De uitdaging

Hoi.

Ik heb het altijd al leuk gevonden om mijn naakte lijf te tonen en loop dan ook zoveel mogelijk in mijn blootje rond.
 Hendrik is mijn beste vriend en die weet dat ik een uitdaging moeilijk uit de weg kan gaan. Hij daagde me uit om op een nacht,  met enkel een paar stevige bottines aan, met hem te gaan wandelen in een park dat hij kende.
Natuurlijk kon ik er niet aan weerstaan en het was eigenlijk ook wel heel erg opwindend.

We vertrokken met zijn auto naar een naburige stad waar hij, aan de rand van het park, parkeerde. Hij keek me grijnzend aan en zei me uit te stappen, mijn kledij uit te trekken en in de kofferbak te gooien. Mijn T shirt vloog vlug de kofferbak in maar om mijn jeans uit te trekken moest ik eerst wel die bottines uit doen en pas daarna kon mijn jeans mijn shirtje volgen.
Toen ik begon me te ontkleden was ik al behoorlijk opgewonden, maar toen ik mijn jeans afstroopte, en nu in mijn blote kont stond, werd het pas echt opwindend, mijn ademhaling ging in een ruk de hoogte in en ik vond het wel leuk om daar in mijn blote reet te staan.
Toen ik mijn bottines terug aan trok kwam een auto, hevig claxonnerend en met zijn lichten trekkend, aangereden en daar raakte ik bijzonder opgewonden door, mijn pik werd dan ook in een ruk beenhard. Breed lachend, met mijn handen op mijn heupen draaide ik me naar de aankomende wagen toe. De auto passeerde en de bestuurder gaf me een duim op.

Naast Hendrik wandelde ik dan het park in.
Het was een echt heerlijk gevoel om in mijn nakie in het openbaar rond te wandelen. 
Na een tijdje vroeg Hendrik of ik hem een pijpbeurt wilde geven. Zonder aarzelen knielde ik voor hem neer, opende zijn broek en viste er zijn piemel uit. Ik sabbelde even op zijn voorhuid en al vlug kwam daar de eikel tevoorschijn en dan begon ik in ernst aan die heerlijke pik te zuigen en o wat werd die weer lekker hard en groot.
Hij nam mijn hoofd in zijn handen en ik hoorde hem kreunen en zuchten van genot.
Ik ging zo op in het pijpen van mijn beste vriend dat ik pas bemerkte dat er toeschouwers waren toen ik ze tegen elkaar hoorde  ze zeggen wat een lekkere knul ik was en dat ik ze ook best wel een beurt mocht geven. Ik opende mijn ogen en zag links en rechts een viertal kerels staan en ik besefte dan dat Hendrik me mee had genomen naar een plaats waar homo kerels kwamen om seks te zoeken.
Het moet Hendrik geweldig opgewonden gemaakt hebben want ik voelde hoe mijn mond zich vulde met zijn lekkere zaad. Ik slikte zijn goedje in, begon dan de restjes van zijn paal te likken terwijl ik naar hem op keek. Hij keek grijnzend op me neer alsof hij heel erg tevreden met zichzelf was.
Ik besloot om het dan maar wat verder op te drijven.

De kerels rondom ons hadden allen hun lul uit de broeken gehaald.
Ik liep lachend op de dichts bij zijnde toe, nam zijn paal in mijn hand, knielde voor hem neer en nam zijn stijve in mijn mond. Opzij kijkend zag ik hoe Hendrik heel verbaasd toe keek hoe ik de vreemde pijpte.
Al vrij vlug kwam de kerel ook klaar in mijn mond nadat ik ook zijn spul had ingeslikt stond ik terug op en vroeg wie me een lekkere beurt in mijn kontje wilde geven.
Meteen was een van de kerels bereid om me van dienst te zijn.
Hij trok een condoom over zijn paal, nam me mee naar een lantaarnpaal waar hij me liet tegen leunen, voorover gebogen en met mijn handen tegen de paal steun zoekend. Er werd wat glijmiddel op mijn gaatje gespoten en even later voelde ik er een lul tegen duwen.
Het is ongelofelijk lekker om een harde pik te voelen binnendringen en ik genoot er dan ook heel erg van. Langzaam werd ik aan zijn paal geregen en ik liet duidelijk blijken dat ik dat erg lekker vond. Langzaam begon de man me te berijden, greep me dan bij mijn haren beet en begon me steeds woester te neuken terwijl ik luid kreunde en zuchtte van genot. Plots stootte hij hard, kreunend, toe, bleef even in me en trok zich dan terug.
Ik keek even opzij en zag de vierde kerel op me toe komen met zijn mooie, grote, harde lul in aanslag en zonder condoom, wat toch het lekkerst vind.
Hij kwam achter me staan en kletste zijn mooie paal links en rechts tegen mijn billen en zei dat hij me eens goed ging berijden.
"Neem me dan, grote jongen."
En hij nam me meteen.
Heerlijk hoe die eikel langs mijn zakje omhoog gleed en dan tegen mijn gaatje duwde. Ik kreunde, steunde, zuchtte en kreet het uit toen hij binnendrong en met kleine stootjes steeds dieper binnen drong.
O wat was die man een kundige neuker.
Ik begon te rillen en trillen van genot, mijn harde lul wipte heerlijk mee op het ritme van zijn stoten en wat genoot ik.
(Later zei Hendrik dat het voor het eerst was dat hij me zo uitbundig bezig zag)
Hij pompte en beukte er lekker op los mijn berijder en ik kreet het uit toen ik hevig begon te spuiten.
Even later kreeg ik een bijzonder harde stoot te verwerken en de kerel spoot zijn zaad diep in me.

Nadat ik even bijgekomen was keek ik Hendrik aan en zag tot mijn opluchting dat hij er helemaal niet boos uitzag. Ik vroeg het hem toch maar.
"Ben je gek, lekkertje. Ik ga je straks op een veel gewaagder plaats eens een super beurt geven, want dat ben ik dan ook, super geil." was zijn antwoord.
Hij kuste me op mijn mond, nam mijn hand en leidde me verder het park in.

4015 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.