Siem de psycholoog 2

Ik zit achter mijn pc nog wat rapportage te typen. Het is woensdagmiddag en het grootste deel van de collegae is al naar huis. Ik hoor de deur van de gezamenlijke ruimte openslaan, maar ik zit met de rug naar de deur en wil nog even die laatste zin typen. Ik voel armen langs mijn hals over mijn schouders glijden. ‘Ben je ook zo geil?’ fluistert Siem in mijn oor. Ik moet glimlachen. ‘Claire nog steeds niet in de stemming voor een flinke neukpartij?’ vraag ik. ‘Nee man’ zegt Siem ‘en na onze escapade heb ik ook wel zin in jou’. ‘Toe maar’ zeg ik ‘meneer is nu ook van de mannen’. ‘Nee, nee, niet van de mannen, maar van jou’ zegt Siem. ‘Ik vond dat laatst zo ontzettend geil, dat ik me ’s-Avonds voor het naar bed gaan nog een keer heb afgetrokken’ zegt Siem. ‘En jij?’ vraagt Siem. ‘Ik vond het zeker geil en heb er ook nog wel eens aan gedacht’ zeg ik.

‘Nou kom, we gaan ff de kolfruimte in’ zegt Siem. ‘De kolfruimte is zo niet sexy’ zeg ik. ‘Wil je hier?’ vraagt Siem. Ik draai me om en kijk de ruimte in. ‘Wel ontzettend spannend’ zeg ik ‘zijn er nog mensen op kantoor?’. ‘Ja het secretariaat en de psychiaters’ zegt Siem. ‘Het secretariaat komt nooit hier en de psychiaters normaliter ook niet’ zeg ik. ‘Dus we doen het hier?’ vraagt Siem. Hij loopt naar de toegangsdeur en kijkt door het raampje de lange gang in. ‘Rustig’ zegt Siem. Hij draait zich om en kleed zich, terwijl hij naar mij toeloopt uit. ‘Ik ben geil, hard en gewillig’ kreunt Siem. Er verschijnt een glimlach op zijn gezicht. ‘Toe maar’ zeg ik ‘hard en gewillig’. Ik voel mijn kruis bewegen en opzwellen. Dit keer op kleurrijke Happy Socks komt Siem op me aflopen. Zijn pik staat weer fier overeind en zijn kleren liggen verspreid door de ruimte.

‘Wil je m’n kontje weer ruiken? Mijn pik weer zuigen?’ vraagt Siem zwoel. ‘Kom eens hier en laat me je lekkere kontje eens ruiken’ vraag ik. Hij loopt op mij af en draait zijn billen naar me toe. Ik druk mijn neus tussen zijn billen en snuif de heerlijke geur op. Siem kreunt. Ik bekijk zijn billen en houd ze stevig vast. Ik breng mijn tong naar zijn gaatje. Siem kirt. Ik duik iets naar onderen en lik vanaf zijn balzak naar zijn gaatje. Mijn tong roteert rond zijn kringspier. Een vinger masseert zijn kringspier. ‘Vind je dat lekker?’ vraag ik. ‘Jazeker’ kreunt Siem ‘heerlijk’. Hij is ondertussen zijn eigen pik aan het aftrekken. Ik voel dat mijn pik ook hard is. Siem draait zich om en voelt met zijn hand in mijn kruis. ‘Hmmm, lekker hard’ zegt hij. ‘Jazeker, jij bent ook zo godvergeten geil’ zeg ik ‘dat kan niet anders dan stijf worden’. Siem glimlacht en komt op mijn schoot zitten. Zijn pik staat fier overeind. ‘Mag ik je zo weer neuken’ fluistert Siem in m’n oor. Ik knik. ‘Lekker! Geil!’ kirt Siem. Hij komt overeind staan en buigt zich voorover om mijn broek te openen.

‘Kijk aan … ‘ zegt een stem. Verschrikt kijken we om, de psychiater staat in de deuropening. ‘Dat ziet er lekker uit’ zegt hij. Freek is onze psychiater, een man van 60 met kaal hoofd, witte baard en redelijk slank lichaam. ‘Je hebt mooie billen Siem’ zegt Freek. ‘Uhm, dank je’ stamelt Siem ‘ik schaam me dood’. ‘Dat is nergens voor nodig hoor’ zegt Freek ‘zal ik de deur maar achter mij dichtdoen en even op slot draaien, dan kunnen jullie soort van ongestoord verder gaan?’ ‘Uhm ja misschien wel zo fijn’ stamel ik. ‘Ja, wil je dat’ vraagt Siem. ‘Nou ik wil ook wel toekijken, maar dan kan ik niet garanderen dat ik niet geil wordt’ zegt Freek. Siem en ik kijken elkaar aan en beginnen te glimlachen. ‘Vind het eigenlijk wel een geil idee’ zegt Siem ‘wat vind jij?’. ‘Uhm ja, waarom niet’ antwoord ik. Freek draait de deur op slot en neemt een stoel en gaat zitten. ‘Ik kijk toe’ zegt hij.

