Frankrijk 3

Geplaatst door: natu-60 op 03-10-21

..........Herman pakte er een stoel bij en onder het genot van nog een bakkie koffie kletste we nog wat verder en het gesprek ging al snel over die middag wat Herman en ik hadden uitgespookt. Ik begon langzaam aan het idee te wennen dat hier op deze camping niet veel verborgen bleef.

Even later liepen Herman en Marie de caravan in en bleven Carl en ik achter in de voortent.
Hij liet er geen gras over groeien en pakte me volop op mijn mond zo zei hij ikwas zo geil geworden van de verhalen van Herman over jou dat ik het zelf wou beleven .
Terwijl we een gevecht waren aan het houden met onze tongen voelde ik zijn hand naar mijn al half stijve piemel gaan.
Heerlijk geil en vochtig zoende we verder en Carl bleef heerlijk met mijn pik spelen die al flink stijf was.
De stoel waarin ik zat had verschillende standen en Carl liet de leuning iets naar achteren zakken zodat ik bijna in ligstand lag.
Ik zag mijn pik fier overeind staan en keek Carl aan om te zien wat hij van plan was.
Hij liep even weg en kwam terug met wat glij middel en een condoom.Hij draaide zich om en gaf mij het glijmiddel met het verzoek om zijn kontje flink in te smeren.Ik pakte zijn heerlijke onbehaarde billen en zocht al snel zijn kontgaatje op en met de olie ging ik al snel met een paar vingers naar binnen.
Carl boog zich voorover en met mijn middelvinger masseerde ik zijn prostaat wat hem flink deed kreunen.
Met mijn andere hand gleed ik naar voren en masseerde zijn grote kale ballen. Ook zijn pik stond nu fier overeind en terwijl ik met mijn vingers zijn kontje neukte liet ik met de door de olie mijn gladde handen over zijn eikel glijden.
Nu draaide Carl zich om en ging met zijn gezicht naar me toe op mijn benen zitten en schoof het condoom over mijn harde maar van voorvocht vergeven gladde pik heen.
Nu schoof hij iets naar voren en iets omhoogkomend liet hij zich weer zakken met zijn kutje recht boven mijn pik en langzaam naar beneden zakkend verzwolg hij mijn hele pik in zijn kontje.

Gelukkig bleef hij nu stil zitten want ik was zo geil geworden dat als hij op en neer was gegaan ik het condoom binnen een paar tellen vol had gespoten.
Heerlijk warm met mijn piemel in zijn kont begon ik met zijn pik te spelen die recht vooruit stond met de voorhuid terug geschoven en een paar druppels geil die er al uit liepen.
Ik ving het geil op en bracht het naar mijn mond en proefde een heerlijk zilte smaak wat mij als snel naar meer deed verlangen.
Ik begon hem langzaam af te trekken en al snel kwam er meer geil uit die heerlijke staaf van hem.

Carl begon ne langzaam met zijn kontje te bewegen en zonder dat ik wat aan hoefde te doen begon hij zich zelf te neuken 
Ik begon nu sneller aan zijn piemel te sjorren en al snel begonnen we allebei te kreunen en aan te geven dat we klaar zouden komen.
Met een laatste stoot spoot ik het condoom vol en tegelijker tijd spoot Carl zijn zilte zaad over mijn borst en in mijn gezicht.
Moe en bezweet zakte Carl over me heen Mijn pik liet hij in zijn kontje zitten en met zijn vingers gleed hij door zijn eigen zaad en smeerde het uit  over mijn borst en tepels.
Nu stond hij op en liet mijn nu slap geworden pikkie uit zijn kont glijden.
Hij kwam naar voren en drukte zijn van het geil druipende slappe pik tegen mijn mond aan waarna ik de laatste druppel erbij hem uitzoog.

Zonder ons om Herman en Marie te bekommeren pakte hij me bij de hand en gingen we samen naar de douches om ons af te spoelen.
We waren ons net aan het afspoelen toen Herrman en Marie binnen kwamen flink bezweet  en ik dacht ook nog wat restjes sperma te zien op de borsten van Marie.

Marie kwam naast me staan en betaste mijn slappe pikkie en keek een beetje beteuterd hier heb ik niet veel meer aan vanavond.
misschien moeten we het morgen nog maar eens overdoen....................

word vervolgd

2143 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.