Eddy

Geplaatst door: snoepjevanweek op 09-10-21

Okay in het verhaal de opdracht kwam zeden agent Eddy voor. Voor wie wil weten hij trouwde Eduard zijn informant. We gaan terug in de tijd om te ontdekken wie Eddy was als zo kan noemen? Eigenlijk zou hij familie bedrijf over moet nemen. Maar zijn idee van vieze handen is dus een ander idee als van varkens houden! Had hij niet naar de politie school gegaan was hij nette getrouwde man geweest. Maar hij greep de kans naar de politie school te gaan aan met beide handen. Meer om wat men zei knappe leraren dan wat anders. Onschuldige maagd was hij zeker niet alvast niet onschuldig of naïef. We gaan terug in de tijd eind 70 jaren. Een politieschool ergens in zuiden van Nederland. Met wat bleek oude school en moderne be-invloedrijke leraren!


Een onschuldige hand op de rug of tik tegen de kont was gewoon. Eddy werd in gezeept onder de douche door de naakte fitheid coach .Daar had Eddy geen moeite mee wel eerste keren met gevingerd worden. Maar de duim in zijn kont wende hij ook wel aan! Hij kwam er alvast sneller klaar van lekker. Zeer  pijnlijk was eerste keren leraar weerbaarheid in Eddy kwam. Hij had zich kunnen verweren maar deed het niet. Genoeg glijmiddel om in Eddy te komen en hem vol te pompen. Natuurlijk gebeurde het in geheim maar in de wandel gangen was bekend. Je liet toe voor betere cijfers niks anders. Natuurlijk kreeg Eddy en de rest wel les maar de vleselijke genoegens  okay. Eddy was geen zwetende man gewent of sex met man alles wende. De gemeenschap buiten accepteerde wel dat leraar een leerling hielp maar niet die manier. De school tijd was voor Eddy een openbaarheid kan je zeggen.

Sorry ik ga nu verder hoe Eddy dus Eduard ontmoet lang na de school tijd. Een keurige man werd het politie bureau in gebracht. Eddy kreeg de taak de man ja Eduard te verhoren en tot bekentenis krijgen. Eddy zag een jonge aantrekkelijk kerel het type waar hij heet van kreeg. Hij kreeg hem aan het praten maar dat hij met hem rotzooide zo fout. Na de bekentenis even kleren fatsoeneren en over dragen aan een collega om Eduard op te sluiten. De mannen zagen elkaar beroepsmatig vaak als Eddy en Eduard contact hadden. Of er dan wel getongd werd en meer zal Eddy je niet vertellen.

ik schreef zo op is ondeugend ja is saai ja maar moet ook  avontuurlijk zijn.

1865 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.