Waar een Maandag middag toe kan leiden …………I


Als ik Homochat aan heb staan voor een praatje kom ik in contact met  een leuke man bij mij in de omgeving.
Hij heeft nergens een profiel en ook geen foto’s die hij uitwisselt of wil uitwisselen maar om de een af andere reden voelt het goed ondanks dat hij ruim 10 jaar jonger is. Nog geen  km bij mij vandaan en uiteindelijk geef ik hem mijn telefoonnummer voor verder contact en sluiten we af na een beetje plagen over en weer.

Een paar dagen gaan voorbij als ik al in bed lig en plotseling een sms krijg waarin hij vraagt of ik weet van wie deze sms komt. Als ik het bevestigend beantwoord en  hem bericht dat ik al in bed lig komt snel de vraag terug of ik niet liever in een beter gevuld bed lig waarop ik hem laat weten dat ik dat graag zou willen maar dan wel met een blote face 2 face tegen me aan waarvan ik kan voelen dat hij blij is dat ik tegen hem aan lig en sluit af met een smiley.

Nog geen 20 seconden later gaat mijn telefoon en hoor ik voor het eerst de stem van Riccardo die zachtjes vertelt  dat zijn blijdschap zich al opricht en  graag mijn blijdschap tegen zich aan wil voelen. Ik kijk op mijn wekker en zie dat het net kwart over 11 is geweest. Tussen mijn benen voel ik mijn blijdschap zich verharden en vertel Riccardo dat mijn lijf zegt dat ook wel te willen en dan hij me mag verleiden  me naakt tegen hem aan te nestelen en te voelen hoe heet en hard 2 blijdschappers tegen elkaar aan kunnen voelen…. Ik hoor een zachte zucht gevolgd door een iets hardere waarna hij zegt dat zijn blijdschap inmiddels tot maximale sterkte is gegroeid en me graag zou voelen maar dat hij vroeg op moet  en  dus maar even anders moet afkoelen…  we praten elkaar naar een heerlijk hoogtepunt waarbij we bijna tegelijk klaarkomen en  afspreken  elkaar 2 dagen later bij hem thuis te ontmoeten om kennis te maken.

Als ik twee dagen later mezelf klaar maak om naar hem toe te gaan heb ik een vreemd gevoel in me… vraag me nog even e.e.a. af naar vertrek dan met een spannend gevoel in mijn buik naar zijn woning waarvan hij me het adres heeft gegeven.  Als ik aanbel gaat de deur snel open en krijg ik een aangename verrassing. Riccardo staat achter de deur als deze open gaat en dat blijkt niet voor niets….. Slechts een strakke slip van glanzende stof  bedekt zijn mooie bijna onbehaarde lichaam en als de deur dicht gaat krijg ik weinig tijd hem even goed te bekijken, maar zie nog wel dat de vulling van zijn slip stevig  genoemd mag worden. 16 Centimeters half stijf  en stevig drukken zich al snel tegen me aan terwijl we samen al snel pogen om mij van alles te ontdoen tot we gelijkwaardig zijn, waarna we al snel  ritmisch tegen elkaar aan staan te draaien terwijl we elkaar aankijken en  geen woord zeggen. Als ik alleen het woord kennis maken uitspreek terwijl ik een hand richting de elastieken band van zijn slip laat glijden knikt hij va n ja en ik voel hoe hij zijn buik intrekt om mijn hand de ruimte te geven bij de band aangekomen twijfel ik… erin of eerst er over maar wrijf dan over de stof omlaag en voel  al snel zijn harde rechtopstaande pik die ik maar al te graag door de stof heen streel en kneed… als ik mijn hand traag omhoog beweeg kan ik het niet laten om een vinger achter de band door de laten schuiven en voel  zijn besneden eikel die me  verblijdt met de eerste druppels voorvocht die al rijkelijk vloeien en  die ik gebruik om even traag mee  met mn vingers over zijn eikel te spelen.  Riccardo laat zich zeker niet onbetuigd , speelt met mijn tepels, bijt zich  zachtjes vast in mijn hals en  zoekt mijn pik met zijn hete zachte hand door mij slip heen en ik voel hoe zijn beet loslaat en zijn lippen door mijn hals omhoog gaan terwijl zijn tong me likt en steeds dichter  naar mijn mond nadert.

