Javali

Geplaatst door: lelyslet op 18-10-21

Vandaag voor het eerst naar een gay sauna geweest, Javali. Ik had geen idee wat ik kon verwachten, dus ging voor de ontspanning en lekker zweten en al het andere zou mooi zijn. 


Na al mijn kleren in het kluisje te hebben gedaan en de sleutel ingeleverd te hebben, even snel onder de douche en op naar de sauna. Een mooie sauna met een aantal verdiepingen. Ik neem plaats op een van de verdiepingen en ga lekker genieten van de hitte. De man naast me wrijft over mijn kontje. Ik schrik, want verwachte dat niet, maar gelukkig gaat hij door. 

De hitte wint het, waarna ik de sauna verlaat en door loop naar het stoombad. Hier is het zo donker, dat ik heel weinig zie, maar het lijkt alsof je een donkere grot in loopt. Ik neem plaats op een zitting. Al snel komt de volgende binnen en in een mum van tijd heb ik de eerste pik al in mijn mond. Zijn bezwete piemel glijdt als vanzelf door mijn mond. Na verloop van tijd loop ik verder de grot in, gevolgd door deze man. Daar zitten nog meer mannen met zichzelf of elkaar te spelen. Al snel heb ik de volgende pik al in mijn mond. De man die mij volgde, staat al snel achter mij met mijn kutje te spelen. Al snel voel ik zijn pik tegen het sterretje drukken en voel hem naar binnen glijden. Hij neukt me, terwijl meerdere pikken een voor een door mij gepijpt worden. Niemand wil nog klaar komen, dus iedereen trekt op tijd terug, gevolgd door de volgende. 

Op een gegeven moment is het toch tijd voor lucht. De man die me neukte, was ook al gestopt voor hij klaar kwam. Hij wilde ook nog niet weg. Tijd voor een verkennend rondje. In de rustruimte staat gay porno op. Achter deze ruimtes zijn peeskamers opgezet. In de eerste is een stel bezig, in de 2e ligt een man met zichzelf te spelen. Hij wenkt me en voor ik het weet, heb ik weer een pik in mijn mond. Terwijl ik bezig ben, voel ik een hand op mijn kont en weer een pik die mijn kutje binnen dringt en me lekker neemt. Dit keer komt de man wel en spuiten mijn kut vol. Al snel spuit de andere man zijn lading ook tot achter in mijn keel en ik kan niet anders dan slikken. 

Ik ben nog lang niet klaar. Ik loop rond en zie gloryhole gaten. Grappig denk ik, terwijl ik mijn vinger erin steek. Had niet verwacht, dat er iemand aan de andere kant was, aangezien het in het uiterste hoekje van het pand zit, maar toch komt er een pik doorheen. Wauw. Volgende pik in mijn mond. Ook die voel ik al snel verkrampen en spuiten. 

Na een rustmoment ben ik nog een paar rondes in de sauna en daarna het stoombad geweest, alle keren met een pik in mijn mond. Na verloop van tijd werd het rustiger en voor mij tijd om te gaan. 

Ik kan niet anders zeggen, dat ik hier nog terug ga komen. Ik ben de tel kwijt, maar aardig wat gepijpt vandaag en zelfs geneukt. Lelyslet heeft genoten. 

4211 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.