Siem komt weer naar me toe lopen met zijn nog immer stijve pik fier overeind staand. Hij maakt mijn broek open en haalt mijn stijve, kromme pik tevoorschijn. Hij biedt zijn billen weer aan en trekt ondertussen aan mijn pik. Ik lik met mijn tong weer op- en neer langs ballen en kontje. Siem draait zich om en vraagt me om mij uit te kleden. Hij gaat op zijn knieën voor me zitten. We kijken elkaar aan, er verschijnt een glimlach op zijn gezicht. Met zijn hand wrijft hij onder zijn balzak. Op zijn eikel ligt een glimmende druppel voorvocht. Ik schop mijn schoenen uit en trek het shirt van mijn lichaam. Mijn broek doe ik uit en ik sta in vol ornaat voor Siem (en Freek). Ik kom naar voren lopen en duw mijn pik tegen de lippen van Siem. ‘Zuig je me?’ vraag ik zachtjes. Siem neemt mijn pik in zijn handen en duwt hem in zijn mond. Ik voel zijn tong roteren over mijn eikel en langs mijn schacht. Een hand masseert mijn balzak. Ik houd met mijn handen zijn hoofd vast en duw hem rustig heen- en weer over mijn stijve pik. Hij moet kokhalzen terwijl hij aan zijn eigen pik trekt. We sluiten beiden onze ogen. Als ik ze weer open, zie ik dat Freek achter Siem is komen zitten en dat zijn hand door de bilspleet van Siem glijdt. “Mooie billen, lekker kontje Siem’ zegt Freek. Al pijpend kreunt Siem. Freek buigt zich over de rug van Siem en fluistert in zijn oor ‘zullen we samen pijpen?’. Siem haalt mijn pik uit zijn mond en bied hem aan bij Freek. Freek neemt hem in zijn hand en trekt eraan. Siem likt onder mijn balzak en Freek neemt mijn pik in zijn mond. Ik sidder. Ik duw Freek over mijn pik heen en duw mijn pik achterin zijn keel. Hij moet kokhalzen, maar ik voel zijn natte tong bewegen over schacht en eikel. Freek houdt tussen zijn vingers de tepels van Siem vast en knijpt er voorzichtig in. Siem kreunt.

Freek en Siem likken, ieder aan een kant mijn eikel. Ik geniet. Zo tongen met elkaar terwijl ze om mijn eikel heen draaien. Siem staat op en vraagt of ik op het bureau wil gaan liggen. Ik ga op mijn rug liggen en trek mijn benen naar elkaar toe. ‘Wil je hem natmaken met je tong Freek?’ vraagt Siem. Freek komt voor mij zitten en met zijn tong roteert hij rond mijn anus. Ik voel zijn tong naar binnen drukken. Terwijl Siem mijn pik aftrekt. Freek neemt de pik van Siem in zijn mond en begint hem te pijpen. ‘Maak hem lekker vochtig’ zegt Siem. Ik voel dat Siem een vinger bij mij naar binnen brengt, terwijl zijn pik wordt gezogen door Freek. Ik knijp in mijn tepels. Siem komt tussen mijn benen staan. Hij brengt zijn pik richting mijn kontje en duwt zijn natte eikel tegen mijn kringspier. En drukt hem naar binnen. Ik voel de hele lengte van zijn pik naar binnenglijden. Ik knijp in mijn tepels.

Freek doet zijn broek naar beneden en begint aan zijn eigen pik te trekken. Hij duikt op zijn knieën en spreidt de billen van Siem en begint hem te rimmen. Siem stoot zijn pik voorzichtig in me. Hij kreunt. Hij maakt een schrikbeweging als Freek een vinger in zijn anus stopt. ‘Vind je dit lekker?’ vraagt Freek. Siem kreunt bevestigend. ‘Ik ben geil. Ik ben hard’ zegt Freek ‘mag ik je neuken?’. ‘Ik ben nog nooit geneukt’ zegt Siem. ‘Ik doe voorzichtig’ zegt Freek. Hij laat zijn broek tot op zijn enkels zakken en spuugt wat speeksel op zijn vingers en wrijft zijn eikel ermee in. Hij komt achter Siem staan en duwt zijn eikel tegen de kringspier van Siem. ‘Probeer te ontspannen’ zeg ik tegen Siem. Siem komt voorover en we zoenen elkaar. ‘Auw. Voorzichtig’ kreunt Siem als Freek zijn eikel verder naar binnen duwt. ‘Ontspan’ probeer ik Siem gerust te stellen. ‘O mijn god, hij zit in me’ kreunt Siem ‘zijn hele pik zit in me, wat een geil gevoel’. ‘Ik merk het, jou pik word ook dikker’ zeg ik. Voorzichtig beweegt Siem zijn pik naar binnen en haalt hem naar buiten en zorgt ervoor dat de pik van Freek in zijn aars verdwijnt. Siem verhoogd het tempo. Ik voel de pik van Siem in- en uit mijn kont schuiven. ‘Fuck wat geil is dit, ik ga bijna komen’ zegt Siem. De pik van Freek masseert Siem zijn prostaat. Siem zijn pik wordt harder, het tempo gaat omhoog, hij ademt zwaar. Ik voel krachtige stralen zaad in mijn darmen gepompt worden. Freek trekt zichzelf af en spuit een flinke lading zaad over de billen van Siem. Siem wrijft voelt aan zijn kontgaatje. ‘Mijn god, helemaal uitgewoond’ zegt hij en kijkt achterom naar Freek. ‘Mijn god, wat een dikke pik heb jij met een ontzettend dikke eikel’ kirt Siem ‘die zat helemaal in mij’. ‘Het was ontzettend geil heren’ zegt Freek ‘dank dat ik mocht deelnemen’. ‘Ik heb al een tijd niet zo lekker geneukt’ zegt Freek. ‘Ik ook niet’ zegt Siem ‘voor mij de eerste keer dat ik een pik in mijn aars gedrukt kreeg, maar dit is echt een mega lekkere ervaring’. ‘Het was inderdaad heerlijk heren’ zeg ik. We kleden ons aan, moeten flink lachen en doen de deur van het kantoor weer open. Met dikke blosjes op de wangen lopen we door de gang richting het secretariaat. ‘Fijne avond dames’ klinkt het in koor. ‘Fijne avond heren, tot morgen’ roepen de secretaresses. Al lachend lopen we de trap af naar beneden.

2723 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.