Een date met Miguel en zijn leerboy Matthias.

Geplaatst door: bootwanker op 20-10-21

De vorige date met Miguel hadden we het gehad over zijn leerboy Matthias. Matthias hield ervan om van Miguel te horen wat hij allemaal tijdens zijn date had gedaan en likte dan alles af van Miguel´s date om tijdens het verhaal van Miguel klaar te komen over Miguel. Ik had voorgesteld om de volgende keer Matthias mee te nemen en dan maar te kijken hoe we daar een geile date van konden maken. En nu was het zover.

De bel ging en ik deed open. Gelukkig kwamen ze heel snel binnen, want de buurt hoefde niet te zien dat wij een date hadden. Want dat was natuurlijk duidelijk. Miguel had deze keer een soort van rubber trainingspak aan met rode biezen over de benen en mouwen zodat duidelijk was waar hij voor kwam: NEUKEN. Verder had hij daar nog zwarte, glimmende en nauwsluitende rubberlaarzen bij aan. Een heerlijk geile man om te zien en van de vorige keer wisten we nog dat hij een heerlijk geile man was. Zijn leerboy Matthias deed Frank en mij toch even met verbazing en bewondering kijken. Matthias was echt nog heel jong en was heel knap. Een prachtig koppie met donker kort haar en ogen om in te verdrinken. Alhoewel Frank op ouder valt bleef hij ook Matthias aangapen. Matthias had een strakke, zwarte, glimmende leren overal aan met gele biezen over de benen en armen. Zijn lijf zag je duidelijk alle contouren van en dat zag er veelbelovend uit. Het zat blijkbaar goed nauwsluitend en was dun leer. Anders had je de contouren van zijn lijf niet zo goed kunnen zien. Ook een spannende bobbel in het kruis. Verder had hij dezelfde laarzen aan als Miguel. Een spannend stel en het beloofde een geile middag te worden. Frank had weer zijn catsuit met laarzen aan en ik had alleen lieslaarzen aan omdat ik dat geile leer van Matthias tegen me aan wilde voelen als we gingen vrijen.

We gingen eerst maar eens wat drinken en Miguel vertelde dat hij Matthias op een fetisj site was tegengekomen. Ze een paar keer hadden gedate en uiteindelijk was Matthias bij hem ingetrokken, ondanks het grote leeftijdsverschil. Maar dat vonden wij niks bijzonders omdat Frank en ik ook nogal in leeftijd verschillen. Voor de liefde is er geen leeftijd. Ze waren gek op elkaar en hadden samen lekker geile seks, maar deden ook aan kinky dates, zoals die nu met ons.

Ik had op bed al het speellaken klaargelegd en natuurlijk waren we allemaal goed gespoeld en lekker gedoucht voordat het spel ging beginnen. Ik had nog wat flessen drinken mee naar boven genomen vanwege Matthias zijn gele strepen op zijn pak. Miguel zei dat Matthias en ik eerst even met elkaar mochten vrijen en knuffelen, maar niet neuken en dat hij en Frank dan gingen toekijken om zich door ons te laten opgeilen. “Toe jongens, laat maar eens zien hoe geil jullie elkaar vinden” zei Miguel.

