Als jongetje met postzegelverzameling

Geplaatst door: okbyme op 12-11-21

Toen ik jong was, werd ik aangesproken door een buurman die in de deuropening stond. Hij had gehoord dat ik postzegels verzamelde en vroeg of ik misschien zegels wilde ruilen. Ik zei dat ik ze niet bij me had, maar hij nodigde me uit om naar zijn verzameling te kijken. Ik mee naar binnen naar zijn kamer (hij woonde nog bij zijn moeder). Hij liet me zijn zegels zien en liet er 1 vallen. Op een rotplaats net achter zijn bureau. Ik bukken en probeerde de zegel te pakken toen hij zei dat hij wel even zal helpen. Hij bukte over mij heen en voelde naar de grond. Ik voelde zijn hand op mijn pik en zei dat dat niet de vloer was. Hij zei " "sorry, vind je het erg". Ik vond het niet zo erg en voelde verder naar de zegel, en hij voelde verder aan mijn pik. Ik schrok toen hij mijn rits open deed en mijn pik er uit haalde. " Dat is wel leuker dan een zegel" zei hij. Ik stond op met mijn pik in zijn hand en hij streelde wel erg lekker. Ik werd naar zijn bed geduwd en daar trok hij mijn broek uit en mijn onderbroek ook. Daar lag ik met mijn kontje omhoog. Hij voelde tussen mijn billen en heel voorzichtig deed hij zijn duim in mijn kontje. Met zijn andere hand pakte hij mijn pik en ging er lekker aan trekken. Toen vroeg hij of ik zijn pik ook wilde voelen. Ik dacht waarom niet. Hij ging achter mij zitten en duwde plotseling zijn 20 cm in mijn kontje. Ik had een heel ander idee bij dat voelen. Hij duwde zachtjes door nadat hij zijn pik had natgemaakt met spuug, en gleed zo naar binnen bij me. Na een paar stoten moest ik me omdraaien zodat hij met mijn pik kon spelen. Wat een lekkere beurt kreeg ik.

Onder het neuken hoorde ik de deur slaan en er kwam iemand binnen. Zijn broer stond naast ons en keek wat we aan het doen waren. Bertus ging gewoon door met neuken en zijn broer haalde zijn pik uit zijn broek en stopte die in mijn mond. Ook 20 cm en een heel stuk mijn mond in. Ik hoorde Bertus steeds heviger hijgen en voelde vocht in mijn kontje lopen. Hij spoot me heerlijk vol. Hij stapte van het bed en zijn broer zei "blijf liggen" Die stak zijn pik in mijn kont en neukte me keihard. Ondertussen deed Bertus mijn shirt omhoog en ging aan mijn tepels sabbelen en tegelijk met mijn pik spelen. Wat was dat heerlijk. Aan drie kanten gepakt worden. Zijn broer spoot net zo veel als Bertus in mijn kont en gaf me een paar heerlijke tikken op mijn billen. Bedankt zei hij, het was heerlijk. Ook Bertus bedankte mij en ik ging weer naar huis.

Na een paar dagen ging ik kijken of er iemand thuis was bij Bertus. Zijn moeder deed open in haar ochtendjas en zei dat hij elk moment kon komen, ik mocht binnen wachten. Ik naar de woonkamer en er werd mij gevraagd of ik haar even wilde helpen. Ik mee naar haar slaapkamer en draaide een lamp aan het plafond erin terwijl ze mij vasthield op de trap. Ik verloor bijna mijn evenwicht en ze greep me beet bij mijn billen en scheurde mijn broek. Doe maar uit dan maak ik hem zei ze. Ik deed mijn broek uit en trok per ongeluk ook mijn onderbroek mee en mijn pik floepte eruit. Zo zei ze, ik help je wel even en duwde mijn hoofd naar achter en deed mijn pik in haar mond. Ze pijpte me heerlijk en ik probeerde aan haar kut te zitten maar dat lukte niet. Ik moest op mijn knieen gaan zitten en toen deed ze haar broek uit en liet me een pik van 21 cm zien, dat had ik niet verwacht als jonge knaap. Die propte ze gewoon in mijn kontje en neukte me suf. Ze spoot me vol en draaide me om. Ze pijpte me heerlijk klaar en zei dat ik vaker terug mocht komen. 

3654 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 28)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.