Hoe lang we zo staan is me niet duidelijk maar t lijkt een eeuwigheid als uiteindelijk zijn lippen de mijne bereiken en ik bijna als vanzelf met hem mee ga doen als zijn tong zich tussen mijn lippen beweegt. Voor het eerst zoen ik heel intiem met een man en deze ken ik eigenlijk niet eens, maar het maakt me geiler als ooit te voren en  terwijl we ons zo met elkaar laten gaan verdwijnt snel het laatste textiel en kronkelen we naakt tegen elkaar aan. Het wordt heet en vochtig tussen ons in  terwijl we elkaar geil bevoelen en onze harde pikken zich langs en tegen elkaar aan bewegen tot we ons van elkaar losmaken en  Riccardo me aan mijn arm meetrekt naar binnen. We ploffen neer op de luxe bank die hij heeft staan en liggen al snel weer te tongen en  laten handen gaan maar alle bereikbare plekken.  De reserves die ik altijd wel had blijken als sneeuw voor de zon verdwenen  en als ik zijn vinger tussen mijn billen voel glijden geniet ik van het gevoel van aan een kant onze harde pikken die elkaar stevig omhelzen en aan de andere kant zijn vinger die heel voorzichtig mijn sterretje beroerd. Ik laat hem alles doen en geniet van het gevoel maar krijg er ook steeds meer zin in om zijn pik anders te voelen als tussen ons in. Mijn hand gaat weer richting zijn onderlijf en  gewillig laat hij me gaan en geeft me de ruimte waardoor we snel op ons zij liggen en mijn vingers zich speels om zijn harde blote eikel sluiten wat hem zo te horen veel genot geeft en me aanmoedigt zijn harde 16 cm njet alleen handmatig te willen  verwennen. Even  verdwijnen we in een geile en hongerige tongzoen  waarbij we elkaars pik handmatig bespelen , maar als ik  deze verbreek en hem recht in zijn geile ogen kijk zeg hij zacht “doe maar” alsof hij mijn gedachten kan raden en rolt zich op zijn rug. Mijn hand speelt met zijn lekkere harde pik en vergeet ook zijn lekkere gevulde zak niet terwijl mijn mond een nat spoor over zijn lijf trekt waarbij ik ook  zijn harde tepels bespeel. 

Als ik tenslotte  zijn eikel tegen mijn lippen voel  ben ik elk voorbehoud van het alleen kennismaken vergeten en lik  het inmiddels ruim vloeiende voorvocht van zijn harde purperen kop terwijl ik plagend de tijd neem om  lekker met het geile gleufje  te spelen  en mijn lippen traag rond zijn eikel te sluiten. Mijn vingers trekken zijn voorhuid maximaal terug en  voel zijn heerlijke vleesboom verder im mijn mond glijden terwijl ik langzaam harder ga zuigen en  hem met mijn mond begin te neuken. Riccardo kreunt en zucht hoorbaar van genot en  begint met zijn heupen omhoog te stoten en mijn mond zo dieper te neuken. Ik voel zijn harde eikel langs mijn huig glijden en  ben blij dat mijn hand er tussen zit anders stootte hij waarschijnlijk door mijn keel in.. Even laat ik hem zo door gaan maar wil zeker nog niet dat hij zijn  zaad al loost en dus druk ik  hem  plat op de bank en  laat zijn pik na nog even heerlijk zijn eikel gezogen te hebben los. Zijn goed gevulde zak met heerlijke ballen bespeel ik nog lekker in mijn hand en draai me zodanig dat  we in 69 houding komen, iets wat Riccardo dankbaar aanneemt. Eerst voel ik zijn handen  mijn pik en ballen bespelen , dan dwaalt er ook een hand  naar mijn kont en begint die te kneden .  Mmmm Riccardo, je maakt me geil en ik druk mijn kont verlangend naar zn hand terwijl ik zijn warme adem tegen mijn zak voel en daarna zijn tong die me traag bespeeld en steeds geiler maakt. Terwijl zijn vinger opnieuw mijn sterretje bespeeld en  ik bijna smeek om die vinger verder te laten gaan pak ik opnieuw zijn harde pik en val er op
 aan als een uitgehongerde hond op een bot. Ik zuig zijn lekkere eikel die glibbert van het voorvocht mijn mond in en  kan mijn hoofd niet meer stil houden. Een hand omsluit zijn ballen en een stuk van zijn pik, de andere gaat onwennig naar zijn kont en begint er mee te spelen. Steeds verder gaan mij vingers er tussen tot mijn middelvinger tegen zijn ster drukt die nat en enigszins glibberig is. Ik voel de vingertop van Riccardo nu tegen mijn ster drukken en langzaam een klein stukje binnendringen. Dan houd hij zijn vinger waar hij zit er draait heel langzaam rondjes en ik voel  hoe mij sluitspier zich langzaam ontspant en de vinger dieper in me doordringt en ik even kreun van geilheid om vervolgens weer zijn harde pik op te zuigen en mijn vinger het voorbeeld van de zijne laat volgen. Ik grom van genot als zijn vinger me langzaam begint te neuken en als zijn mond dan ook nog beurtelings mijn ballen opzuigt moet ik hem waarschuwen te stoppen omdat ik nog niet wil spuiten……..

