Heel andere man..

Geplaatst door: snoepjevanweek op 15-10-21

Voor  met het verhaal begin nee Bart dumpte  Jeroen hoe goed die ook in bed was dan ook!


Okay Bart viel op Jeroen om zijn lichaam maar dumpte hem. Wie koos Bart dan wel antwoordt zal je niet verbazen? Gert de kalende eigenaar van de buurtsuper kiest Bart. Waarom lees met mij mee  zou ik zeggen! Gert was in het verleden niet vies van vluggertje met Bart in het magazijn. Gert wist in de koude hoek waar de melk o.a stond is het veilig. Even tongen en zoenen zonder te bevriezen kon nog net. Maar lekker koud hun kreet kon niet horen hadden ze hun paal er uitgehaald haha. Maar na warme omhelzing zochten ze dan andere plek op voor actie. Bart vond wel lekker even Gert te verwennen. Maar we gaan nu naar tegenwoordig .Gert woont etage onder Bart in de flat.

Ze her vonden elkaar niet toevallig kan je vertellen! Gert bracht een vier vak maaltijd die Bart vergeten was en brutaal Gert gebeld had. Bart had niet verwacht dat Gert zo snel was. Hij Bart dus droeg alleen zijn zijden slip verder niks. Gert genoot zag je aan zijn ogen wat Bart droeg. Bart trok hem snel naar binnen de buren hoefde niks te zien. Okay was het Bart legde de maaltijd weg daarna grote zoen voor Gert. Gert beantwoorde de kus wel hoor de tong ging er in. Maar trok gelijk zijn ledere schort en laarzen uit en zijn hemd. Gert had zich gewoon om gekleed voor bij Bart had aan gebeld. Hop naar de slaapkamer zei Bart voor Gert verder uit kleedde! Voor Gert kwam de schok niet van formaat van Barts paal.

Het kleuren palet in de slaapkamer mix van  zwart en rood en paars. Maar daar kwamen ze niet voor dacht ik of Bart kleurenblind is? Bart ziet groot gat in de onderbroek van Gert ziet zijn paal en ballen gewoon. Bart gaf hem een zetje zo beland Gert op bed. Natuurlijk zijn de slip en onderbroek op de grond beland. Condoom om, glijmiddel gebruikt niks voorspel Bart komt cm na cm in Gert Ga door gilt Gert terwijl het zweet van hem gutst net als bij Bart. Bart stoot door tot hij met een kreet klaarkomt in het condoom. De handdoek bedoelt voor na douchen gebruiken ze nu voor het zweet. Gert trekt zijn kleren aan moet terug naar de winkel. Nog kus en weg is hij terwijl Bart na geniet dan zich gaat wassen. Natuurlijk betaalt Bart voor de maaltijd, de fooi had Gert al gehad natuurlijk !

Heb geprobeerd geloofwaardig ondeugend verhaal te schrijven hoeveel is fictie verzin zelf doeii?

2157 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.