Middagje naaktdag Erotica A'foort

Geplaatst door: lelyslet op 21-10-21

Vandaag een middagje naar Erotica in Amersfoort geweest. Het was naaktdag vandaag en ik had afgesproken met een top, die me lekker wilde gebruiken en vol spuiten en eventueel door andere gegadigden ook laten vol spuiten. 


Eenmaal binnen snel uit de kleren. Deze Erotica is erg klein en krap. Was voor deze kleinte redelijk druk met senioren. Bij de sling kon ik al snel even op de knieen om een lekkere pik in mijn mond te nemen, gevolgd door een grotere dikke pik. Terwijl ik voorover gebukt de 3e pik ging pijpen, voelde ik deze grote pik door mijn bilspleet schuiven. Heerlijk dacht ik, helaas penetreerde hij niet en ging verder. De man die ik aan het pijpen was, dirigeerde me naar de sling, waarin ik plaats nam. Hij begon me lekker te vingeren. Ook deze ging helaas niet verder dan dat.

Tijd om een rondje te lopen. Eerst de hetero zaal. Leuke film, maar er was verder niemand. Dus door naar de homo zaal. Daar werd iemand op het scherm in vastgebonden toestand anaal te grazen genomen. Dat wilde ik ook wel, maar helaas, de mannen die er zaten hadden niet mijn interesse. Terug naar de open ruimte. Een leuke kleine gezette dame was met haar vriend binnen komen lopen en ging daar lekker los op het podium. Beetje jammer als je als bottom er heen gaat, want alle mannen waren daar omstebeurt mee bezig. Alhoewel ze wel mijn type is, kwam ik daar niet voor.

Terug naar de sling ruimte. Een man, geen interesse in de dame, ziet mij en gaat op zijn knieen om me te pijpen. Lekker, maar als bottom doe ik dat liever zelf, dus ik wissel hem af en pijp hem. Nadat hij een condoom om deed, kwam eindelijk de penetratie. eindelijk een pik in mijn kont. Ik trek me af, terwijl hij me neukt. Het duurt ook niet lang voor ik kom en door het samen knijpen van mijn kutje, komt ook hij.

Helaas was de top van de afspraak niet gekomen en voel ik me niet echt gebruikt, maar iig ben ik even kort geneukt en heb ik toch een paar piemels mogen pijpen. Had er wel meer van verwacht. Volgende keer beter voor deze Lelyslet.

3801 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.