Mannen club.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 31-08-21

Het is geen hap slik verhaal je moet nadenken zou in zijn club horen? In de club hebben mannen dus sex naast gewoon biljarten en tafelvoetbal. Vul zelf in wat is heeft weduwnaars naast getrouwde en gescheiden mannen. Soms heeft men een vrouw in hun midden maar 9 van 10 keren alleen mannen. De mannenclub is uit komst voor de bi mannen en gewoon hetero mannen bi-schierig. Als binnen komt lijkt een mannen club denk aan voetbal kantine mooi niet! Achter de opvallende rode deur is heel andere actie dan tafel voetbal. Daar liggen de condooms en glijmiddel en wat speeltjes ter stimuleren. Is mogelijk dat verhaal soms lijkt op toeval! We gaan zo met verhaal beginnen hoor geduld mannen. We hebben contact welk ons naar binnen zou loodsen nergens te zien. Laat maar hij gaf toegang code voor de beide deuren om in gebouw komen en de speciale kamer.


Noem het hoe je wil speel kamer, afwerk ruimte is er beetje schimmig door weinige licht. Genoeg ruimte voor de 3 slaap banken waar actie plaats vond. Een jonge gast was mark ons contact aan pijpen daarom geen ontvangst. De jonge kerel denk is pas gescheiden Jurgen lijkt Marks  lollie flink te lusten? Als Jurgen is weet zijn ex ook nu dat van mannen houdt, hoe simpel heeft de nieuwe kerel van zijn ex stevig genomen. Is dan wel 10 uur in ochtend maar de mannen doen hun best. Geen zorgen dat ze ons zien is schimmig en iedereen is druk bezig. Laten we bij onze host kijken wat er gebeurt okay?

Mark komt net klaar op Jurgens buik. Even schoon maken, en verdere actie simpel, Mark benen eindige op Jurgens schouders beter of niet. Jurgen doet pas condoom in nadat Mark ze beiden heb in gesmeerd met glijmiddel natuurlijk. Wij waren even af geleid van het gegil op de slaapbank bij het raam. De man werd ruw ontmaagd we zagen dat eerst pijn deed toen kwam de glimlach. Mark schreeuwde niet toen Jurgen binnendrong alvast. Jurgen kon tempo maken mark bewoog mee waar nodig. Sorry de deur ging open we zijn ontdekt rennen. Oei was op tijd weet niet wat gebeurd zou zijn. Okay was kort bezoek hoop ben in stemming gekomen ik wel mijn date zal ook weten haha.

Verhaal is wat aan gepast daar wat in boekje schreef teveel leek op film ooit zag.

2721 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.