Matthias en ik begonnen met elkaar te knuffelen en tongen. Ik betastte dat geile in leer gehulde joch overal tijdens het tongen en werd loeigeil van dat geile joch. Ik voelde ook hoe zijn pik wat groeide. Matthias drukte op een gegeven moment mij helemaal op de grond. Ik moest zijn laarzen likken en hij zat intussen zijn kruis te wrijven terwijl hij naar mij keek. “Toe maar geile leerboy van me. Laat je maar lekker opgeilen door hem. Wij kijken lekker toe en worden hier ook heel geil van” zei Miguel al weer. Ik had inmiddels zijn laarzen helemaal glimmend gelikt en toen ging Matthias op de rand van het bed zitten. Ik zag dat Miguel en Frank elkaar pik aan het strelen waren en met hun vingers over elkaars natte eikel gleden. Matthias trok mijn hoofd naar zijn kruis en toen moest ik door het leer heen zijn pik en zak met mijn tong bewerken. Ik voelde hoe zijn natte, glibberige laarzen inmiddels mijn kruis bewerkten en mij nog geiler maakten terwijl ik zijn leren kruis stevig likte. Ik hoorde op de achtergrond Frank en Miguel zuchtende geluiden maken. Matthias trok zijn pik en zak tevoorschijn uit zijn pak en het zaakje was groter dan ik had gedacht en zag er heel lekker uit voor mij. Ik begon zijn ballen een voor een door mijn mond te laten rollen en ging daarna met mijn tong langs de schacht van zijn pik omhoog. Achter mij nam het geluidsniveau toe. Ik ging daarna met mij tong over Matthias zijn kletsnatte eikel en likte alles grondig. Heerlijk die natte, geile pik. Gladde laarzen door mijn kruis, geile geluiden achter mij en ook voor mij. Als dit zo door zou gaan….. Matthias trok mij omhoog en wilde ook mijn pik met zijn mond verwennen. Ai, ai, wat een geile pijper was hij. Miguel riep Matthias tot een halt en zei dat wij elkaar één neukstoot moesten geven. Matthias liet zich dat geen 2e keer zeggen en duwde mij voorover op het bed en begon heel langzaam zijn natte eikel door mijn sterretje naar binnen te persen. Heerlijk voelde dat. Maar het was maar één stoot lang. Miguel likte toen zijn pik af en zei dat hij proefde hij wij op elkaar geilden. Daarna deed ik hetzelfde bij Matthias. Ik had niet verwacht dat hij nog zo strak zou zijn en moest flink persen om mijn pik door zijn sterretje naar binnen te persen. Heerlijk in dat vochtige warme holletje. Ook mijn pik werd door Miguel afgelikt. “Zo jongens. Ik weet nu al dat jullie elkaar straks heerlijk geil gaan verwennen. Maar eerst gaan we jullie opgeilen en jaloers maken met ons neukspel”
Matthias en ik gingen naast elkaar zitten in afwachting van wat Miguel en Frank gingen doen. Ik kon niet echt van Matthias afblijven en voelde aan zijn leren pak en zijn dikke bobbel. Maar al snel zag ik alleen nog maar wat er voor mij gebeurde. Beide mannen in hun rubberpakken kropen dicht tegen elkaar aan en begonnen elkaar uitgebreid te tongen en tegelijkertijd elkaar kruis en billen te betasten. Maar al snel lagen ze in standje 69 op bed en werden elkaars zak en pik gezogen en gelikt en tegelijkertijd gingen er vingers richting de sterretjes op die alvast lekker voor te bereiden op wat komen ging. Een hoop gesmak en kreunende geluiden vulden de kamer. Ineens ging Frank op Miguel’s gezicht zitten en liet zich diep rimmen. “Dieper, dieper. Ik wil je tong diep in me voelen” en Frank ramde zijn kontje stevig in Miguel’s gezicht terwijl hij zijn glibberige pik masseerde met zijn rubberhandschoenen. Ik fluisterde tegen Matthias dat ik hier zowel jaloers als retegeil van werd. Matthias leidde mijn hand naar zijn pik en die glibberde door mijn hand. “Wat dacht je van mij dan. Ik word zo vreselijk geil als ik kijk hoe Miguel geile seks heeft met een ander. En hij weet ook hoe geil ik daar van wordt en laat me dat ook graag zien. En als hij straks uitgespeeld is met Frank weet hij dat ik op knappen sta en dan mag ik met jou geile spelletjes doen. Dus flink doordrinken en goed kijken hoe geil die mannen ons maken met hun geile seks. Ze houden van ons, maar weten dat we jaloers zijn op hun seksspel met anderen en tegelijkertijd daar enorm geil van worden”.

Frank zijn kontje was inmiddels lekker open gaan staan en lekker glad. Hij ging nu boven Miguel zijn pik hangen en liet zich er langzaam op zakken. Toen Miguel zijn pik er helemaal inzat begon hij er langzaam en diep op te rijden. Beide mannen maakten kreunende geluiden van geilheid. Na een poosje zei Miguel dat hij nu Frank wilde berijden en ging Frank op bed liggen. Zijn gelaarsde voeten op Miguel zijn schouders en Miguel duwde in een stevige ram zijn pik tot aan zijn ballen naar binnen. Hij stootte flink door en bij elke stoot kletsten zijn ballen tegen Frank zijn kontje aan. Matthias en ik keken vol afgunst en met een lekkende pik toe hoe die twee elkaar tot een hoogtepunt gingen brengen. Miguel kwam luid kreunend klaar in Frank en liet zich op Frank zakken. Frank was nog niet klaargekomen. Matthias zei tegen mij dat hij nu toch wel heel nodig moest pissen en ik moest dat eigenlijk ook wel. “Jullie hebben nu wel genoeg gezien. Gaan jullie nu maar je spelletjes in de douche doen. Dan ga ik ondertussen wel zorgen dat Frank nog klaar komt. Denk maar aan ons als je met je spelletjes bezig gaat” zei Miguel.

