Frankrijk 4

Geplaatst door: natu-60 op 03-10-21

De volgende dag was bewolkt en met de gedachte aan gisteren en de verwachting van wat er vandaag zou kunnen gebeuren was ik al zo geil als wat.

Het zou in de middag gaan regenen dus ik besloot in de ochtend een flinke fiets tocht te gaan maken. Ik zwaaide naar Herman toen ik langs hem fietste en riep nar hem ik zie je vanmiddag.
Herman stak zijn duim op en lachte me toe.
Het was heerlijk weer om te fietsen en was al snel een flink stuk onderweg toen het om een uur of een flink begon te regenen.
Ik reed net een dorpje binnen en besloot om ergens te gaan lunchen.
De lunch was prima maar het bleef maar regenen en ik moest toch weer terug naar de camping.
Om een uur of drie besloot ik toch maar op te stappen en terug te gaan.
Twee uur later kwam ik op de camping aan en ging gelijk naar mijn tent die had het helaas niet droog gehouden en alles was zeiknat binnen.
Het was inmiddels opgehouden met regenen en ik besloot eerst maar even te gaan douchen .
met wat droge kleren aan die nog in mijn auto lagen liep ik naar Herman die er helaas niet was daarna maar na Carl en Marie ook niet thuis.
Even verderop zwaaide een man naar me en wenkte me. Het was weer gaan regenen en ik liep snel naar hem toe.
Ik vertelde hem wat er gebeurd was en dat mijn tent drijfnat was en mijn vrienden niet thuis waren.
Kom binnen zei hij mijn naam is John en hier zit je in ieder geval lekker droog.
John was flink op leeftijd en zag er wat uitgezakt uit. Hij liep in een korte kakibroek en had een wit t shirt aan.
Hij praatte honderd ui en was blijkbaar blij met mij gezelschap. Hij bood  me wat eten aan en daarna kwam de fles op tafel.
Een goede fles cognac Hoewel ik normaal geen sterke drank drink viel deze me wel in de smaak en ongemerkt vulde John steeds mijn glas bij en ik werd dan ook al snel flink dronken.
Ik begon dan ook flink te gapen en John bood dan ook aan om bij hem te blijven slapen morgen zou het weer goed weer worden en dan zou ik alles te drogen kunnen hangen.

Ik was blij met zijn voorstel en hij liet me de slaapcabine zien.  je moet wel in een bed slapen met mij maar het is breed genoeg voor zijn tweeen .Ik was zo dronken en begon me al uit te kleden en kroop in zijn bed ik zag nog net hoe John zich uitkleedde en naast me kroop.
Ik viel als een blok in slaap en had niet gezien dat John zich helemaal had uitgekleed en dus helemaal naakt was door de drank interesseerde mij dat ook niet en geil was ik al helemaal niet meer.

Na een paar uur werd ik wakker en had ik door dat John heel dicht naar toe gekropen was Ik lag op mij rug en voelde zijn hand bovenop mijn slip liggen. Ik deed net of ik nog sliep en bewoog me niet.
Heel langzaam begon hij mijn slappe pik te betasten door de stof heen. ik was heel nieuwsgierig wat hij verder zou doen en bleef doodstil liggen. Hij lag nu dicht tegen mij aan en ik voelde zijn pik in mijn zij duwen.
Heel voorzichtig gleed hij met zijn hand onder mijn slip en duwde hem langzaam naar beneden.
Mijn pik begon langzaam te groeien en ik begon de hele situatie wel spannend te vinden.

Was dan ook benieuwd hoe ver hij zou gaan .
Hij bleef zo nog even met mijn pik spelen . Opeen hield hij op en kroop hij uit bed en even later weer terug nog steeds met mijn ogen dicht voelde ik zijn tong over mijn eikel gleden wat was dit geil ik deed mijn ogen open en zag dat hij zich omgedraaid had zodat we in standje 69 lagen ik keek dan ook recht in zijn kruis waar ik een geweldige stijve voor mijn neus zag nu kon ik niet langer doen alsof ik sliep en liet de eikel van zijn pik in mijn mond glijden. Toen hij doorhad dat ik wakker was en het niet erg vond wat er gebeurde nam hij mijn hele pik in zijn mond en begon me langzaam klaar te pijpen Okk ik liet me niet onbetuigd en greep hem bij zijn zachte billen en duwde zij pik tot achter in mijn keel.
Niet veel later kwamen we allebei klaar en met nog wat sperma in onze monden draaide hij zich weer om en begonnen we elkaar heftig te zoenen en lieten we elkaar ons eigen geil proeven.

Al snel vielen we in slaap en de volgende ochtend werden we gelijk wakker en gingen samen naar de douches het zonnetje scheen alweer volop dus we hoefde ons niet aan te kleden.

We spoelde het opgedroogde geil van ons af en gingen ieder weer naar onze eigen tent.

2182 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.