Op is op.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 13-10-21

Voor dit tamelijk normale verhaal begin sorry als soms van situatie naar situatie spring. Gaat over een verlegen vulploeg medewerker en een klant simpel! De klant neemt de jongeman nog net niet in het magazijn op zijn paal. Had wel gewild maar het waarom lees je vanzelf. Maar laten we maar met het verhaal beginnen. We hebben Jeroen welk in buurtsuper zakcentje bij verdient, en Bart het type yuppie in strak pak. Stel je voor de lokale buurt super. Jeroen is een vak aan het bijvullen. Een kerel in een pak is brutaal leunt over Jeroen heen om iets te pakken.


Jeroen bloost de man is opgewonden Jeroen ziet Barts stijve zitten. Bart denkt op dat moment aan de eigenaar van de buurtsuper. Hij rotzooide ooit met hem toen die groente man was voor buurt super over nam. Waarom Bart op de kalende kerel viel, wiens overhemd altijd beetje open stond mij een raadsel? We gaan de verkeerde kant op Jeroen bloost en Bart hing over hem heen. Bart deed er om merkt wel dat Jeroen het ziet! Bart ziet de blozende Jeroen maar het doet hem dat moment niks. Daar zal wel verandering in komen. Slaan paar dagen over de mannen zien elkaar weer.

Bart is in vrijetijd kleding ziet Jeroen nu letterlijk en figuurlijk wel zitten. Bart ziet Jeroens onderbroek of slip maar wat dan ook wind hem op. Als Jeroen hem aan kijkt blozen ze beiden. Bart tilt hem op en zet hem op een pallet in het magazijn. Even tongen ze dan rent  Jeroen terug eerst zijn vak afmaken. Niet getreurd Bart geeft hem briefje met zijn adres 10 minuten van buurt super weg. Bart ziet Jeroen uren later terug als die voor de deur staat. Pas als deur dicht is zoen ja buren hoeven niks te zien. Hun handen vliegen naar elkaars kruis voelen of klaar zijn? Bart voelt Jeroen is middelmatig geschapen en hard! Bart opent Jeroens gulp zo te zien is Jeroen klaar voor actie. Bart pakt hem bij zijn paal en leid hem naar de badkamer. Hij boent het vuil van Jeroen zo goed als kan terwijl ze tongen. Hij droogt hem af en neemt hem mee naar de slaapkamer. Jeroen is minder naief als denkt condoom om, glijmiddel op juiste plekken. Hij zit zo in Bart welk roept lekker doorgaan ik kom. Klopt Bart komt als een geiser maakt zichzelf schoon en Jeroen. Ze knuffelen nog even voor Jeroen weg moet heeft voetbaltraining. Weet zeker die twee zien elkaar nog wel terug.

is het allemaal fantasie nee heb in supermarkt gewerkt daar gebeurde zaken in het magazijn na sluiting tijd roddels of waarheid?

2685 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.