Verlangen (naar meer)

Geplaatst door: snoepjevanweek op 09-11-21

Voor ik begin dit wij de lezers zijn denkbeeldig er bij. Okay vorige keer was de finale van Nationale veeboer van Nederland in Den Bosch. En denken jullie niks speciaals mooi wel deze versie alleen homo boeren. Dit verhaal ontmoeten we nog een keer klaas en jan-jaap neen is geen vervolg op boers leven! We zijn nog in Boord-Brabant waar is onbelangrijk voor het verhaal. Klaas zal onze hobbyboer JJ welkom heten. Hij JJ was stijf de benen was lange auto rit vanuit Zuid-Holland. JJ volgt klaas naar de varkensschuur (nee wij mooi niet) pas als ze er uit zijn volgen wij. Ze gaan het huis in hoor de douche ze stinken nogal!

Aan gekomen in slaapkamer is JJ speels slaat Klaas met handdoek tegen zijn bolle kont. Klaas heb zeker wat hangen tussen zijn benen zo zien bevalt JJ ook wel. JJ gaat op bed zitten genieten van uitzicht Klaas bukt om condooms en glijmiddel te pakken. JJ kreeg over Klaas rug terwijl die glijmiddel overal smeert, en condoom af rolt op JJ penis. Klaas weet eigenlijk niet waar hij aan begint zich laten nemen. normaal vroeger nam hij een vrouw soms een knecht. JJ zit in Klaas maar stopt droogt Klaas zijn tranen. Dan komt hij zacht in Klaas tot die hem aan moedigt ruwer.

De temperatuur in de kamer stijgt de mannen drogen zich even af zweet loopt langs hun voorhoofd. Even rustiger terwijl JJ karwei af maakt tongen. Daar heeft Klaas zo te zien ervaring mee. Ze plakken dus even een douche nu mooi volgen we. Inzepen daarna verkennen van elkaars lichaam. Eerst strelen dan de beurt elkaar aftrekken de slierten vliegen in het rond. De douche gaat aan ze wassen elkaar de plakkerige torso ook schoon. Geen schaamte ze gaan naar huiskamer waar koffie met cake klaar staat. Wat knuffelen en handjes vast laten we maar gaan ons te klef haha.

2360 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.