Geil weekend in Friesland

Net een geil weekend gehad. Dit weekend een huisje in Friesland gehuurd met twee andere jongens. Een van 32 en een van 21. Ik zelf ben 38. De jongen van 32 heb ik het wel vaker mee gedaan. Maar de jongen van 21 was nieuw en meegenomen door de jongen van 32. Hij had hem een gratis weekend aangeboden. Maar wel verteld dat daar iets tegenover moest staan. Ik vond het meteen een supergeil joch. Niet alleen hoe hij er uit zag. slank, onbehaard. beetje gespied. Maar hij had ook een geile. blik in zijn ogen. 

we hadden in Friesland af gesproken. En vond het ook wel spannend of hij mij niet te oud zou vinden. Ik zie er best goed uit. maar toch. er waren twee slaapkamers. een met een tweepersoonsbed. en een met een eenpersoons. Toen we aan hem vroegen bij wie hij wilde slapen. Gaf hij aan dat het hem een goed idee leek als hij de ene nacht bij de een. en de andere bij de ander zou slapen. Dit stelde mij meteen gerust. Hij wees mij in ieder geval niet af.

Toen we geïnstalleerd waren hebben we koffie gezet en begonnen te kletsen. Op een bepaald moment vroeg de 32 jongen aan hem wat hij precies verwachte van het weekend. Hij begon hier nogal verlegen op te reageren. draaide er een beetje omheen. leuke dingen doen en zo. van dat soort teksten. Toen vroeg hij ons wat wij verwachte. en het antwoord wat hij van de ander jongen kreeg was heel helder: Wij blijven het weekend voornamelijk in het huisje. En we gaan vooral veel plezier beleven met jou.


En laten we beginnende allemaal ons shirt uit te doen. en kom jij maar tussen ons in zitten. dan kunnen we eerst kijken hoe je kunt tongen. Daarop hebben we hem om de beurt getongd. was echt supergeil. 

het is en te uitgebreid verhaal om alles te beschrijven. Maar we hebben hem die middag om de beurt geneukt. die nacht in bed hem ik hem nog een keer geneukt. De volgende dag hebben we hem vooral veel met zichzelf laten spelen terwijl wij toekeken. Het geilt vond ik dat we hem de opdracht hadden gegeven om klaar te komen zonder zijn handen te gebruiken. Dat is hem gelukt. Supergeil om te zien hoe zo’n jochie overal tegenaan gaat rijden.

Die nacht heeft de andere jongen hem geneukt. En de volgende ochtend voor vertrek heeft hij ons beide nog gepijpt. hebben we hem op zijn hondjes neergezet en klaar gemolken. smaakt naar meer.

2794 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.