Wat een week!!

Geplaatst door: kinky-pisgay op 11-10-21

Vorige week vertelde ik al over een geil kwartet waar ik in terecht kwam, dag later een super geile orgie in Maze, Groningen. Daar had ik telefoonnummers uitgewisseld met iemand die mij in mijn kont en mond had genomen. Vrijdag werd ik uitgenodigd om ’s avonds bij hem te komen, hij was in gezelschap van dezelfde man die ook samen met hem in Maze was. 


Rond 20:00 uur bel ik bij de woning aan en wordt hartelijk binnengelaten.  Er word mij iets te drinken voorgezet en onmiddellijk voel ik een hand in mijn kruis. Zachtjes wrijft hij mij tussen m’n benen en knijpt geil in mijn pik en ballen. Ik leg mijn hand in zijn nek, duw zijn hoofd richting de mijne en ga gelijk geil met hem tongen. Zijn vriend zit aan de overkant van de tafel te genieten hoe wij aan het tongen zijn. Het duurt niet lang of ik heb zijn pik in mijn mond en ik pijp hem binnen enkele seconden loeihard. Het wordt tijd dat ik op mijn knieën voor hem ga zitten, want ik wil zijn pik tot aan de ballen in mijn mond. Met mijn kontje hoog, pijp ik hem als een volleerde slet en voel ik een pik tegen mijn sterretje aanduwen. Ik neem een flinke haal van mijn poppers en langzaam voel ik zijn vriend bij mij naar binnendringen. Wat dinsdag in Maze nogal moeizaam ging, gaat nu kinderlijk eenvoudig, hij zit tot aan zijn ballen in me en neukt mij met rustige stoten. Kreunend van genot laat ik mij door hem nemen en zuig daarbij tegelijkertijd zijn vriendje af.


Zullen we gaan ruilen? De man trekt zijn pik terug uit mijn kontje en komt voor me staan, en duwt zijn harde pik in mijn mond, tegelijkertijd voel ik ook een pik in mijn kutje binnendringen. Met forse stoten word ik genaaid. Het duurt niet lang of we liggen gedrieën op het matras in de kamer. Neukend, tongzoenend word ik verwend. Als je het niet erg vindt, ga ik weer aan tafel zitten en ga ik kijken hoe jullie elkaar vermaken. De man haalt zijn pik uit mijn mond en neemt plaats aan tafel. Ook voel ik zijn vriend z’n pik uit mijn kutje glijden. Help je me nog heel even mee? Nog steeds lig ik met mijn kontje omhoog op het matras. Ik voel twee tongen die mijn sterretje beroeren en als ik opzij kijk, zie ik een heel arsenaal aan dildo’s liggen. Klein, middel en groot. Het duurt niet lang of ik voel iets mijn kontje binnengaan. Ik heb geen idee welke dildo het precies is, ook voel ik nog steeds een tong in en rond mijn holletje. Op een gegeven moment voel ik dat er van voorwerp word gewisseld en ik voel een groter iets in mijn kontje binnendringen. Wat een geil kontje heb je ook, weet je dat? Ja, ik weet het… het is mij vaker verteld en ik ben ook erg trots op mijn kontje. Ik voel nog iets mijn kontje binnengaan en mij wordt gevraagd hoe het komt dat het dinsdag niet lukte om diep bij mij binnen te dringen en nu wel. Ik antwoord dat ik het niet weet en ik vraag wat ze bij mij naar binnen hebben geduwd… Nee, nee… niet kijken, maar geloof me… het is groot. Ja, dat voel ik ook dat het groot is. En het voelt verdomd geil en lekker ook. Ik kreun het uit van genot, nooit heb ik zoiets groots in mij gevoeld. Ik zweet van alle kanten en ik raak geiler en geiler. Hey, geil ding… even pauze? Ja, ik ben onderhand wel toe aan een korte pauze. Even bijkomen. Ik drink nog een flesje bier leeg en ondertussen praten we wat over elkaars ervaringen, oude liefdes enz. Het is allemaal heel relaxt en gezellig.


Na ongeveer een half uur gaan we weer verder, ik word geneukt, ik pijp, ik tong dat het een lieve lust is. Via Whats App had ik al aangegeven dat ik graag pis wilde die avond. Dus op een gegeven moment zeg ik: mocht je kunnen pissen, ga gerust je gang. Goed antwoordt hij, de eerste straal krijg je hier, daarna gaan we naar de douche en gaan we verder. Ik vind het prima. Met zijn pik boven mijn mond wacht hij tot hij kan gaan pissen… verlangend open ik mijn mond en wacht op zijn geile, zilte straal. Plotseling zie ik zijn pisgaatje groter worden en ik weet dat nu het moment daar is dat hij ieder moment zijn lekkers in mijn mondje gaat lozen. Ik richt zijn pik op mijn mond en een geile straal pis stroomt mijn mondje binnen, geil slik het door en ik neem onmiddellijk zijn pik in mijn mond, hopend op nog zo’n lekkere straal in mijn mond. Er komt echter niks meer, ik geef aan wel te kunnen pissen. Waarop we samen naar de douche lopen en hij op z’n knieën voor mijn pik plaats neemt. Ik heb ondertussen twee flesjes bier leeggedronken, dit icm flink poppers snuiven en dat is een garantie dat ik ontzettend veel kan pissen. Ik begin te pissen, de eerste stralen kan hij nog verwerken, de rest kan hij niet verwerken en ik pis over zijn behaarde lichaam. Pis hem nog een laatste keer in de mond en geil tongen we mijn pis over.


We gaan terug naar de kamer om bij te komen, ik neem nog iets te drinken en we praten nog wat. Daarna wordt het tijd voor mij om te gaan. Ik bedank de beide heren en met een tot snel, nemen we afscheid van elkaar. Ik stap mijn auto binnen en zeg tegen mijzelf: Jezus, wat een week!!!


2970 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.