Helaas mag mijn waarschuwing niet meer helpen, Het lijkt zelfs wel een aanmoediging want Riccardo pakt acuut mij pik en sluit zijn lippen om mijn eikel om  vervolgens  zonder gene het zaad gulzig uit mijn ballen omhoog te zuigen en slikt gewillig alles door onderwijl zijn vinger diep in mijn geile kont stotend.
 Als hij me leeg heeft en mijn eikel  helemaal heeft schoongelikt stort ik me weer heerlijk op zijn zalige pik die ik  ook helemaal  wil legen, maar Riccardo schijnt andere gedachten te hebben…even laat hij me gaan, maar dan haalt hij zijn pik uit mijn mond vandaan en voel ik zijn vinger mijn heerlijk bespeelde  kont verlaten. Dan maakt hij zich van me los  en   draait zich bovenop me… 
Als onze lippen elkaar weer vinden proef ik mijn eigen zaad en wordt alleen maar geiler tot Riccardo al tongend zich naast me laat glijden en  zijn nog steeds keiharde pik tegen mijn zijn aan voel  priemen. Hij maakt zich van me los en draait me op mijn buik…  als hij daarna mijn billen uiteen trekt verwacht ik zijn vingers, maar voel een koude vloeistof  waar hij zelfs wat van in mijn anus spuit  waarna hij zijn harde pik met trage lange halen tussen mijn billen heen en weer beweegt.
Ik wordt geil van wat ik voel en druk mijn kont iets omhoog om hem  genietend van het gevoel nog beter te kunnen voelen tot zijn hand tussen ons in komt en ik zijn eikel tegen mijn opgewarmde anus voel drukken… Even schrik ik, het is de eerste keer dat een  harde hete lul zich in mij gaat boren, al hebben er al genoeg speeltjes in gezeten. Ik voel hoe hij zijn eikel probeert naar binnen te drukken en als ik mijn kont in een reflex iets naar achteren druk voel ik hoe zijn eikel zich door mijn kringspier werkt en heerlijk naar binnen glijdt. Riccardo kreunt geil als hij langzaam dieper in me komt laat zijn handen onder mijn buik op zoek gaan naar mijn pik terwijl hij traag begint te neuken. Zo te horen aan zijn zware ademhaling gaat dit niet lang duren en sneller begint hij te pompen terwijl ik hem zachtjes aanmoedig me lekker te neuken en zijn warme zaad in me te spuiten…  Nog een paar lange diepe stoten en dat trek hij me strak tegen zijn  heftig zwetende lijf aan  en spuit terwijl ik hem voel verkrampen zijn pik kloppend en diep in me leeg… Nog even houdt hij me zo vast alvorens hij weer ontspant en met zijn pik nog diep in me met een hand mijn tepels en met de andere mijn inmiddels weer harde pik bespeelt.. Met half overslaande stem vertel ik hem dat hij zojuist de eerste man was die mijn kont vulde en dat ik het heerlijk had gevonden. Als antwoord voelde in zijn handen me steviger bewerken en voelde hoe zijn lippen zich in mijn nek begroeven en hoe zijn tong weer een nat spoor over mijn vel trok. Instinctief kneep ik mijn sluitspier samen en voelde hoe zijn lekkere pik er nog tussen zat. Half verslapt, glad van de hoeveelheid glijmiddel en terwijl hij mij bespeelde voelde ik hoe mijn tepels begonnen te gloeien tussen zijn vingertoppen  terwijl zijn hand heerlijk traag met mijn weer harde pik en mn ballen speelde. 
Terwijl we zo nog even doorgingen voelde ik hoe zijn pik weer begon te reageren op het speelse samenknijpen van mijn sluitspier en  hoe hij weer in omvang en lengte in me toenam. Ik wilde  meer en voelen hoe het was om goed genomen te worden en schijnbaar was ik niet de enige.

