Opgepikt langs de weg

Ik ben zelf 32 jaar oud en al heel lang vind ik het geil en spannend om lingerie te dragen. Ik draag dan vrijwel altijd een hoge donkere kousen, een damestring en daarboven een strak wetlook jurkje. Soms wordt de spanning me iets te veel en dan ga ik het openbaar opzoeken. Verstandig? Hoogstwaarschijnlijk niet, maar wel spannend en heel soms wat extra's zoals onlangs.


Het was al eind de zomer en de avonden werden al wat vroeger donker en toen besloot ik om me weer om te kleden met lingerie en even makkelijke kleding om naar buiten te gaan. Ik ga meestal naar een iets wat drukkere weg toe met genoeg plekken om weg te duiken als het te spanend wordt. Eenmaal daaraan gekomen deed ik mijn kleren uit legde deze weg en daar stond ik dan langs de weg in kousen, jurkje en een string. Ik liep langs straat en aan het wachten op auto's die langsreden. Bij iedere auto bedekte ik m'n hoofd en liep langzaam de bosjes in en al wetend dat ik zeker gezien was. 

Er was een auto die vaart mindere precies op de plek waar ik verscholen zat. M'n hart ging als een gek te keer, maar de auto reed toch langzaam door. Wel had ik goed zicht op de auto en dat kwam later goed uit, want nog geen 10 minuten later kwam weer een auto aan en ik deed hetzelfde trucje. Deze auto seinde met z'n lichten en stopte bij mijn plek. Hij riep dat hij mij had gezien en ook zag dat ik geen vrouw was en hij vroeg of ik wou instappen om een rondje mee te rijden. Ik was ondertussen zo geil en gewillig dat ik m'n stoute schoenen aantrok en zo instapte bij de beste man.

Het was een oudere man van ongeveer 65j, hij stelde zich voor en vroeg wat ik aan het doen was. Ik vertelde hem toen dat ik af en toe deed voor de spanning. Tijdens mijn uitleg zag ik hem heel voorzichtig over z'n broek wrijven en ik kon zien dat mijn verhaal en hoe ik erbij zat hem opwinden. Omdat we nog steeds in de straat stil stonden vroeg ik aan hem om te gaan rijden naar een rustig plekje. Hij vond dat een goed idee, maar voordat hij begon te rijden deed hij zijn broek open en deed deze een stukje uit. Met een knikje naar z'n ondertussen harde lul en met de woorden "hier ga ik van genieten" wist ik dat ik hem moest pijpen tijdens het rijden. Hij legde zijn hand achter m'n hoofd en duwde zo langzaam richting z'n lul. Toen ik deze langzaam in m'n mond nam voelde ik de auto rijden. Langzaam en met grote halen begon ik z'n lul te pijpen en aan z'n kreunen te horen hoorde ik dat hij ervan genoot. Ik voelde zijn hand naar het uiteinde van m'n jurkje gaan en hij deed deze zo ver omhoog dat hij mijn kontje goed kon zien. Hij begon met 1 hand m'n billen te masseren en ik gaf een kleine kreun als teken dat ik dit fijn vond. Intussen bleef ik braaf aan z'n harde lul zuigen en probeerde me zo te positioneren dat hij mij kon blijven masseren en dat niemand mij kon zien. 

Ik merkte terwijl hij mij masseerde dat hij steeds meer mijn string opzij duwde en begon steeds te kreunen wanneer hij dat deed. Gelukkig begreep hij mijn signaal en begon toen ook mijn kutje te masseren. Hij fluisterde zachtjes dat hij het geil vond dat m'n kutje kaalgeschoren was toen ik z'n lul uit mijn mond haalde om hierop te antwoorden zei hij direct dat ik moest blijven zuigen en omdat ik nu even was gestopt ik op m'n knieën moest gaan zitten. Ik besefte me dat ik als die positie aannam dat mensen uitzicht hadden op m'n kontje. Ondanks dat ik dat niet wou nam de geilheid het toch over en zo zat ik op m'n knieën met m'n kontje in de lucht iemand te pijpen tijdens het rijden. Hij maakte een vinger nat en begon zo mijn kutje nat te maken en duwde dan langzaam z'n vinger naar binnen. Dit duurde zo ongeveer 5 minuten en toen merkte ik dat hij begon te vertragen en een rustige plek had gevonden.

Hij deed de stoel van de passagier helemaal achteruit en gaf aan dat ik op m'n buik moest gaan liggen en met mijn benen zover mogelijk uit elkaar. Hij deed m'n string opzij en spreidde zo m'n kontje. Ik voelde 2 vingers heel langzaam naar binnen gaan, maar was nogal pijnlijk omdat het droog aanvoelde daar kwam verandering in toen hij plots mijn kutje begon te likken. Dit had ik nog nooit meegemaakt en besloot me maar helemaal over te geven. Nu was mijn kutje wel vochtig genoeg om 2 vingers te ontvangen. Hij stopte met vingeren en stapte toen uit. Hij liep om de auto heen en deed deur open en gaf aan dat ik hem moest pijpen. In deze positie kon ik zijn lul nog beter in m'n mond nemen en probeerde deze zelfs zo diep mogelijk in m'n keel te krijgen. Ik hoorde hem intens genieten en zeker toen ik z'n eikel aan het likken was. Na een paar minuten pijpen begon hij zwaarder te ademen en ik had het gevoel dat hij zo klaarkomen. Ik gaf aan dat hij in mijn mond mocht komen, maar dat wou hij nog niet. Hij zette een stap achteruit en pakte m'n arm beet en trok me ze omhoog. Hij nam me mee richting de motorkap en duwde mij voorzichtig voor over. Ik had mij nog nooit zo geil gevoeld en spreidde daarom automatisch m'n kontje. Ik voelde zijn eikel tegen mijn kutje aan en langzaam duwde hij deze naar binnen. Gelukkig mocht ik even wennen aan het gevoel en toen hij helemaal in me zat fluisterede hij in mijn oren dat ik nu van hem was. Ik liet hem zijn gang gaan en genoot van harde stoten diep in mij en terwijl ik op de motorkap geneukt werd vroeg ik me af waarom ik deed niet eerder had gedaan. Intens genoot ik en na een paar minuten hoorde ik hem weer zwaarder ademen en gaf aan dat hij mocht kiezen waar hij wou komen. Hij haalde z'n lul uit m'n kutje en duwde me omlaag. Gehurkt als meisje zat ik daar met mijn mond open te wachten op m'n beloning. Hij pakte mijn hoofd vast en duwde zijn eikel tegen mijn lippen en toen ik deze opendeed voelde ik hem komen in mijn mond en braaf slikte ik alles door. Toen er niks meer uit z'n lul kwam deed hij deze terug in z'n broek en vroeg aan mij of ik wou instappen. Terug in de auto zei hij dat ik ook mocht komen terwijl hij mij terug bracht. Met benen op het dashboard en openstaande kutje begon ik langzaam met mezelf te spelen. Ik speelde het hele gebeuren nogmaals af in mijn hoof en het duurde niet lang voordat ik onder goedkeuren oog zelf ook heerlijk klaar kwam. Ik likte m'n hand schoon en kwam zo weer terug op aarde. Vlak voor dat hij mij weer op mijn plek had afgezet vroeg hij aan mij of we elkaar vaker konden zien. 

Ik gaf met een knipoog aan dat hij dan maar vaker langs hier moest rijden en met een voldaan gevoel stapte ik uit.

3743 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.