Matthias en ik liepen met druppende pikken naar de douche. Gelukkig hebben we een ruime inloopdouche om daar te gaan spelen. “Op je knieën, geile pisslet. Zuig mijn natte eikel en ontvang mijn geile pis.” Ik zat al op mijn knieën voor hem en zoog gretig aan zijn glibberige eikel terwijl ik zijn in het strakke leer gehulde kontje streelde. Matthias liet af en toe een straaltje pis los zodat ik het gemakkelijk kon verwerken. Plotseling trok hij zijn pik uit mijn mond en zeek over mijn hele lijf en overal waar hij me kon raken. Het liep grotendeel bij mijn lieslaarzen in. Heerlijk. Ik werd hier nog geiler van en mijn zak wilde ontploffen. Matthias had dat door en zei dat ik nog moest wachten met klaarkomen. Hij wilde eerst mij pijpen en mijn pis drinken. Zijn warme mond omsloot zich om mijn eikel en zijn tong likte heerlijk alle gevoelige plekjes. Daarna ging mijn hele pik naar binnen en voelde ik een vinger in mijn sterretje verdwijnen. Ik liet ook scheutjes pis lopen en Matthias ging steeds heviger en met meer vingers in mijn kontje tekeer. “Toe maar lekkere pisslet. Pis mij helemaal geil nat. Ik wil je pis overal tegen aan zien spuiten.” Ik liet me volledig gaan en spoot hem helemaal onder. Het pis kletterde tegen zijn leren pak aan en ik zag ook hoe geil hij daarvan werd. Hij deed de rits open en mijn pis liep door zijn hele pak naar binnen. Heerlijk was dit. Ook nu wilde ik klaar komen, maar het was nog niet zover. Op de achtergrond hoorde ik Frank en Miguel een hoop geluid maken en elkaar aanmoedigen. Matthias drukte mij tegen de muur aan en begon mij heerlijk te rimmen. Zijn tong likte zachtjes over mijn sterretje en ging steeds dieper. Hij was een kunstenaar op dat gebied. Plotseling voelde ik hoe zijn dikke eikel bij mij naar binnen werd geperst. Langzaam werd zijn hele pik naar binnen geperst tot hij niet verder kon. Ik voelde hoe Matthias zijn hete pis in mij liet lopen en mij vulde. Daarna ging hij mij stevig neuken. “Geile pisslet van me. Eerst mijn pis en nu krijg je nog mijn zaad. Wat zij kunnen, kunnen wij ook. Geile seks en elkaar volpompen” Bij elke stoot voelde ik een straal langs mijn benen lopen totdat Matthias onder luid gekreun zijn zaad in mij afspoot. Toen hij zijn pik uit mijn kontje liet glijden liep ik helemaal leeg.

Matthias ging krom voor mij staan. “Nu jij, laat me maar eens goed voelen hoe geil je op mij bent en hoe geil je bent geworden door wat Miguel en Frank aan het doen zijn.” Ik perste mijn pik door zijn strakke sterretje naar binnen. Doordat ik al zo geil was van alles en dat strakke sterretje mijn pik genadeloos opgeilde kwam ik bijna heel snel klaar. Maar nee, Matthias trok zijn kontje weg. “In mijn mond. Miguel moet straks proeven hoe jij je hebt leeggespoten in mij” En terwijl ik klaarkwam in Matthias zijn mond hoorde ik op de achtergrond Miguel ook met veel kabaal klaarkomen.

Matthias en ik douchten nog snel even en gingen toen terug naar Miguel en Frank. Die lagen uit te hijgen op bed. Matthias gaf Miguel een natte tongzoen en Miguel moest grijnzen. Hij wist nu wat er was gebeurd. Ik hoop dat ze nog een keer komen.

1964 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.