Sauna

Een waar gebeurd verhaal. Een mooie dinsdagmiddag en een middagje vrij. Een prima combinatie om een paar uurtjes naar de sauna te gaan. Tasje ingepakt met slippers en een (klein) handdoekje, glijmiddel, condooms, een lekkere buttplug en een stevige dildo. Ik was best wel al geil want is stond al een tijdje droog. Op naar Heerhugowaard. Na het uitkleden eerst nog even gespoeld. Wat zal eerst doen, even zonnen of stoombad of sauna. Ik koos voor de laatste. De sauna in wandelend zie je eerst even niets want het is daar best donker dus je ogen moeten even wennen. Maar mijn gevoel en gehoor liet duidelijk dat vlak bij de ingang een vent een andere al lekker aan het pijpen was. Het slobberde lekker zal ik maar zeggen. Ik had al een flinke erectie waar ik graag mee paradeer en die vent die aan het pijpen was draaide zich om en nam direct mijn volle erectie tussen zijn lippen. Ik kreunde gelijk van dit gaat niet lang duren en wil je zaad? Hij knikte “ja” maar bleef lekker en hard pijpen. Even later voelde ik mijn zaad borrelen en met een flink aantal stevige stralen in zijn keel verdwijnen. Hij nam alles in zich op en het bleef dus netjes in de sauna. Hij draaide zich om en ging weer verder mat die andere kerel. Dat was een heerlijke binnenkomer dacht ik. Even later even koud spoelen en lekker op een bedje buiten gaan liggen. Omdat ik een pilletje had genomen bleef mijn pik best hard en daar liep ik fier mee rond. 


Op mijn rug op het bedje lekker gespeeld met een beetje glijmiddel met die dildo die ik had mee genomen.  Heerlijk genieten. Er liepen af en toe wel mannen langs en die keken natuurlijk maar ik bleef alleen. 
Na een tijdje weer even een rondwandeling gemaakt ook bij de ruimtes en gloryholes maar daar was niets te beleven. Totdat ik langs de sling loop, daar ligt een keren alleen te wachten op wat komen gaat. 
Hij ligt er lekker bij dus ik denk, waarom niet. Ik pak een condoom, rol die om mijn lul en schuif m’n leuter in zijn mannenkut. Ik neuk hem een paar minuten lekker waarbij hij ook duidelijk geniet en hij mijn billen beetpakt en me zo hard en diep naar binnen duwt. Ik kom niet klaar maar na een paar minuten vind ik het wel genoeg dus ik stop er mee en laat hem alleen in de sling achter.
Dan maar even lekker naar de stoomsauna. Daar was het lekker druk. Ook daar is het donker dus eerst op de tast. Nu doe ik dat graag dus ik wandel een rondje en pak hier en daar een pik vast. Bij de ingang op de bankjes wordt iemand geneukt en dat ziet er lekker uit. Terwijl ik nog steeds met mijn pik recht omhoog lang de bank loop hapt een kerel naar mijn pik. Ik laat hem even lekker zuigen en wandel weer verder. Ik ga zitten en even later komt er een vent naast me zitten en die grijpt naar m’n lul en begint heerlijk te trekken. dat voelt wel heel lekker en ik laat hem lekker gaan. Ik dacht dat hij wel zou stoppen maar hij gaat heerlijk door. Op een gegeven moment hou ik het niet meer en schiet mijn zaad heerlijk in de lucht en over mijn pik en zijn handen. 

Na even lekker gedoucht te hebben dacht ik weer naar buiten te gaan maar er was een wolkbreuk los gebarsten dus binnen blijven. Mijn pik was na twee keer wel tot bedaren gekomen en ik voelde me bevredigd en voldaan. Na nog een paar rondjes wandelen waarbij weinig te zien valt besluit ik naar huis te gaan. Ik kom graag weer terug.

4358 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.