Kwartet

Geplaatst door: kinky-pisgay op 05-10-21

Via de chat kwam ik in contact met twee mannen die er een 3e man bij zochten voor bare chmemsfriendly trio. Nu gaat mijn gebruik van chems niet verder dan poppers snuiven en dat ik liever ook zo. Ik had aangegeven dat ik wel geïnteresseerd was en na wat uitwisselen van foto’s, besloot ik te gaan, maar niet nadat ik mij had geschoren en gespoeld. Onder de douche werd ik al geil van het spoelen en na een korte controle met mijn dildo om te zien of ik goed gespoeld was, trok ik mij aan en stapte in de auto. Volgens mijn navigatie was het ongeveer een half uur rijden, prima te doen dus. Ik kom het dorp binnenrijden en volgens de navigatie moest ik drie kwart de rotonde over en kwam ik bij een woning terecht. Inmiddels kreeg ik een berichte binnen op mijn telefoon met de vraag of ik er al bijna was. Ik vertelde dat ik bij een woning stond met een bestelbus op de oprit. Ik kreeg vervolgens het bericht dat ik een stukje terug moest rijden en na een minuut of vijf was ik dan eindelijk op de plek van bestemming. 


Bij het binnenkomen werd ik verwelkomd door de beide mannen en het duurde niet lang of ik had de eerste pik al in mijn mond. Gulzig en diep pijpte ik de overheerlijke pik. Nog een flinke snuif poppers en ik nam zijn pik tot aan z’n ballen in mijn mond, terwijl mijn hand zijn ballen kneden. Ik werd op mijn knieën gezet en ik voelde langzaam zijn pik in mijn kutje glijden, met rustige halen neukte hij me heerlijk. Ik wist niet hoe ik het had, zo’n fijn en geil gevoel. Ik nam nog een flinke haal aan mijn poppersflesje en raakte buiten zinnen van geilheid. Na een tijdje glijdt zijn pik uit me en neem ik zijn pik in mijn mond en begin hem opnieuw gulzig te pijpen, luid kreunend liggen we samen te genieten. Ik voel een paar handen op mijn billen en voel een pik bij mij naar binnenglijden, met flinke halen word ik geneukt terwijl ik met zijn vriend zijn pik in mijn mond lig. Afwisselend van tongen en pijpen en neuken is het tijd voor een korte pauze.


Na een kwartiertje neem ik zijn pik in mijn mond en vraag hem om mij te neuken, hij voldoet graag aan mijn verzoek. Ik lig op bed met een been gestrekt en een been gebogen en langzaam voel ik zijn pik naar binnenglijden. Ik neem een snuif van mijn poppers en raak in extase van zoveel genot. Plotseling hoor ik mijn neuker zeggen: “hey, een toeschouwer?” Zijn vriend had inmiddels iemand gevonden die graag mee wilde doen en het duurde dan ook niet lang dat ik met hem lag te tongen terwijl ik geil in mijn kontje werd geneukt.


Na nog een aantal keren te hebben gepauzeerd, gingen we geil verder; tongen, rimmen, pijpen, neuken, van partners wisselen… oooh wat een avond. “Neuk me aub en spuit je zaad in me” smeekte ik. Geil keek ik hem aan en hij neukte met flinke halen en spoot zijn geil diep in me. Ooooh, wat een zalig gevoel. De andere man neukte de vierde, en terwijl hij hem neukte lag ik met mijn gezicht tegen zijn ballen aan en likte geil zijn ballen en pik die in en uit zijn kont bewoog. Het duurde niet lang of luid kreunend spoot hij zijn zaad in de man’s kutje. Het geil droop uit zijn kutje en gulzig likte ik het op.

 

Het was inmiddels bijna half elf en ik excuseerde mij dat ik moest gaan, want de wekker voor mijn werk zou ongenadig zijn. Met de belofte dat we dit gauw een keer over zouden gaan doen, vertrok ik richting huis.

Wat een supergeile avond.

3791 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.