Geil en gewillig

Daar zat ik dan, naakt in een slecht verlichte gang te wachten op mijn knieen. 

In de loop der jaren ben ik er achter gekomen dat ik opgewonden raak als men mij gebruikt als sletje. 
Het geeft mij een kick om anderen tot geile dienst te zijn en dan vooral beide gaten te laten vullen. Dit in combinatie met een verkleedpartijtje cq rollenspel kon ik mij helemaal laten gaan. 

De deur stond op een kier en ik liep verder. De afspraak was dat ik me uit zou kleden en dan naakt in de gang op hem zou wachten. Hij zou dan de trap afkomen verkleed in lingerie en een geil kort rokje en topje. 
Het wond hem op om er zo bij te lopen. En zou kwamen wij beide aan onze trekken. 

Ik hoorde de voetstappen de trap afkomen en bleef geduldig wachten met mijn ogen gericht naar de vloer. 
Ik zag de zwarte schoenen voor mij staan en keek omhoog. 
Zwarte lingerie, kort rokje en daaronder niets. Het wond me op en mijn lul stond gelijk keistijf vooruit. 
Zijn pik begon ook stijf te worden en duwde zijn rokje omhoog. Zijn eikel ontblote zich en ik kon niets anders doen dan deze gulzig tot me te nemen. En terwijl ik hem gulzig pijpte hield hij zijn rokje omhoog. 
Diep stootte hij naar binnen, hield mijn hoofd beet en neukte mijn keel soepel. 

De trap zou het toneel worden waar we ons spel zouden spelen. Hij haalde zijn lul uit mijn mond en bukte voorover op de trap. Een teken voor mij om zijn heerlijke geschoren kut te likken. Met een been op de derde tree kon ik mooi onder zijn rokje kijken. 
Zijn geschoren ballen bungelde uitdagend heen en weer en zijn geschoren kutje schreeuwde om gelikt te worden. 
Gewillig begaf ik mij richting zijn kont. Ik streelde en bekeek zijn kontje, zachtjes zoende ik zijn gladde billen, ik snoof zijn lichaamsgeur op. Hij rook zoet, bijna vrouwelijk. 
Zachtjes zoende ik zijn billen, mijn tong likte zijn huid en langzaam begaf ik mij richting zijn anus. Ik draaide steeds kleinere rondjes om zo uiteindelijk mijn tong over zijn anus te laten glijden. Hij kreunde, duwde zijn kontje verder naar achteren en trok zijn billen uit elkaar. 
Nu had ik een betere toegang tot zijn anus en mijn tong duwde tegen zijn kringspier aan. Ik voelde zijn anus pulseren alsof hij wilde zeggen kom binnen. 

Nu ik hem zo nat had gelikt draaide ik hem om. Zijn lul was nat, een sliert voorvocht viel op mijn borst en hij keek me aan. 
Ik voelde me sletterig en hij voelde zich als een dominante dame die haar sletje gebruikte voor haar eigen genot. 
Veel hadden we nog niet gezegd, veel woorden waren ook niet nodig omdat we wisten wat we beide geil vonden. 
Ik ging op de trap zitten met mijn benen wijd. Mijn lul had de vrijheid en strak fier omhoog. Ik begon mezelf af te trekken en hij keek toe. 
Hij kwam nu weer voor me staan en haalde zijn natte eikel langs mijn lippen. En teken om mijn mondje weer aan te bieden. 
Geil en gewillig opende ik mijn mond en voelde zijn lul naar binnen glijden. Mijn tong draaide rondjes om zijn eikel om daarna weer langs zijn pisgaatje te gaan en deze zachtjes te bewerken met mijn tong. 
Hij kreunde, ik keek omhoog en smeekte om meer. 
Voor hem een teken omdat te doen waar ik o.a. naar verlangde. Zijn pik was nu lekker nat en ik liet mijn tong over zijn schacht glijden. Ondertussen speelde ik  met zijn ballen en kontgaatje. 
Ik voelde zijn lul wat slapper worden en hield deze in mijn mond. En daar kwam het. Ik voelde een warme straal uit zijn eikel komen. Met mijn tong speelde ik met zijn pisgaatje terwijl hij langzaam  in mijn mond plaste. 
Ik voelde me nog geiler worden dan ik al was. Hij keek op me neer, zijn rokje omhoog houdend en zijn lul in mijn mond. 
Ik mocht niets verspillen dus omsloten mijn lippen zijn pik. Even werd het teveel en stopte hij met plassen. Nadat ik alles had doorgeslikt ging hij verder. Zijn warme straal vulde mijn keeltje. Mijn pik was harder dan ooit en ik kon niets anders doen dan mezelf keihard aftrekken. 
Daar zat ik dan, wijdbeens op de trap met tussen mijn benen een man in een rokje die mijn mond vol plaste.
Mijn lul was zo nat en hard dat ik bijna klaar kwam. Ik stopte en gaf aan te willen spuiten. 
Snel nam hij me aan de hand mee naar boven en ging op de bovenste tree van de trap zitten. 
'Kom op me kutje klaar' , zei hij. 

Hij ging op zijn rug liggen en deed zijn benen wijd. Ik had een mooi uit zicht op zijn kontje, pik en ballen. En terwijl hij zichzelf naar een hoogtepunt trok speelde ik met zijn natte kut. 
Ik had niet veel meer nodig om te komen. Ik spoot al mijn zaad over zijn kutje en ballen. Het wond hem blijkbaar erg op want net veel later kwam ook hij klaar. Hij spoot zichzelf helemaal onder waarna hij ons zaad over zijn lichaam uitwreef. 

Voldaan stonden we beide op en kleedde ons weer aan. Veel hadden we niet gezegd maar beide orgasmes spraken voor zich. 

2960 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.