Keulen

‘Ik kan echt meerdere keren klaarkomen’, schrijft Tobias in het Duits tijdens het chatgesprek via Ki*. Tobias is een Duitse jongen van 26 die zichzelf als biseksueel definieert. Hij heeft foto’s laten zien van een flinke pik. ‘Hij is 19 cm lang’ schrijft Tobias ‘en ik vind het heerlijk om gepijpt te worden en om te neuken’. Zijn pik is hard, lang, dik en onbesneden. Hij heeft blond schaamhaar wat hij wat langer heeft gelaten en er is ook haar zichtbaar op zijn balzak en benen. Ik ben onder de indruk. We chatten wat over- en weer en sturen elkaar foto’s en filmpjes. ‘Ik ben niet geïnteresseerd in een stijve pik van een ander’ schrijft Tobias ‘maar ik vind het prima als mannen mij pijpen en ik hen neuk’. ‘Ze mogen zichzelf afrukken terwijl ik neuk’ zegt Tobias ‘maar ik doe verder niets’. ‘Houd je wel van zoenen?’ vraag ik. ‘Ja, zoenen is prima’ zegt Tobias ‘maar verder niet’. In de dagen die volgen beschrijft hij dates met zowel mannen als vrouwen als ook met een stel. Ik vind het geil om te lezen en blijf genieten van de foto en filmpjes van zijn stijve pik. De wetenschap dat hij na klaarkomen stijf blijft en meerdere keren achter elkaar kan klaarkomen intrigeert me.

Hij nodigt mij weken later uit voor een optreden van zijn band in Keulen. Ik besluit om het optreden te bezoeken en ik reis af naar Keulen. Ik sta op afstand van het podium en ik zie dat Tobias een grote, lange jongen is met ietwat rossig hoofd- en baardhaar. Uit de foto’s en filmpjes heb ik opgemaakt dat hij geen borsthaar heeft. Hij heeft mij gespot en begint te glimlachen terwijl hij op het podium staat. Hij is gitarist van een Duitse amateur rockband. Het concert is leuk. Intensief. Muziekstijl is hard.

‘Nah wie war es?’ vraagt Tobias. ‘Leuk’ zeg ik al glimlachend. ‘Dus niet voor niets naar Keulen gereisd’ vraagt Tobias. ‘Nee, niet voor niets’ zeg ik ‘tenminste dat mag ik hopen’. We drinken een paar biertjes in de zaal en Tobias nodigt mij uit om mee te gaan naar de kleedkamer. We lopen de trappen af en belanden in een gangenstelsel onder de zaal. Op de achtergrond hoor je het feestgedruis. ‘Hier is mijn kamer, ik deel hem met Sebastiaan’ zegt Tobias. ‘Oh ok’ stamel ik en loop de kleedkamer binnen terwijl Tobias de deur open houd. ‘Hallo, welkom’ zegt Sebastiaan enthousiast. Een blonde jongen, drummer van de band, stapt op mij af en geeft mij een boks. ‘Hallo’ zeg ik. ‘Wil je wat drinken?’ vraagt Tobias. ‘Uhm ja, lekker’ zeg ik. Hij loopt naar de koelkast en pakt twee bierflesjes. ‘Bitte’ zegt Tobias en geeft er een aan mij. ‘Dank je’ zeg ik. Tobias neemt een ferme slok, zet het flesje neer en begint zich uit te kleden. ‘Tijd om te gaan douchen’ zegt hij. Ik zie mooie ronde billen als hij richting de douche loopt. Ook Sebastiaan heeft zich uitgekleed en loopt naakt richting de douche. ‘Kom je ook?’ hoor ik Tobias vragen. Ik kleed me uit en loopt richting de douche. Tobias staat onder de douche met de rug naar de muur. Tussen zijn benen is de grote, stijve pik zichtbaar. Hard. Kaarsrecht. Het sop loopt langs zijn platte buik richting zijn schaamhaar. Sebastiaan staat naast hem, het sop loopt via zijn rug naar zijn blond behaarde billen.

