Schilderachtige dag.

Een week na mijn ervaring in de SUV van Peter, stond mij een nieuwe verrassing te wachten. Maarten en zijn vrouw hadden bedacht dat de witte muren in hun woonkamer een kleurtje moesten krijgen. Daar ik nogal handig ben met kwast en roller vroeg, Debbie, de vrouw van Maarten mij of ik een dag vrij kon maken om hun muren in de kamer te verven. Nou dat was geen probleem voor mij en voor vrienden heb ik graag iets over.

Woensdag was de dag die we samen afspraken. Om 8 uur in de ochtend stond ik dan ook bij hen op de stoep. Debbie stond mij op te wachten, tenminste dat idee had ik, echter haar zus kwam bijna direct na mij aangereden. ‘He Debbie’ groette ik haar en zoende haar op beide wangen. Morgen Richy, mooi op tijd en mijn zus ook lachte ze. ‘We gaan een dagje naar de sauna, zodat jij en Maarten de kamer ongestoord kunnen afwerken vandaag’. ‘Oh nou veel plezier dan, wel een beetje jaloers hoor’, glimlachte ik. De dames vertrokken terstond. Nou Maarten dan eerst maar even koffie, dan trek ik alvast mijn werkkleding aan. ‘Ja prima’.

Toen Maarten terugkwam met de koffie zat ik al klaar in mijn strakke, wat oude, jeans en T-shirt. Tijdens de koffie werd de kleurstelling doorgenomen en ondertussen werden de meubels aan de kant gezet. Keukentap werd gehaald en alle benodigdheden werden in de kamer uitgestald. Onze koffie werd genuttigd en ik nam een rol tape. ‘Zo eerst maar eens afplakken Maarten’. ‘Ik ben niet echt een held op de trap, zou jij daarom even een oogje in het zeil willen houden dat de trap niet verschuift’. ‘Maar zeker’, sprak Maarten met volle overtuiging.

Terwijl ik op de trap stond hield Maarten mij inderdaad goed in het oog. De keukentrap stond nog niet echt helemaal zoals het hoorde, waardoor de trap iets verschoof. Maarten greep daarop direct met beide handen naar mijn middel, tenminste dat was zijn bedoeling. Zijn handen echter bleven rusten net onder mijn billen, duimen naar de binnenkant. Zo dat zijn echt strakke billen Richy. Thanks man zei ik en moet zeggen dat jouw reactie ook strak was. Lachend kwam ik de trap af en zei, ‘van die billen wist je toch wel, of heb je niet goed opgelet vorige week in de auto’. Ha schaterde Maarten nu je er toch over begint, ik wist niet dat mannen onder elkaar zou geil konden worden. Plagend gaf ik hem een zoen. En draaide mij weer om en zette een been op de eerste trede.

Wacht even Richard, hmm hij noemde mij nu bij mijn volle naam, wat is hij van plan. ‘Ja Maarten, wat is er’? Nou ja misschien een raar voorstel, maar zou jij naakt de muren willen verven? Pardon en jij dan. Ik wil graag naar je kijken dan, gewoon zo met mijn kleding aan. Nou loop ik thuis ook vaak naakt, dus ik hoefde niet lang na te denken om hierop een instemmend antwoord te geven. Om verder geen tijd te verliezen trok ik schoenen, broek en shirt direct uit. ‘Geen boxer, Richy’, nee joh die draag ik bijna nooit en maakte een kusbeweging met mijn lippen. Nou zo dan, geniet van het uitzicht en ik ging aan de slag met de tape. Maarten bleef zoals afgesproken mij goed observeren en kon het niet laten om af en toe een ‘helpende’ hand uit te steken. Beheers je Maarten plaagde ik hem. Maar dat was tegen dovemans oren. Zijn handen bleven mijn billen betasten en mijn benen werden van onder tot aan mijn billen gestreeld. Na het laatste stukje tape draaide ik mij om en Maarten keek recht tegen mijn half harde pik aan. Wow Richy die is kwast kan ik wel mee overweg. ‘Oh ja Maarten, show me’. Beide handen namen daarop direct bezit van mijn ballen en pik. Zalig werd mijn balzak gemasseerd door Maarten. Het was een prima hoogte voor Maarten om zijn tong over mijn eikel te laten strelen. Mijn benen trilden van genot. Intens zoog Maarten mijn eikel naar binnen. Die warme mond maakte mij helemaal gek en het duurde ook niet lang of het voorvocht vond zijn weg richting de keel van Maarten. Ik vernam dat hij dit gretig wegslikte. Langzaam maakte ik neukbewegingen in zijn mond. Maarten bleef rustig staan met zijn mond open en ik kon zo mij lul diep in zijn keel laten belanden. Marten sloeg beide handen om mijn middel en duwde mijn onderlichaam nog verder naar voren. Tot ik kokkende geluiden hoorde. Hierop trok Maarten zijn mond terug en liet mij van de trap naar beneden komen. ‘Kom Richard, we gaan naar boven’. Op de slaapkamer aangekomen duwde Maarten mij achterover op het grote bed. Hij kwam op mij liggen en zoende mij overal, nadat we intens getongd hadden. Met mijn ogen dicht genoot ik van elke zoen en lik van Maarten. Wat en zalig gevoel was dit. ‘Mag ik je neuken’. Give it a try fluisterde ik met geile stem. Maarten sprong bijna van het bed af en trok zijn kleding uit. Uit zijn boxer sprong een keiharde pik naar voren. Hij trok de lade van het kastje naast het bed open en haalde daar een glijmiddel uit. In een wenk zag ik een voorbinddildo liggen. Wow slaakte ik uit. ‘Debbie neukt mij ook weleens met dat ding bekende Maarten met een rood hoofd’. Hmm en ik gooide beide benen bij Maarten in de nek. Maarten boog naar voren en tongde mij weer.

