Koen’s pik in zijn mond te nemen. Daar lagen ze dan op de vloer in standje 69 elkaar te pijpen en te strelen. Josh die heerlijk onder Koen’s rokje bezig was en Koen met zijn hoofd tussen de witte sportsokken. Gulzig namen ze elkaars pik in de mond en begonnen elkaar naar een hoogtepunt te pijpen. Het kwijl droop van hun lippen en het voorvocht begon zich te vermengen met het opkomend zaad. Beide kreunde erop los.

Het was Josh die als eerste zijn vingers in Koen’s anus duwde en zijn prostaat ging bewerken. Het duurde dan ook niet veel later dat Koen het zelfde deed bij Josh. En terwijl ze daar zo lekker bezig waren naderde voor beide het hoogtepunt.

‘Hoe wil je klaarkomen? ‘vroeg Josh.

‘Kom maar klaar in me mond, ‘zei Koen, ‘en jij?’

‘Spuit ook maar in mijn mond, ‘zei Josh.

Zonder verder wat te zeggen namen ze elkaars pik weer in de mond en begonnen elkaar naar een hoogtepunt te helpen. Met een paar vingers in elkaars kontje, een gulzig pijpmondje en vrije hand om af en toe te rukken begonnen ze bijna klaar te komen. Koen’s ballen begonnen zich samen te trekken en ook zijn anus was te voelen dat hij zou komen. Josh bleef zuigen en daar voelde hij de eerste zaadlozing al komen. Hij voelde het zaad tegen zijn gehemelte aan spuiten en zijn mond vullen. Wat een hoop zaad had deze knul zeg. Hij kon niets anders doen dan het doorslikken. En net toen hij alles had doorgeslikt kwam hij zelf klaar. Koen bleef hem vingeren tijdens het klaarkomen. Er leek dan ook geen einde aan te komen en Koen probeerde alles netjes door te slikken.

‘Wow, wat kan jij lekker pijpen, ‘zei Josh, en draaide zich op zijn rug.

‘Nou, jij kan er ook aardig wat van hoor, ‘hijgde Koen.

 Uitgeput van de sex  lagen ze beide op de grond. Koen schoof wat dichter naar Josh toe en legde zijn hoofd op Josh zijn been. Hij streelde de sportsokken en Josh zijn bovenbeen. Zag hij het nu goed, kreeg Josh weer een stijve?

Hmm, dat belooft wat voor straks, zei hij in gedacht. 

*betreft een fictieve chatnaam

2806 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.