‘Wil je me pijpen?’ vraagt Tobias? ‘Uhm, sorry?’ stamel ik ‘Sebastiaan staat erbij’. ‘Ik ben het wel gewend’ zegt Sebastiaan ‘geen probleem’. ‘Ik ga me douchen en dan weer naar huis’ zegt hij. Ik twijfel, maar zie dat Tobias zijn pik in zijn hand neemt en mij zwoel aankijkt. Ik kom naar hem toe lopen, ga op mijn knieën voor hem zitten en neem zijn pik in mijn hand. Ik voel zijn handen op mijn hoofd en hij duwt mijn hoofd richting zijn pik. ‘Zuig me’ kreunt Tobias. In mijn ooghoeken zie ik Sebastiaan zich afdrogen terwijl hij naar ons kijkt. Ik neem de harde, grote pik in mijn mond en voel dat Tobias hem achterin mijn keel duwt. Ik moet kokhalzen. ‘Lekker’ kreunt Tobias. Mijn hand gaat op- en neer en met mijn mond schuif ik over zijn lange, dikke, harde pik. Regelmatig kokhalzend. Ik voel met mijn hand dat de balzak van Tobias richting zijn lichaam trekt en voordat ik terug kan trekken voel ik dat Tobias achterin mijn keel klaarkomt, terwijl hij mijn hoofd richting zijn schaamhaar duwt. Ik kokhals.

‘Geil’ weet ik nog uit te brengen. Tobias draait zich om en veegt met water en zijn hand zijn pik schoon. Hij draait zich om. ‘Kijk, nog knetterhard’ zegt Tobias ‘klaar om te neuken’. Hij komt achter mij zitten en ik voel zijn hand door mijn bilspleet gaan. Ik kom iets omhoog. Hij komt tussen mijn benen zitten en ik voel zijn eikel richting mijn aars gaan. ‘Klaar?’ vraagt Tobias. Zijn handen liggen op mijn heupen en hij drukt mijn lichaam richting zijn kruis en ik voel zijn eikel mijn kringspier aanraken. Nog voor ik er erg in heb voel ik mijn aars ontspannen en de grote, dikke pik naar binnenglijden. Het ritme versneld. Zijn handen drukken mijn onderlichaam naar zijn lichaam toe. Ik voel zijn schaamhaar tegen mijn billen. Hij kreunt en komt klaar. Hij trekt zijn pik terug en staat op. Mijn aars moet wennen aan de snelheid. Ik voel hem samentrekken, ontspannen en weer samentrekken. Zaad loopt langs mijn balzak uit mijn aars.

‘Geil?’ vraagt Tobias. Hij komt weer voor me staan. ‘Pijpen of neuken?’ vraagt hij. ‘Je leeft die gast helemaal uit’ roept Sebastiaan vanuit de kleedkamer. ‘Daar heb ik hem voor gewaarschuwd’ zegt Tobias al glimlachend. ‘Ik kan meerdere keren klaarkomen en blijf hard’ zegt hij ‘maar fuck hij kan lekker pijpen’. ‘Oh echt?’ vraagt Sebastiaan en komt onze kant uitlopen. Hij haalt zijn slappe pik uit zijn broek en komt voor me staan. Ik kijk omhoog en Sebastiaan pakt zijn pik vast en houd deze voor mijn mond. Ik neem hem in mijn mond en begin eraan te zuigen. Ik voel dat Sebastiaan zijn pik stijver word. Ook voel ik dat Tobias weer achter mij komt zitten en zijn stijve, grote pik naar binnen stoot. Ik voel mijn aars weer samentrekken en ontspannen. Mijn kringspier heeft moeite met de snelheid en dikte van zijn pik. Hij ramt hem tot aan de stam diep in me. Ik hoor Tobias kreunen als hij voor een derde keer klaarkomt. Ik voel zijn zaad in me spuiten … Ook Sebastiaan begint te kreunen en hijgen. Hij neemt zijn inmiddels stijve pik uit mijn mond en begint eraan te trekken. ‘Tong uitsteken’ beveelt hij mij. Ik steek mijn tong uit en voel het zaad op mijn tong spuiten. Tobias komt naar me toe lopen. ‘Kom sta eens op’ zegt hij. Ik sta op. Mijn pik is hard, zaad van Sebastiaan nog op mijn tong. Hij begint me te tongzoenen. Het zaad wordt vermengd met ons speeksel. ‘Slikken jullie mijn zaad eens door’ zegt Sebastiaan ‘dit is geil’. Ik slik het zaad en speeksel door.

