Zwemmerslijf

Geplaatst door: waterrat op 01-10-21

 

Eind augustus, de herfst zit al in de lucht maar koud is het nog niet. Ik loop met de hond langs een van de strandjes bij de randmeren. Een paar mensen profiteren nog van de laatste zonnige dagen. Op een enkele vrouw na zijn het mannen, zoals meestal op naaktstranden.

De oever is ruig begroeid met riet, maar hier en daar is een ruimte uitgespaard zodat er een soort baai ontstaat waar mensen het water in kunnen. Het blijft hier lang ondiep, pas bij de vaargeul is het zo diep dat je niet meer kunt staan.

De hond slaat aan bij een van de open plekken. Hij doet dat vaker; het is een jachthondje getraind om eenden te vangen. Hij denkt dat de zwemmer verderop in het water een watervogel is. We blijven allebei even staan, de hond is inmiddels gaan zitten, en zien dat de zwemmer zich naar de oever beweegt. Met rustige slagen zwemt hij naar het ondiepe gedeelte en loopt daar vandaan onze kant op. Nu kan ik zijn gezicht zien; het is een jongen van tegen de dertig, schat ik, gebruind door de zomerzon. Natte plukken donker haar vallen in zijn ogen en plakken aan zijn dikke wenkbrauwen. Zijn tanden blikkeren wit in het zonlicht. Het water wordt langzaam ondieper en onthult meer van zijn lichaam. Een breed torso, getraind en onbehaard, met donkerbruine tepels. Nu komt zijn navel boven water. Ik zie een platte buik, geen sixpack, maar plat, op het magere af. De zwemmer ziet nu dat hij wordt geobserveerd en knikt. Dan komt zijn onderbuik boven water. Hij draagt nu geen zwembroek, maar de afdruk daarvan is duidelijk te zien, want de huid onderaan zijn buik is een stuk lichter dan de rest van zijn lijf. Hij heeft kennelijk geen last van het koude water want zijn pik is lang, donkerbruin; in het midden iets breder dan bij het uiteinde. Hij heeft zich geschoren, maar korte stoppels rond zijn pik verraden dat hij daar zwaar behaard moet zijn. Dan verschijnen zijn gespierde benen, ook onbehaard, en ineens staat hij, ongegeneerd en kletsnat naast me. 


‘Je bent wel gehard, om nu nog het water in te gaan,’ zeg ik.

‘Hoezo?’

‘Het water is vast al koud, de zomer stelde niet veel voor.’

‘Kom nou, het is heerlijk. Het is alleen even fris als je erin gaat. Je bent toch geen mietje?’

‘Mij niet gezien. Veel te Spartaans.’

‘Je weet niet wat je mist. Je frist ervan op, en het is ook goed voor de conditie .’

‘Dat zie ik, je hebt wat je noemt een echt sportlijf.’

Ik laat mijn blik even over zijn zongebruinde lijf gaan, ik zie het begin van een erectie. Ik kijk snel de andere kant op, naar de hond die gehoorzaam naast me zit.

‘Welke sporten doe je zoal? vraag ik om het gesprek gaande te houden.

‘Wielrennen, hardlopen, maar in de zomer probeer ik elke dag een uurtje te zwemmen. Ik kom vaak hier omdat je geen zwembroek nodig hebt.’

Ik kijk stiekem naar zijn grote-jongenslul. Hoeveel mensen hebben die gezien en er misschien over gefantaseerd? Heeft hij door dat mijn hart ineens een stuk sneller slaat, dat hij me opwindt?

‘Ik denk dat je pik blij is dat hij niet in zo’n knellende zwembroek geperst wordt.’ Tjezus, wat zeg ik nu, ik hoop dat hij geen aanstoot aan mijn woorden neemt.

‘Je hebt gelijk, het is veel lekkerder om naakt te zwemmen. Maar ik heb hem niet altijd onder controle, hoor.’

‘Dat zie ik.’ Zijn pik staat nu recht naar voren. Elke keer als ik ernaar kijk is hij een stuk groter.

‘Maar dat kan me niet zoveel schelen.’

Ik hap naar adem. 

‘Wat heb je een mooie lul,’ stamel ik. Zijn lul wijst nu schuin naar boven, zijn eikel verstopt onder de voorhuid.

‘Dank je. Dat vind ik ook.’

Hij pakt mijn hand vast en brengt die naar zijn stijve lul.

‘Je mag hem wel even aanraken, hoor. Ik ben er best trots op.’

Ik klem mijn hand om zijn geslacht en voel hoe dik en hard hij is.

Hij zegt niks, maar zijn ogen geven me toestemming om door te gaan. Langzaam maak ik een paar trekbewegingen. Hij zucht. Ik ga door. Hij ontspant en laat zijn hoofd achterover hellen. Hij sluit zijn ogen, zucht nog een keer. 


Ik versnel mijn bewegingen. Dat gaat makkelijk want zijn pik is nu nat en glibberig van het voorvocht. Wacht, ik moet hem niet te snel laten klaarkomen.  Ik zak door m’n knieën en lik zijn dijen, elke keer van onder naar boven, waarbij ik steeds met mijn tong bijna langs zijn zak ga, maar net niet. Zijn zware ballen raken mijn neus.

Dan lik ik de onderkant van zijn lul, van zijn zak tot aan het begin van de eikel en weer terug. Zijn ademhaling is zwaar.

Ik neem zijn lul in mijn hand om hem af te zuigen. Het voorvocht heeft zich opgehoopt in het kuiltje dat zijn voorhuid vormt, als een soort mandje boven aan zijn pik. Ik strijk er met mijn vinger over om het uit te smeren over zijn lul. Maar ik wil het proeven, verdomme, ik wil de smaak van zijn voorvocht en van zijn lul proeven, ik kan niet wachten om alles van hem te proeven. Ik zet mijn mond aan zijn lul, ik proef de zoute smaak, ik voel hoe zijn eikel opzwelt, in mijn mond groot en dik wordt, en BAF, binnen een seconde spuit hij mijn mond vol met dikke klodders, jongensmelk, zoet, dik en lobbig als blanke vla. Acht, negen keer voel ik zijn lul in mijn mond opzwellen en leeglopen, totdat hij me helemaal vol heeft gespoten met zijn warme, romige jongenspap. 


Ik slik niet door maar wil de smaak zo lang mogelijk vasthouden.

Hij trekt zijn lul uit mijn mond en schudt de laatste druppels zaad in het gras.

‘Maak je geen zorgen. Ik ben net hiv-negatief getest.’

‘Dat is een hele opluchting,’ verzucht ik. 'Dan kunnen we straks nog een keer.'

Hij loopt naar het water. ‘Even afspoelen!’

Daar gaat-ie. Nu zie ik eindelijk zijn billen, een stuk witter dan zijn rug. Ze zijn smal en stevig, wielrennersbillen.

Ik slik zijn zaad door. Het smaakt zo heerlijk zacht en zoet; dit wil ik de hele dag wel proeven.

De hond staat op en wil hem achterna gaan. 

‘Blijf!’ De hond houdt zich in.

‘Hoe heet je eigenlijk?’ roep ik hem na.

‘Simon,’ roept hij vanuit de verte. ‘Wat doet dat ertoe?’

‘Ik weet het niet. Ik hoor graag namen.’

‘Aju!’ hij verdwijnt onder water en zwemt naar de vaargeul. 

3565 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.