Plotseling trok hij  zich terug en draaide me op mijn rug. Zag schijnbaar de teleurstelling in mijn ogen en fluisterde bijna dat hij me wilde zien als hij me nog een keer neukte en kwam bovenop me liggen. Met zijn knieën drukte hij mijn benen uiteen terwijl we opnieuw lagen te tongen en geil tegen elkaar aan  bewogen… mijn hemel..  Wat maakte deze man me geil en gewillig en hoe graag wilde ik zijn harde neukvlees weer in mij voelen. Even lagen we zo te geilen tot ik voelde hoe hij probeerde zijn eikel tegen mij ster te drukken en toen dat niet snel genoeg lukte maakte  hij zich van me los, drukte mijn benen omhoog en  bracht zijn pik met een hand weer tegen mijn ster aan…  Hij keek me aan met een geile  wazige blik, “nu ga ik je echt lekker neuken” zei hij half fluisterend en stootte in een keer zijn pik naar binnen…. Even hield hij hem diep in me om vervolgens rustig te beginnen. Langzaam werden zijn stoten harder en dieper en we keken elkaar diep in de ogen….  Hmmmmmmm wat voelde dit lekker en  ik liet een hand omlaag glijden over mn buik.  Daar vindt ik mijn keiharde pik en  voelde hoe nat de eikel was van het voorvocht dat er uit druppelde. Riccardo neukte me nu stevig door en ramde zijn paal in me tot ik zijn ballen tussen mijn billen voelde. Oooooh Riccardo, mmmmmmmm wat voelt dit hemels geil… zijn vleespaal ging zo heerlijk door me heen en ik voelde zijn hand de mijne wegduwen en heerlijk bezit nemen van mijn harde paal. In hetzelfde tempo waarin hij me neukte trok zijn geile warme hand me af en voelde in mijn lijf meer en meer gaan tintelen…..  Riccardo begon steeds heviger te zweten, zijn stoten steeds feller en minder in cadans… mijn pik tintelde steeds meer en ik voelde dat het niet lang zou duren voor ik weer in en heerlijk orgasme zou uitbarsten.. moedigde hem  aan me  zijn geile vocht te geven en kon het niet meer tegen houden…. Kermend begon ik druk mee te bewegen en voelde hoe mijn ballen zich samentrokken…. Aaaaaaaaaaach  ik kom klaar  geil beest…. Ik…oooooooooooooooh….. Hij trok mijn voorhuid strak naar achteren en meteen voelde ik hoe alles in me genoot van dat heerlijke geile gevoel toen mijn pik het zaad over mijn eigen buik uitstortte. Dit was Riccardo schijnbaar ook teveel want grommend stootte hij diep in me en schoot zich schokkend leeg. Nog even een paar korte stootjes maar al snel voelde ik hem verslappen en trok hij zich terug. Noch even lagen we na te vrijen terwijl zijn handen het sperma over mijn buik uitsmeerde, waarna we samen de douche opzochten…..We waren even heel voldaan en eindelijk had ik na alle speeltjes een echte pik in mij gehad.  Bij t afscheid na een kop koffie spraken we af dit nog vaak te gaan herhalen en samen uit  gaan vinden wat er nog allemaal heel lekker is….. Dat hebben we dan ook 3 jaar lang uitgebreid gedaan, tot hij van het ene op het andere moment vertrokken was…. Niemand wist waarheen…. 

2959 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.