Geslaagde date

Geplaatst door: biman2217 op 03-11-21

Ik ben er al enige tijd geleden achter gekomen dat ik bi ben en zoek dus af en toe eens een leuke date of kennismaking.
Sinds die tijd bezoek ik dan wel eens een chat site om daar het aanbod te bekijken:-) , en af en toe komt het dan ook tot een echte date.

Dit was ook het geval op mijn vrije dag onlangs, ik had me 's ochtends lekker opgefrist en intiem netjes geschoren en zette me vervolgens klaar achter de PC.  Gedeeltelijk naakt en ook al een beetje geil bekeek ik vervolgens het aanbod, even later geraakte ik aan de praat met een man die wat ouder was dan ik en waarmee het gesprek aangenaam verliep.
Hij was ook op zoek naar een date en ik leek wel te kunnen bieden wat hij zocht, bovendien kon hij discreet ontvangen op een lekker zachte matras, iets wat ik altijd een pluspunt vind.
Dus verder afgesproken en me tot het adres verplaatst dat hij opgaf en erg verheugd dat hij daar ook open deed, dit ging al de goede weg op.
Hij was al wat in de stemming, had een matrasje klaarliggen en een porno film aanstaan.  Niet veel later waren we dan ook allebei naakt, met een half harde lul stonden we tegenover elkaar.  Zijn lichaam was mooi gebouwd, slank en hij was intiem ook volledig glad wat ik erg geil vind.  Na wat strelen en geknuffel landen we al snel op de matras en hij leek wel zin te hebben in een standje 69.

Hierin kwamen we dus snel terecht en de lul verdween al snel in elkaars warme mond met als reactie geile kreungeluiden.  Ik streelde zijn gladde ballen ondertussen en werd nu volledig hard terwijl hij me fel pijpte.  Met die volle lengte ging hij nu helemaal erin op en nam mijn volledige lul naar binnen in zijn mond, ik voelde telkens hoe mijn eikel achteraan in zijn keel schoof.  Het was een lange tijd geleden dat ik het gevoel van een deepthroat nog een mocht ervaren en dit voelde erg geil, het prikkelde een beetje telkens hij diep ging maar het gaf ook een lekkere tinteling.  Hij had hier duidelijk ervaring mee en nam de volledige lengte (19 cm) naar binnen, tot zijn lippen mijn ballen raakten.  Mmm, dit had ik nog niet veel mogen ervaren.
Ondertussen probeerde ik me te concentreren om hem te pijpen, en zijn ballen te strelen.  Omdat ik zo geil werd begon ik zijn gladde en mooie sterretje te likken, wat volgens het gekreun als erg aangenaam ervaren werd :-)

Als mijn lul even zijn mond verliet begon hij ook mijn ballen en sterretje te likken, de tintelingen gingen door mijn lichaam en ik kreunde volop van genot.  Zo ging hij afwisselend door, pijpend of likkend tot ik aangaf dat ik bijna ging komen.  Hij nam mijn paal al rukkend vast terwijl hij mijn ballen likte en streelde en het duurde dan ook niet lang vooraleer mijn zaad er in dikke stralen uit spoot.  Nog in standje 69 liggend kwam ik volledig onder mijn eigen sperma te zitten.

Terwijl hij daarna nog wat pijpte en streelde ging ik volledig voor hem, pijpend en zijn sterretje strelend steeg gekreun op maar tot spuiten kon ik hem spijtig genoeg niet brengen.
Daarna nog lekker wat nagepraat en elkaar nog een leuke dag gewenst.  We blijven nu wel contact houden en plannen binnenkort een nieuwe date, dan wil ik hem ook zeker nog meer doen genieten en laten klaarkomen.  En zijn mooi gladde kontje zou ik ook nog wel verder willen verkennen...

2810 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.