Pim

Geplaatst door: snoepjevanweek op 24-10-21

Dit verhaal is eigenlijk een gewoon verhaal over vrienden. Als lief en leed deelt kan men meer voelen voor elkaar. In dit verhaal belicht ik wat Pim deed tijdens die bewuste avond! De situatie was simpel vijf vrienden op een bungalowpark niet echt nuchter nood weer buiten. Er is een twee persoons bed en paar slaapbanken in de bungalow welk Pim huurde. Pim midden veertig beginnend buikje, zijn beste vriend Wim denk blond strak in het vel wat moet meer verlangen. De mannen zijn niet echt dronken maar wel naakt, bewonderen elkaars tatoeages ze strelen elkaar het voelt okay. Pim heeft 2 rozen tatoeages een op zijn linker bil de ander op zijn onder buik. Iedereen is actief wij richten onze blik op Pim & Wim gewoon. Wim is flink gekomen de sperma zit op Pims handen welk hem af trok. Nee we volgde hun niet eerste keer toen de badkamer in gingen.


Maar hun drie vrienden staan die te tongen ja pas na elkaars tepel piercing bewonderd te hebben. Ga door lekker hoor je voor ze elkaar tongen en geen aandacht voor Pim & Wim hebben. Hun douche pauze had gevolg zijn geil en klaar voor actie zo te zien. Hand in hand huppelen ze naar een slaapbank. Wim was al wat van plan zie glijmiddel en Pim krijgt aardbei smaak condoom. Okay Wim had een plan en dat niet alleen zijn geeft dus niet. We zien hun zweten Pim zit al in Wim maar wacht op het teken! Pas als Wim roept pakt mij doe het stoot Pim door en hijgend maakt tempo. Er is zeker seksuele spanning in die kamer kan je vertellen.

Als of af gesproken zijn hun vrienden weg uit de kamer onbelangrijk waar ze zijn. Wim komt en Pim daarna ze plakken van de sperma en het zweet. Even douchen nu volgen we ze wel dus. Wims handen weten raad met de zeep en zeker hoe Pim moet inzepen. Pim geniet zichtbaar van hoe ruw Wim met hem is. Wim  geniet van ga door harder gegil van Pim. Wim wordt ook in gezeept hun tongen vinden elkaar zo wordt gekreun verstomd. Als schoon zijn even knuffelen dan toch apart een slaap bank. het bed is al bezet dus slaapbank. Laten we maar gaan en de deur van de bungalow achter ons sluiten! wat kater zal iedereen volgende dag hebben of weet niet meer wat gebeurd is?

Verhaal baseert op feiten ja en nee is meer wens van hoe vroeger op werk week ging haha.

3112 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.