Ongeremde en heftige seks met Bearlovers

Geplaatst door: bartje op 30-10-21

Ik had al flink wat dates gehad. Begon met een uurtje me laten neuken, maar het leek me zo geil om eens met meerdere mannen een sexparty te hebben. Hoe zou ik me overgeven aan het spel en hoe zouden ze me totaal uitwonen…hele stoere behaarde mannen…..

Die gedachte, daar werd ik heet van, filmpjes kijken en op datingsites net zolang gezocht tot ik een groep vond ‘Bearlovers'. Ik raakte aan de chat met 1 van hen. Een hele nacht door houden ze hele geile feestjes. Hoe geil! Durfde ik dit aan? De fantasie ging met me op de loop, wat had ik hier zin in. Het eerste weekend meteen afgesproken.

Ik werd al tegen de avond verwacht door de 2 gastheren en er waren al 3 andere mannen. We kletsten wat en kregen nog een kop soep aangeboden. Zo raakte ik al op mijn gemak. Daarna allemaal uit de kleren om daarna om de beurt te douchen en te spoelen. Ik was die lijven, naakt of met een geil jockstrap aan het bekijken en vond het gelukkig totaal niet vervelend om zo naakt te zijn bij ze. We namen allemaal een weekendpil, waardoor mijn pik de eerste uren lekker stijf en klaar voor gebruik was. Een lekker verkwikkend drankje zorgde ervoor dat ik in een roes kwam. De man des huizes had zin om mij te neuken en ik ging op een matras liggen met mijn benen en mijn kont omhoog. Hij ging naar binnen en begon neukbewegingen te maken, terwijl we elkaar heel diep in de ogen keken. Wat heerlijk, ik smeekte hem om me heel diep en hard te nemen. Dat hielden we een tijdje vol, tot hij me mee naar een andere kamer nam. Of ik in een slinger wilde gaan liggen….dat was niet tegen dovemansoren gezegd…toen ik lag ging hij nog even lekker door met neuken om daarna mij uitgebreid te gaan vingeren. Dat was zo’n heerlijk gevoel. Er gingen eerst 2 vingers in en hij merkte wel dat mijn kringspier aardig is opgerekt. Dat vind ik namelijk zelf heel geil om te doen. Hij vroeg me om een flinke snuif poppers te nemen. Ik kreeg echt een roesgevoel, helemaal ontspannen. De gastheer ging met vier vingers met flink wat glijmiddel mijn kringspier open maken. Ik lag te kronkelen van genot. Hij vroeg of ik wel eens een hele hand in mijn kutje had gevoeld. Dat was me nog nooit gelukt, maar dat stond al een tijd op mijn verlanglijstje. Ik kreeg het flesje poppers weer aangereikt, deze waren speciaal voor fisten.

De man deed weer flink wat speciaal glijmiddelen op zijn hand en op en in mijn kutje. Heel langzaam werd de druk van zijn hand opgevoerd met zijn vier vingers en duim tegen mijn kringspier. Het voelde heerlijk, hij draaide zijn vingers en op die manier kwam hij steeds een beetje verder. Ik kon alleen maar hijgen van genot. Dat zag mijn fister ook en hij wist dat het goed ging. Op zijn tijd even poppers erbij en het heerlijke sexspelletje ging weer verder en verder. Ik had inmiddels geen idee hoever hij bij mij binnen zat, tot ik op een gegeven moment een gevoel kreeg alsof zijn hand naar binnen zoog. Door met zijn vingers te bewegen voelde alles helemaal tintelen, mijn prostaat werd heerlijk gemasseerd. Dit bleef even zo doorgaan, tot hij heel langzaam zijn hand terug begon te trekken, heel langzaam en heel  lekker. Ik moest even bijkomen van dat heftige lange heerlijke gevoel. Even een slokje drinken en een beetje kletsen. Een andere man ging nu in de sling liggen en ik zei dat ik ook wel eens wilde proberen om hem met mijn hand te bewerken. Ik heb geen grote handen en gelukkig keurig korte en verzorgde nagels, dus hij wilde wel…Daar kwam een nieuwe en al even mooie ervaring uit voort. Ik probeerde hem natuurlijk te laten voelen wat ik zojuist had mogen ervaren. Dat lukte gelukkig, mijn vingers maakte zijn kutje heerlijk ontspannen, hij lag lekker te kreunen. Aan zijn ademhaling en geluidjes kon ik precies opmaken of ik het goed deed. Mijn hand vond ook zijn weg naar binnen en mijn vingers voelden de heerlijk zachte binnenkant. Zijn prostaat kon ik voelen en die kon ik masseren. Hij kreunde harder en harder..het was een prachtig spel waar meerdere mannen naar stonden te kijken. Ze waren elkaar aan het kussen en trekken en vingeren terwijl ze genoten van wat ze zagen. Zo ging het uren aan één stuk door. We raakten pas tegen de morgen zo vermoeid dat we allemaal bij elkaar, bil aan bil, een aantal uren hebben geslapen. Na een lekker ontbijt gingen alle Bearlovers huiswaarts. Ik ben dus ook een echte Bearlover geworden. Wat een heerlijk leven zo…

3494 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.