Al likkend ging Maarten weer richting mijn eikel en hij zoog er weer lekker aan. Van mijn schacht ging het over mijn ballen naar mijn kutje. Samen met het speeksel ging er een vinger in. Ontspannend bleef ik heerlijk liggen genieten. Een tweede vinger kwam al snel bij de eerste. Ondertussen smeerde Maarten zijn lul in met het glijmiddel die Debbie blijkbaar gebruikt om de voorbinddildo zo glad te maken dat Maarten die kon ontvangen. Maarten nam mijn benen in zijn handen en dirigeerde ze weer richting zijn nek. Zijn eikel werd tegen mijn ster gezet en voorzichtig duwde Maarten zijn eikel een stukje mijn kutje in, ik gromde van genot en ontspande nog meer en smeekte bijna om door te stoten. Dit liet Maarten zich geen tweede keer zeggen en vol overgave vulde hij mijn darmen met zijn 19 cm. Eerst langzaam stotend en daarop werden de stoten feller en ongecontroleerde. Met een laatste ferme stoot vlogen er een paar stralen sperma mijn darmen in. Maarten bleef net zolang doorstoten tot er volgens mij geen druppel meer uit kon komen. Uitgeput liet hij zich op mij vallen en begon mij weer te tongen. Wow Richard dit is verrukkelijk.

Een half uurtje bleven we nog nagenieten. Zo sprak ik resoluut nu eerst de muren en dan ga ik jou neuken. We sprongen onder de douche en Zijn samen de kamer ingegaan om beiden naakt een muur te schilderen. Ik nam de ene helft van de kamer met een lichte kleur grijs en Maarten de andere kant met de donkere kleur. Ik dacht dat jij niet konden schilderen Maarten. Hij lachte en zei ‘dat heb ik Debbie wijs gemaakt zodat ze jou ging vragen’. Lullo riep ik. Zo nu eerst de spullen opruimen eten en douchen.

Jullie zullen begrijpen dat dit in een razend tempo achter de rug was. Vanuit de douche lieten wij ons op het bed van Debbie en Maarten vallen. We hebben elkaar heerlijk gemasseerd en tenslotte kreeg Maarten nu een echte pik te verwerken, niet zo groot als de lul van Maarten zelf, maar wel iets dikker dan de voorbinddildo. Maarten wilde het wel op zijn hondjes, hij draaide zich gewillig om en zat op handen en knieën voor mij. Eerst heb ik zijn stere met mijn tong bewerkt en opgerekt met mijn vingers, drie gingen er makkelijk in. Hmm een getrainde kut heb je man. Maarten kreunde instemmend en kon niet langer wachten om mijn harde lul in zich te gaan voelen. Mijn goed in geoliede pik ging dan ook heerlijk en tergend langzaam zijn hol binnen. Maarten draaide van genot met zijn heupen, kom neuk me toe snel ik wil je zaad voelen spuiten. Met mijn handen op zijn heupen en af en toe zijn middel vastpakkend neukte ik als een bezetene en bracht mijzelf naar een heerlijk hoogtepunt. Maarten gilde het uit toen mijn eerste stralen zijn darmen in werden gespoten. Hij liet zich daarop op zijn buik zakken, in eenzelfde beweging ging ik mee naar beneden en we lagen daar nog enkele minuten na te genieten. Ik zoende Maarten in zijn nek en op zijn rug.

Voor de derde keer die dag stonden wij weer onder de douche. We zeepten elkaar heerlijk in en stonden voor ons gevoel tientallen minuten onder de warme stalen elkaar te zoenen en te strelen. Na een paar biertjes ben ik die avond uitgeput maar uiterst tevreden huiswaarts gegaan.

Groet

Richy

3091 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.