Spontane sex

Geplaatst door: ikkedus1982 op 13-10-21

Verdomme, weer veel later klaar dan de planning was, bedenk ik me terwijl ik de vrachtwagen start. Naar huis rijden heeft geen zin meer, want drie uur terugrijden en straks weer 2 uur terug is teveel, dus kan ik beter doorrijden en bij het volgende adres gaan slapen. Dus bel ik mijn vriendin op en na een kwartiertje klagen over "dat gekut met die uitvoerders en hun tijdplanning" hang ik weer op en vervolg mijn weg.
Uiteraard ook nog eens in een nieuwe woonwijk en hoop maar dat ik geen mensen wakker maak.
Langzaam rij ik de woonwijk in en bereken dat ik nu nog 9 uurtjes slapen kan. Ik parkeer de vrachtwagen voor de bouwhekken en stap uit om vast het een en ander los te maken voor morgenochtend.
Zo, nog even opfrissen en een sigaretje roken en dan maar even slapen.
Terwijl ik me opfris zie ik dat er nog in 1 huis licht brandt en dat er een persoon in de slaapkamer daarboven naar me kijkt. Ik besteed er verder geen aandacht aan en ga verder waar ik mee bezig ben.

Er komt een auto de straat inrijden en parkeert hem vlakbij en er stapt een man uit van ongeveer mijn leeftijd. 
Hij loopt op me af en zegt, het is behelpen he als chauffeur zo?
Mja zeg ik en kijk hem eens goed aan, donker stekelig haar, jaartje of 38 en sprankelende pretoogjes. "soms valt het tegen, zeker na een warme lange dag, zeg ik een beetje lachend.
"joh als je wilt kan je bij ons wel even douchen, mijn vriend is toch ook nog wakker...zegt hij.
Even uit het veld geslagen en besef me ineens dat hij dus homo moet zijn, zeg ik dat ik niemand tot last wil zijn. 
Lachend zegt hij, "ow wou je niet laten schrikken, maar ja ik ben homo en nee je hoeft niet bang te zijn dat we je iets aandoen ofzo hahaha zijn ook gewoon mensen hoor en geen monsters.
Lachend antwoorde ik terug dat ik niet bang en zei dat ik inderdaad een douche wel zou kunnen waarderen.
Hij wist natuurlijk niet dat ik bi-sexueel ben en dat laat ik ook maar zo.
We gaan de woning binnen en hij loopt me voor naar de woonkamer.
Neem even plaats op de bank, zet ik even de spullen klaar in de badkamer en leg een handdoek voor je neer, zegt hij, ik heet Marcel trouwens en mijn vriend die nu de trap afkomt is Arnoud. Op dat moment komt Arnoud binnen en kijkt enigzins verbaasd om zich heen en ik zeg, "dag Marcel en Arnoud, ik ben Harry.
Marcel begint te lachen en legt Arnoud het verhaal even uit.
Hierop moest Arnoud ook lachen en zegt dat hij nog even een sigaret gaat roken in de tuin en dan naar bed gaat. 

Nou, zeg ik, doe ik even een sigaretje mee als je het niet erg vindt, voor ik dan even ga douchen.
Nee hoor ,zegt Arnoud, gezellig.
Terwijl ik achter Arnoud aanloop neem ik hem eens in me op....jaartje of 55 gok ik, kilootje teveel maar niet dik, beetje zoals ik ben. Marcel ziet er iets spotiever uit, niet overdreven gespierd, maar lekker normaal.
Tijdens het roken hebben we het over koetjes en kalfjes en op een gegeven moment komt Marcel erbij en geeft Arnoud een kus, om vervolgens naar mij toe te draaien en zegt: " je kan zo gaan douchen, de spullen liggen klaar. 
Top, zeg ik en maak mijn sigaret uit en zeg dat ik gauw ga douchen zodat zij ook zo kunnen  gaan slapen.
Arnoud krijgt een klein glimlachje en omarmt Marcel en zegt "er was me vanavond nog wat belooft, dus slapen gaan we nog even niet hahaha"
Marcel en ik schieten ook in de lach en ik zeg terwijl ik richting de trap loop dat ik ze niet te lang zou ophouden dan.

