Bezorger

Vandaag is zo’n dag dat ik van alles moet doen, maar nergens zin in heb. Ik kom thuis van een wandeling. Ik plof in de hoek van de bank met een lekkere bak koffie. Met m’n mobiel in de ene hand en m’n koffie in de andere hand scrol ik door de content op Insta. Mooie mannen met gespierde en behaarde lijven komen voorbij, maar ook veel erg lieve honden en hun baasje. Vooral het kijken naar de mannen met ontbloot bovenlijf maakt dat mijn pik wat begint op te zwellen. Ik zet de kop koffie op tafel en zak wat onderuit in de hoek van de bank. Ik maak de riem los en glijdt met mijn hand in mijn boxershort. Ik voel mijn opgezwollen pik, mijn geschoren ballen. Ik ben geil en sluit Insta en open Pornh**. Ik zoek dit keer op ‘family gay’ en zie een filmpje waarbij een stiefvader zijn stiefzoon neukt. De stiefzoon is klein van postuur, maar zijn pik is hard en groot als hij door zijn groot geschapen stiefvader wordt geneukt. Ik trek mijn broek wat verder naar beneden en ga wat onderuit op de bank liggen. Mijn pik is hard. Ik begin mezelf af te rukken terwijl ik het geile filmpje bekijk.

*ring ring*

De deurbel gaat. Ik schrik, sta op en trek mijn broek omhoog. Snel probeer ik mijn stijve pik in mijn boxer te proppen en sluit de rits en riem. Ik loop richting de voordeur en open deze. Voor mij staat een PostNL bezorger. Jonge vent, lijkt me Marokkaans. Zijn mooie bruin, groene ogen glinsteren, hij lacht zijn witte tanden bloot. ‘Alstublieft’ zegt de bezorger, ‘deze is voor u, wilt u hier even tekenen?’. Ik stamel ‘ja uiteraard’ en zet het pakket achter me neer op de grond. Ik draai me om en neem het apparaat in de hand en zet mijn handtekening op het beeldscherm. ‘Dank u wel’ zegt de bezorger, ‘het zag er leuk uit zojuist terwijl u op de bank zat’. Hij kijkt richting mijn kruis. ‘Oh ja, dank je’ stamel ik. Ik kijk naar beneden, voel me betrapt. Ik zie dat de bezorger met zijn hand over zijn kruis wrijft. ‘Oh dus je vond het echt leuk om te zien?’ vraag ik al stamelend. Hij knikt. ‘Mag ik binnenkomen om te kijken?’ vraagt de bezorger. Ik stamel ‘ja hoor’ en doe een stap achteruit. De bezorger komt naar binnen en sluit de voordeur.

Hij is ongeveer 1.85m lang, heeft donkerbruin haar en een dito gekleurde 3 dagen baard. Zijn lichaam is gehuld in een poloshirt van PostNL en hij heeft een strakke zwarte jeans aan met zwarte Nike Air sneakers. Zijn gespierde lichaam zit strak verpakt in het poloshirt en ook zijn stevige bovenbenen en kuiten zitten strak omhuld in de jeans. Hij loopt door naar de woonkamer en neemt plaats op de bank. Hij wrijft met zijn hand over zijn kruis. ‘Nou?’ zegt hij ‘ga je verder waar je gebleven was?’.

Ik sta voor hem in de kamer bij de deur. Ik voel dat mijn pik nog steeds stijf is. ‘Doe je mee?’ vraag ik. ‘Jazeker’ zegt hij. Ik begin me uit te kleden terwijl hij met zijn hand over zijn kruis blijft wrijven. ‘Hoe heet je?’ vraag ik, terwijl ik met mijn tong langs mijn lippen wrijf. ‘Ahmed’ zegt hij en gaat met zijn hand onder zijn poloshirt. Er tekent zich een behaarde, maar gespierde buik af. Ik sta met sokken en boxershort aan voor Ahmed. ‘Geil’ zegt Ahmed ‘ga lekker zitten’. Hij staat op en ik ga zitten. Hij trekt zijn schoenen uit. Voeten met behaarde tenen. Hij trekt zijn polo uit, zijn gespierde, behaarde lijf wordt zichtbaar. Mooie donkere, ietwat grote tepels tekenen zich af in zijn borstspieren. Zijn gespierde, behaarde benen worden zichtbaar als hij zijn broek naar beneden trekt. Ahmed draagt een zwarte boxershort, maar ook deze trekt hij uit. Zijn pik staat overeind, besneden. Niet heel groot, maar wel lekker dik. ‘Nou, bevalt het je?’ vraagt Ahmed. Ik knik. Hij komt op me aflopen en draait zijn eveneens behaarde billen naar mij toe. ‘Wil je ruiken en likken?’ vraagt Ahmed. Met beide handen spreidt ik zijn billen en druk zijn lichaam naar mijn gezicht. Mijn neus verdwijnt in zijn bilspleet en ik snuif zijn kontgeur. Ik breng mijn hoofd naar achteren en zie een ietwat gezwollen kringspier. Ik duikt met mijn tong tussen zijn billen. ‘Geil’ kreunt Ahmed ‘rim me diep’.