Tobias beveelt mij om op mijn rug te gaan liggen en mijn billen te spreiden. Hij legt een kussen onder mijn billen en houd mijn benen in de lucht. Tobias spuugt het zaad uit tussen mijn billen en op zijn pik. Met zijn vingers wrijft hij het zaad en speeksel mengsel uit over mijn pulserende kringspier. ‘Ben je mijn slet?’ vraagt Tobias. Ik knik en voel zijn nog steeds harde pik weer naar binnen stoten. Ik kreun. Ik heb moeite om te ontspannen. Ik voel het pulseren van mijn kringspier. Tobias blijft stoten en kreunen. Hij duwt mijn benen richting mijn lijf. Sebastiaan kijkt toe terwijl hij zijn broek dichtmaakt. ‘Dit is zo ontzettend geil’ kreunt Tobias.

Er wordt op de deur geklopt. De deur gaat open. In de deuropening staat een jongeman. Blond, lang haar, bleek gezicht met een donker shirt en spijkerbroek aan. Ik zie een paar zwart/witte Vans onder zijn spijkerbroek. Hij kijkt naar ons en zegt ‘Damn, dat ik geil’! ‘Je kan zo je pik aanbieden om te laten pijpen door die gast’ zegt Sebastiaan. Tobias knikt, kreunt en neukt verder. Ik voel zijn pik op en neer bewegen in mijn kont. Mijn tong glijdt langs mijn lippen. ‘Mag ik je pijpen?’ vraag ik aan de jongen. ‘Ja hoor’ zegt de jongen, schopt zijn schoenen uit en trekt zijn broek en boxershort uit. Daar staat ie dan, een flinke bos donker schaamhaar en zijn pik dun met een kromming naar links. Harde pik! Hij spreidt zijn billen en komt boven mijn gezicht hangen. Ik ruik zijn kontgeur. Ik zie een mooie aars en behaarde billen en balzak. Ik lik met mijn tong langs zijn kringspier. Hij kreunt en trekt aan zijn eigen pik. Hij trekt zijn shirt uit. Zijn bovenlijf is voorzien van tattoos. Hij schuift zijn balzak richting mijn mond. Ik lik en probeer zijn grote balzak in mijn mond te proppen. Ik kreun. Ik geniet. Hij komt voorover en ik kan zijn pik in mijn mondnemen. Hij buigt verder en neemt mijn pik in zijn mond. ‘Klaus, zuig jij nu een pik?’ vraagt Tobias verbaasd. ‘Ja man, ik hou van pikken’ zegt Klaus. Tobias trekt terug uit mijn kont en beveelt Klaus zijn pik te zuigen. ‘Proef je het geil en zijn darmen?’ vraagt Tobias. Klaus kreunt en maakt een kokhalzend geluid. ‘Maak hem nat, dan neuk ik hem weer’ zegt Tobias. Ik voel dat de pik weer in mijn kont word gestoten, terwijl Klaus mijn pik weer in zijn mond neemt. Mijn vingers masseren het kontgaatje van Klaus. Klaus duwt en stoot zijn pik diep achterin mijn keel. Ik zie dat zijn balzak samentrekt en voel stralen zaad achterin mijn keel terechtkomen. Ook ik voel dat ik ga klaarkomen. Klaus trekt aan mijn pik en stralen zaad komen op mijn buik terecht. Ook Tobias komt klaar, wederom diep in mij. Ik hijg. Ben uitgeput. Uitgewoond. Ik slik het zaad van Klaus door. Deze staat op en kleed zich aan. Tobias gaat weer richting douche. Ik kleed mij aan en besluit om naar mijn hotel te gaan. ‘Doei ik ga’ roep ik richting de douche. ‘Prima’ roept Tobias terug ‘je weet me te vinden als je weer wilt neuken’. ‘Ja hoor’ roep ik. ‘Doei Klaus. Doei Sebastiaan’ zeg ik als ik de deur uitloop, de gang in. ‘Doei’ zeggen ze in koor. Ik loop via het gangenstelsel naar de artiestenuitgang, het donkere, regenachtige Keulen in.

3131 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.