Ik neem mijn tas met schoon goed mee naar boven en kleed mij in de badkamer uit. Ik stap onder de douche en bedenk me dat ik me gelukkig vanochtend tijdens het douchen nog geschoren had en voel dat ik nog lekker glad ben. Nadat ik me afgedroogd heb, en schone kleding aan ga ik weer naar beneden, waar de jongens zitten. volgens mij dachten zij dat ik wel langer weg zou zijn en zijn ze een beetje geschrokken. Arnoud zit met zijn benen over elkaar en probeert zijn stijve te verbergen en Marcel loopt rood weg richting de keuken en vraagt of ik nog wat wil drinken. 
ehhhmmm, hebben jullie daar nog tijd voor?, vraag ik en lachend voeg ik daaraan toe, "volgens mij heeft Arnoud het zwaar" 
een schaterlach klinkt ui de keuken en hierdoor buldert Arnoud het ook uit. Sorry hoor, zegt hij, we konden niet meer wachten hahaha. 
Geeft niks, zeg ik, ik ben wel wat gewend.
Arnoud ontspant wat meer en daardoor kan ik zijn  stijve zien in zijn boxershort en onmiddellijk begin ik het hiervan ook wat warm te krijgen.
Marcel komt terug met het drinken en hij heeft zijn shirt uit en broek open....duidelijk zie ik bij hem ook een flinke stijve. een lekker lijf ook.
He, zegt Arnoud, als je langer blijft kijken naar zijn kruis wordt ik jaloers hoor hahaha.
Ik wordt rood en kijk weg, waardoor Arnoud nog harder begint te lachen en Marcel op schoot trekt. geeft niks hoor, zegt hij, maar jou doet het ook wel wat zo te zien.
ik bedenk me dat ik in plaats van mijn werkbroek mijn joggingsbroek heb aangetrokken en ik ook met een behoorlijke stijve zit.
Arnoud wordt nu wat serieuzer en trekt zonder pardon Marcel zijn boxer over zijn stijve heen en ik kijk naar een prachtige lul. ik kan mijn ogen er ook niet vanaf houden en hierop zegt Arnoud tegen Marcel, "loop maar even naar Harry en laat hem maar eens van dichtbij zien en als hij wil mag hij er ook wel even aanzitten.

Twijfelend staat Marcel op en loopt voorzichtig mijn kant op. 
Arnoud is duidelijk degene die hier de broek aan heeft zeg maar.
Ik hou mijn ogen op Marcel zijn lul en zeg "daar wil ik wel eens aanzitten, wat een mooie lul zeg en terwijl hij nog een stap zet raak ik hem al aan. Ik doe mijn hand om zijn lul en geef een kleine rukbeweging, Marcel gooit zijn hoofd achterover en doet zijn ogen dicht.
ik zie een dat er een beetje voorvocht uit zijn lul komt en smeer dat met mijn duim over zijn eikel heen.
ik kan me niet beheersen en pak met mijn andere hand zijn bil beet, trek hem naar mij toe en neem zijn lul in mijn mond, owwww wat heb ik dat gemist, na lange tijd weer eens een piemel in mijn mond.
Arnoud komt ook dichterbij en begint over mijn stijve heen te wrijven. Arnoud trekt de broek van marcel uit en van zichzelf, terwijl ik Marcel door pijp.
Arnoud gaat naast mij op de bank zitten en wrijft met zijn handen in mijn nek en rug. op een gegeven moment pakt hij mijn nek vast en trekt mij van Marcel los, om vervolgens mijn gezicht naar zijn stijve te trekken. 
ik pak gelijk zijn stijve vast met 1 hand en merk gelijk dat deze een stuk groter is. Ik neem hem in mijn mond en begin gelijk hard te pijpen. Met 1 hand op mijn hoofd voorkomt Arnoud dat ik stop met hem te pijpen en met zijn andere hand zorgt hij dat ik ga staan en zegt tegen Marcel dat hij me moet uitkleden terwijl ik Arnoud pijp, trekt Marcel mijn broek en boxer uit en als hij omhoog komt voel ik vanachter langs zijn tong over mijn billen glijden.

