Ontmoeting 4

Gisteren, zaterdagavond stond er weer een date gepland met Nick. In de middag kon Ik alle tijd nemen om te beslissen wat Ik zou gaan dragen en wat Ik met Nick zou willen doen.


Na te hebben gegeten ben Ik gaan douchen en onder de douche kreeg Ik allerlei inspiratie en wist Ik wat Ik zou gaan aantrekken. Na alles lekker glad te hebben geschoren was het tijd om te gaan kleden. Maar zoveel hoefde er niet aan, Mijn keus viel op Mijn riemenbody en verder niets. De riemenbody kostte weinig tijd om aan te trekken en na het aandoen van Mijn laarzen liep Ik de trap af naar beneden en haalde Mijn lange leren jas uit de kast en trok deze aan. Deze jas is erg lang en bedekt alles, Mijn lange leren handschoenen droeg Ik in Mijn jaszak en zo stapte Ik in de auto en reed naar het huis van Nick.

Aangekomen bij zijn woning zag Ik al dat de gordijnen allemaal gesloten waren en er brandde licht in de huiskamer. De voordeur had Nick al op een kiertje gezet zodat Ik zo door kon lopen. Ik ging Mijn lange leren jas aan de kapstok en trok direct Mijn lange leren handschoenen aan en liep de huiskamer binnen waar Nick al klaarstond. Wat is het toch een lekkere knul die Nick, zijn lijf geheel onthaard voor Mij, zijn pik van enthousiasme keihard en stijf, een mooier welkom is er niet. Direct liep hij naakt naar Mij toe en zette zijn handen op Mijn heupen en Ik legde Mijn armen over zijn schouders en omhelsde hem en onze lippen trokken direct naar elkaar toe. 

Deze avond wilde Ik een gelijkwaardige avond, dus de Meester in Mij liet Ik thuis en wilde gewoon een gelijkwaardige date met Nick en daarom liet Ik alles toe. Heerlijk voelden zijn handen op Mijn heupen en al snel vonden onze tongen elkaar en we sloten onze ogen en stonden heerlijk te tongen. Langzaam liet Ik Mijn in leer gehulde handen over zijn rug glijden en over zijn billen gaan. Een hand liet Ik naar voren glijden en daarmee streelde Ik zijn ballen en pik. Nick pakte met zijn hand Mijn pik en zo speelden we heerlijk met elkaars stijve pik. Van beide kanten was het voorvocht al voelbaar, allebei bloedgeil. Al snel ging Ik door Mijn knieën en nam die heerlijke pik van Nick in Mijn mond en begon hem heel zachtjes en rustig te pijpen terwijl Ik zijn ballen tussendoor masseerde. Zachtjes stootte Nick zijn pik steeds dieper in mijn keel, een heerlijk geluid, en wat smaakt die knul lekker zeg !!

Langzaam liet Ik zijn pik uit Mijn mond glijden en kwam Ik weer staan en direct ging Nick door zijn knieën en begon Mij heerlijk te pijpen. Op Mijn beurt stootte Ik diep in zijn keel en het heerlijke kokhalzen begon al snel, een echte slet is het, heerlijk !! Toen Nick weer overeind kwam pakte hij ondeugend Mijn pik vast en leidde Mij mee naar de bank waar hij ging zitten en hij speelde uitdagend met die harde pik van hem. Met wat spuug smeerde Ik mijn kontje in en liet Mijn kontje langzaam over zijn pik zakken en onze tongen en lippen vonden elkaar direct weer. Terwijl we heerlijk zaten te tongen neukte Ik Mezelf heerlijk op die pik van hem. hij bewoog heerlijk mee op Mijn ritme. Heerlijk uitdagend zette hij zijn hand op Mijn keel en keek Mij recht aan terwijl hij harder en sneller in mij begon te stoten. Met zijn andere hand zat hij Mij zachtjes en langzaam af te trekken, dit was zó ontzettend lekker en enig gekreun kon Ik niet verbergen. Toen zag Ik ineens die blik in zijn ogen die Ik altijd zie als hij bijna klaarkomt. "harder ! Harder ! En spuit je zaad in Me" zei Ik tegen hem. En nog geen 5 seconden later voelde Ik zijn heerlijke warme zaad in Me, hij spoot maar door, het soppende geluid werd steeds meer en steeds harder.

Snel haalde hij zijn pik uit Me en Ik duwde hem op zijn rug op de bank. Ondertussen drukte Ik snel een grote buttplug in Mijn kontje om zijn heerlijke zaad in Me te houden. Ondertussen lag nick gewillig met zijn benen omhoog en zijn kontje open en direct liet Ik Mijn pik in hem glijden en begon hem direct hard en diep te neuken. Ik zette mijn hand op zijn keel en spuugde hem in zijn gezicht en schold hem uit voor "grote gore slet". hij sloot zijn ogen en Ik hield mijn hand op zijn keel. Af en toe liet Ik hem even ademen.

Na een aantal minuten hard en diep neuken spoot Ik op Mijn beurt zijn kontje vol en direct drukte Ik hem ook een buttplug in zodat we elkaars zaad in ons hadden. 
Ik pakte Nick zijn hand en nam hem mee naar boven, naar de douche. Netjes deed nick mijn laarzen en riemenbody uit en we stapten samen onder de douche. Heerlijk zoenend en tongend wasten we elkaars lijf sensueel. Langzaam haalden we bij elkaar de buttplug uit en likten elkaars kontje heerlijk schoon. Eenmaal weer aangekleed liepen we samen naar beneden en we gaven elkaar nog een laatste lange tongzoen en ging Ik weer huiswaarts. 

In de auto kreeg Ik een appje "mmmm dank je wel Elwin voor deze heerlijke avond, straks ga ik mijn vrouw heerlijk verwennen".

1927 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.