Ontmoeting 3

Op een dinsdagavond zat Ik rustig een spelletje te spelen op Mijn tablet toen er een appje binnen kwam op mijn telefoon, een appje van nick, die lekkere jonge knul die Ik al 2x eerder had bezocht.


Hij appte dat hij over 3 dagen 24 jaar zou worden en het leek hem heerlijk als Ik op zijn verjaardag de avond met hem wilde doorbrengen. Hier hoefde Ik niet lang over na te denken, Ik antwoordde dat Ik vrijdag om 19:00 uur bij hem zou zijn.
Op die vrijdag rond een uur of 17:00 uur pakte Ik mijn koffer en koos een mooie lederen outfit uit, een mooi lederen corset erbij, de hoge laarzen mee en Mijn enkellange leren jas. 

Om 18:15 uur stapte Ik in de auto en kwam om 18:45 uur aan bij nick. Zoals altijd liep Ik achterom en vond de sleutel op de welbekende plek zodat Ik zelf naar binnen kon. Eenmaal binnen hoorde Ik de douche, hij stond onder de douche, een mooi moment om hem daar te begroeten. Zachtjes liep Ik de trap op en zag dat de deur van de douche op een kiertje stond en Ik keek even door het kiertje en zag hem daar staan met zijn rug naar de deur. Stil ontdeed Ik Mij van Mijn kleding en deed een cockring om Mijn pik. Keihard en dik geaderd liep Ik de douche in. Helemaal niets had nick door. Ondertussen smeerde Ik Mijn pik ruim in met glijmiddel en kwam vlak achter hem staan. Zacht liet Ik mijn handen langs zijn tepels glijden en naar zijn pik die direct hard en stijf werd. Even schrok nick, maar gaf zich direct over en sloot zijn ogen. Zacht speelde Ik even met zijn pik en liet Mijn pik langzaam in zijn kontje glijden en liet Mijn pik langzaam en diep in en uit zijn kontje glijden. Terwijl Ik hem zachtjes stond te neuken trok Ik hem ook af in het ritme van het stoten van Mijn pik. Ik fluisterde dat Ik 2 verjaardagscadeautjes voor hem had, de eerste was Mijn zaad in zijn kontje en het tweede was dat hij mocht klaarkomen van Mij. 

Na minutenlang zachtjes geneukt te hebben en getrokken te hebben verhoogde Ik het tempo en stootte hard en diep in hem en begon hem ook sneller af te trekken. nick vroeg of hij mocht klaarkomen, en dat stond Ik toe en precies op het moment dat Ik klaarkwam in zijn kontje spoot hij zijn zaad over mijn hand heen, een gigantische hoeveelheid zaad liep over mijn arm en hand en Ik had zijn kontje volgespoten. Langzaam gleed Mijn pik uit zijn kontje en droeg nick op om te knielen en gehoorzaam als hij is deed hij dat direct. Schoonlikken van Mijn hand en arm was de opdracht en vol overgave likte hij zijn slettenzaad van Mijn hand en arm en slikte alles gewillig door. Mijn pik mocht hij ook schoonlikken en dat deed hij ook keurig. Ik trok hem aan zijn tepels omhoog en terwijl Ik in zijn tepels kneep stonden we heerlijk te tongen. We droogden elkaar af en Ik stuurde nick naakt naar beneden waar hij geknield op Mij moest wachten. Terwijl nick beneden zat opende Ik Mijn koffer en haalde Mijn lederen catsuit eruit en trok deze aan, het lederen corset erover en de lange leren jas daar weer overheen. De lange hoge laarzen om het af te maken, en volledig in het leer liep Ik naar beneden waar ik nick keurig zag zitten, wachtend op Mij 

Met een vingerknip liet Ik nick naar Me toe kruipen en gaf hem de opdracht Mijn laarzen en catsuit te likken en te kussen. zijn pik was ondertussen al keihard geworden, wat een sletje is het ook ! Ik genoot van dit uitzicht en Ik maakte de catsuit een stukje open waardoor Mijn pik erdoor kon. Ik pakte zijn pik vast en nam hem mee naar de keukentafel waar Ik hem overheen liet buigen. Met zijn buik op tafel en zijn benen wijd, wat een heerlijk gezicht, zijn kontje stond wagenwijd open en Mijn zaad droop nog langs zijn benen naar beneden, het werd tijd om nick zijn kontje weer te vullen en Ik liet direct Mijn pik in zijn kontje glijden en direct begon Ik hem hard en diep te neuken en af en toe sloeg Ik hem op zijn billen. nick kreunde van genot en smeekte of het harder en dieper mocht, daar gaf Ik gehoor aan en op volle kracht neukte Ik hem. En wederom spoot Ik Mijn zaad in zijn kontje. 

Ik pakte Mijn zweep en sloot de avond af met 50 zweepslagen op zijn billen. hij moest meetellen, en alle 50 waren hard. Iedere zweepslag telde hij keurig mee en de striemen stonden dik op zijn billen en na de 50 zweepslagen moest hij nog een keer knielen om Mij te bedanken. hij kuste Mijn voeten en sprak zijn dank uit.

Om 21:00 uur trok Ik de deur achter Me dicht en ging huiswaarts

2141 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.