Hij draait zich om en pakt mijn bovenbenen vast en trekt me verder onderuit. Hij pakt mijn boxershort bij de rand vast en trekt hem richting mijn enkels. Op zijn knieën komt hij voor me zitten. ‘Laat me je kut eens goed bekijken’ glimlacht Ahmed. Ik trek mijn benen op en Ahmed kijkt richting mijn aars. ‘Lekker hoor’ kreunt Ahmed en ik voel een vinger langs mijn gezwollen kringspier gaan. ‘Vaak geneukt?’ vraagt Ahmed. ‘Soms’ kreun ik. ‘Je hebt aambeien, net als ik’ kreunt Ahmed ‘heerlijk hoor’. Hij steekt zijn vinger in zijn mond en brengt de natte vinger richting mijn aars. Ik voel het vochtig worden en zijn vinger glijdt langzaam naar binnen terwijl hij met zijn andere hand mijn pik aftrekt. Heerlijk.

Hij haalt zijn vinger uit mijn aars en maakt zijn vingers nat met spuug en zorgt ervoor dat zijn pik nat wordt. Hij plaatst zijn pik voor mijn aars, kijkt me aan en duwt zijn harde, dikke pik bij mij naar binnen. Ik moet wennen. Voorzichtig duwt hij verder. ‘Doe maar rustig’ fluistert Ahmed. Hij komt naar voren, glimlacht en begint me te zoenen. Ik voel zijn pik in mij stoten en het ritme versneld. Mijn behaarde kuiten liggen op zijn schouder. ‘Damn, wat geil’ kreunt Ahmed, terwijl zijn pik uit mijn aars schiet. Hij komt over mij heen zitten en hij pakt mijn pik vast en hij laat zijn kontje richting mijn eikel gaan. Ik voel dat mijn eikel zijn aars raakt en langzaam word opgeslokt. Hij berijd mijn pik als een pro. Met zijn rechterhand trekt hij zijn pik af, terwijl hij zijn tempo versneld. ‘Spuit me vol’ kreunt Ahmed ‘spuit mijn geile kut vol’. Ik voel zijn kringspier aanspannen. Zijn benen drukken tegen mijn heupen. ‘Fuck ik ga komen’ kreun ik. ‘Spuit me vol tijger’ gilt Ahmed het uit. Dikke stralen warm, wit zaad spuiten over mijn buik en borst. Ik voel dat ik ga komen en ik kom klaar in zijn kontje. Hij kust me. ‘Geil hoor tijger’ zegt Ahmed. Hij staat op, vraagt om een doekje. Ik sta op en loop naar de keuken om een handdoek te pakken.

‘Fuck wat een zaad komt er uit mijn kut’ lacht Ahmed. ‘Nou, drie dagen niet klaargekomen, dus …’ zeg ik. ‘ Geil hoor’ zegt Ahmed. Hij kleed zich aan. Ik ook. Hij stapt op mij af, geeft me een zoen op mijn mond. ‘Was leuk’ zegt Ahmed ‘en lekker’. ‘Ja vond ik ook’ zeg ik. ‘Doei’ zegt Ahmed en loopt de kamer uit naar de voordeur. Nog voordat ik doei heb kunnen zeggen hoor ik de voordeur open gaan en weer in het slot vallen. Buiten zie ik Ahmed weglopen, zijn hand opstekend. Hij stapt zijn bus in en rijd weg. Ik blijf enigszins verbaasd achter in de woonkamer….  

4342 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.