Arnoud gebruikt zijn beide handen nu op mijn hoofd en begint neukbewegingen te maken. Dit is voor mij nieuw en ben niet gewend om zo gedwongen te worden maar de geilheid neemt de overhand van de angst en laat het me gebeuren. Marcel is mij aan het aftrekken en Arnoud zegt tegen Marcel dat hij me "klaar moet maken".  Op dat moment voel ik dat marcel zijn tong over mijn sterretje gaat en daar werd ik nog geiler van. Arnoud maakt daar weer gebruik van en begint steeds wilder mij in mijn mond te neuken. slijm loopt over zijn lul en ballen heen en voor ik het weet komt hij klaar en schiet 5 of 6 dikke stralen zaad in mijn keel, hij houdt mijn hoofd vast en bij elke straal voel ik zijn eikel dikker worden, hij laat me los maar ik ben zo geil dat ik al zijn zaad oplik.
Hij tilt me een stukje op zodat ik met mijn knieen op de bank kom en hij zakt verder onderuit en begint mij te pijpen. Ondertussen is Marcel nog lekker mijn sterretje aan het likken en voel ik zijn tong in en over me kontje gaan.
Arnoud tikt Marcel aan en op dat moment staat Marcel op en loopt even weg. 2 tellen later staat hij weer achter me en voel ik wat kouds tegen mijn kontje aan en vervolgens wat warms......glijmiddel en nog wat maar wat kon ik even niet thuisbrengen.
Maar ineens voelde ik druk op mijn sterretje en bedacht me dat ik nog nooit geneukt was en zei ook dat ik nog maagd was en hier niet op voorbereid ben hier had Marcel blijkbaar geen boodschap aan en oefende nog meer druk uit op mijn kontje. Arnoud was mij ondertussen nog steeds aan het pijpen en nam hem helemaal in zijn mond, ik weet niet wat hij deed maar ik vond het heerlijk en hierdoor ontspande ik wat meer.
Marcel kon daardoor bij mij naar binnendringen en dit deed even pijn en ik gaf ook een korte gil. Marcel hield even stil en liet mijn kont wennen aan zijn lul. Arnoud bleef mij vol overgave pijpen.
Ik begon weer te kreunen en Marcel begon mij voorzichtig te neuken. dit was een enorm geil gevoel en ik genoot hier vol van. Ik voelde dat ik klaar ging komen en blijkbaar had Arnoud dat ook door en stopte met pijpen. Hij ging op de bank staan en gaf mij weer zijn pik die half stijf was en zei tegen mij dat ik hem weer moest pijpen. Ik nam zijn half stijve in mijn mond en nu kon ik hem helemaal in mijn mondje stoppen en ik voelde dat hij harder werd. Marcel begon mij nu hard te neuken en daardoor moest ik af en toe Arnoud zijn lul uit mijn mond halen om te kunnen kreunen en ademhalen.
"zie je dat Marcel", zei Arnoud, "hij is al net zo een slet als jij kan zijn, hij houdt wel van een hardere aanpak. ik denk dat wij maar eens naar de slaapkamer gaan.
En ze stopten allebei en namen mij mee naar boven.
in de slaapkamer aangekomen werd mij een blinddoek voor gedaan en werd ik met touw vastgebonden aan de spijlen van het bed aan het voeten eind. 
Even was het stil en werd ik niet aangeraakt. PETS!!!en ik voelde een brande pijn op mijn rechterbil, ik zakte door mijn knieen en werd gelijk met 2 handen bij mijn heupen vastgepakt en overeind gezet.

"Staan blijven!" PETS!!! op mijn andere bil. Het deed pijn, maar werd er gruwelijk geil van, ik voelde mijn lul kloppen van enthousiasme. 
Ineens voelde ik weer een hand op mijn rug en voelde ik weer een druk op mijn kontje.....deze was groter....dit moet Arnoud zijn. Ik probeerde te ontspannen en na een paar pogingen lukte het om zijn lul in me te laten komen. 
Jesus, dit was wel iets pijnlijker maar Arnoud ging door en ik voelde hem steeds dieper gaan. ik gilde het uit van de pijn en ik voelde een traan over mijn wangen heen lopen. hij haalde hem gelukkig een stuk terug en dacht dat ook hij het rustiger aan ging doen, maar helaas, hij begon mij gelijk te neuken. De ergste pijn was nu wel over en langzaam kon ik weer genieten. mede omdat ik nu ook weer afgetrokken werd.
Arnoud werd steeds hard handiger en neukte me nu hard en diep, god dat was wel erg lekker en ik begon nu ook meer te kreunen, tussendoor kreeg ik nog een paar flinke petsen tegen mijn billen aan. Ik werd nu losgemaakt van de touwen, maar ik bleef staan. ik wou hier nog wel even van genieten, Arnoud greep mij nu stevig bij mijn heupen en neukte mij nog harder en ik voelde zijn lul harder worden, hij begon hard te kreunen en na nog 2 stoten begon hij keihard in me klaar te komen. Hij bleef maar stoten en ik voelde harde stralen in mij komen. Nadat hij nog een paar keer gestoten had en ik merkte dat zijn lul slapper werd, haalde hij hem uit mijn kontje en ik voelde zijn zaad uit mij lopen. Hij nam mij mee naar bed en legde mij op mijn rug op het bed. Marcel tilde mijn benen op en likte met zijn tong het zaad van Arnoud op.
Hierna kwam hij omhoog en begon mij te zoenen, ik proefde mezelf en zijn zaad, mhhhh heerlijk.
Marcel ging met knieen naast mijn hoofd zitten en gaf mijn zijn lul die ik gulzig in me mondje nam. Arnoud was inmiddels ook weer een beetje bij en begon mij hemels te pijpen en omdat jij me goed geneukt had voelde ik al heel snel dat ik ging klaarkomen. Marcel had dat ook door en ik voelde dat hij ook bijna zover was. Arnoud pijpte mij diep en speelde met mijn tepels, ik kwam hard klaar en spoot meerdere stralen zaad in Arnoud zijn pijpmond. Marcel volgde mij op en terwijl ik klaarkwam in Arnoud zijn mond, spoot Marcel zijn pik diep in mijn mond leeg. 
Arnoud slikte mijn zaad door en ik die van Marcel. 

We keken elkaar ook even aan en schoten toen in de lach, dit hadden we alledrie niet zien aankomen op zo een korte tijd. maar we waren het er wel over eens dat dit nog wel een keer mocht gebeuren.

dit verhaal kan dus nog een vervolg gaan krijgen.....

4515 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 28)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.