Mijn liefde voor de piemel 5.2

Geplaatst door: damian op 19-11-21

DEEL 2

Ondertussen was Fleur op het randje van het bed gaan zitten. Haar benen had ze een beetje uit elkaar gedaan en haar rokje, die toch al heel erg kort was, verder omhoog.

Hij zat nu zo hoog dat we haar kruis konden zien.

Maar zag ik het nou goed? Had ze geen slipje aan?  

Ik raakte in de war van wat ik had gezien. Wat wilde Fleur nou met ons? Raakte ze opgewonden van als twee jongens seks met elkaar hadden?

‘Ga verder jongens, strippen, ‘zei ze weer dominant en stond op.

Robin en ik gingen verder met elkaar uit kleden. Eerst de broeken en sokken, daarna het shirtjes.

‘Wacht maar even met jullie boxers, ‘zei Fleur.

Ze stond op en kwam op ons afgelopen. Ze bekeek ons van top tot teen en ging achter ons staan.

Opeens trok ze mijn boxer naar beneden en sloeg me op mijn kont. Toen liep ze naar Robin en deed hetzelfde. Robin stond verstijfd van schrik. Dit had hij niet verwacht.

Nu we daar zo stonden met onze boxers op onze enkels hoorde Fleur een foto maken.

‘Even die twee billetjes op de foto zetten hoor, ‘zei ze lachend.

‘Zo jonkie, ‘zei ze nu, ‘op je knieën en pijp hem.’

Ik wist dat tegen spartelen geen zin had dus ik deed wat me gevraagd werd.

Ik liet me op mijn knieën zakken en keek nu in het kruis van Robin. Zijn pik was half stijf en zijn eikel was nat. NU kon ik goed zien dat hij besneden was en een lange dunne pik had. Veel schaamhaar had hij niet en leek erop dat hij het netjes bij hield. Je kent het wel zo een getrimde bush. Het was weer iets wat ik niet van hem had verwacht.

‘Gaat er nog wat gebeuren of ga je alleen maar naar zijn pik zitten kijken, ‘vroeg Fleur op strenge toon, ‘pijp hem nu!’

Ik pakte Robin’s pik beet en begeleidde hem naar mijn mond. Mijn tong verkende zijn eikel, proefde zijn voorvocht en omsloot langzaam zijn eikel met mijn lippen.

Robin kreunde zachtjes. Ik draaide rondjes om zijn eikel met mijn tong, hield zijn pik omhoog en likte zijn schacht tot aan zijn ballen.

Zo te zien wond het Robin toch wel op want zijn pik stond in no time keihard vooruit.

Dit was Fleur ook niet ontgaan en ze stond op en ging achter Robin staan.

Ze pakte zijn handen beet een hield deze op zijn rug. Nu zijn pik goed hard was geworden nam ik hem verder in mijn mond. Gelukkig was hij niet al te dik en kon ik hem aardig hebben. Steeds verder nam ik hem in mijn mond tot ik zijn eikel tegen mijn huigje aan voelde.

Even leek het erop dat ik moest kokhalzen maar gelukkig kon ik zijn pk in mijn mond houden.

Fleur begon Robin’s heupen ritmisch te bewegen. Nu zijn pik heerlijk nat was gleed hij soepen in en uit mijn mond.

‘Goed zo jij kleine slet die je er bent, ‘beet Fleur me fel toe.

Robin kreunde harder en zijn pik was megahard.

Fleur was veranderd in een dominante meesteres en zei; ‘Dit vind je lekker jij kleine geile nerdboy die je er bent.’

‘Ja, ik vind dit lekker,  ‘kreunden Robin.

Ondertussen liep het kwijl langs mijn kin over mijn lichaam. Ook ik was toch wel opgewonden geraakt van dit spel en mijn pik reageerde daar aardig op.

Nu ik zo op mijn knieën zat met de pik van Robin in mijn mond had ik een beter uitzicht op Fleurs rokje. Nu ze zo achter Robin stond was hij verder omhoog gekropen. En wat ik al vermoedde klopte, ze had geen slipje aan.

Wat ik zag was een kaal kutje,, iets wat ik tijdens mijn seksuele ontdekking al eens had gezien en gevoeld. Het was niet iets wat mij opwond maar op een of andere manier trok het wel mijn aandacht.

‘Goed zo, pijp hem maar lekker, ‘zei Fleur.

Ik deed mijn best en hoopte dat Robin niet snel klaar zou komen.

Langzaam gleed ik met mijn handen over Robin’s benen naar boven. Ik begon zijn billen te strelen en telkens wanneer ik dat deed voelde ik Fleur’s kruis langs mijn hand.

Haar rokje was nu helemaal omhoog gekropen en haar kale poesje was goed zichtbaar. Ik weet niet hoe ik erbij kwam maar ik kreeg de neiging om het aan te raken.

Om haar niet te laten schrikken deed ik een vinger richting haar kutje. Precies op het moment dat Robin zijn pik in mijn mond duwde voelde ik mijn vinger tussen haar benen verdwijnen.

Het was nat en glibberig, heel anders dan bij een jongen.

Even dacht ik dat Fleur zou stoppen maar blijkbaar wond het haar te erg op.

Ze stopte, haalde Robin’s pik uit mijn mond en draaide hem om.

‘Hier komen jij, ‘ beval ze en liep naar het bed.

Robin volgde gewillig en wachtte wat komen zou.

Fleur ging op het bed liggen en spreidde haar benen. Nu was haar kale kutje goed zichtbaar. Alles was mooi kaal, en haar kontje zag er uitnodigend uit.

‘Knielen en kruip naar me toe, ‘zei ze tegen Robin.

Gewillig en onderdanig bewoog Robin zich op zijn knieën naar Fleur. Ik zat nog steeds op mijn knieën en bekeek het hele spel.

Daar lag ze dan op haar rug, benen wijd en rokje omhoog getrokken.

‘Lik me, ik wil je tong langs me klitje voelen, ‘zei Fleur.

Zonder verder wat te zeggen begon Robin te likken. Ik hoorde gesmak en Fleur keek me aan.

‘Lik zijn kontje, ‘zei ze en wees op Robin zijn kont.

Even wilde Robin stoppen en wat zeggen maar Fleur duwde zijn hoofd snel weer tussen haar benen.

Ik deed wat me werd gevraagd en begon Robin zijn ass te likken. Ik trok zijn billen uit elkaar en keek tegen een mooi sterretje aan.

Niet slecht dacht ik bij mezelf en likte mijn vingers nat. Met mijn natte vingers begon ik zijn kontje in te smeren. Even trok Robin zijn billen bij elkaar maar al snel ontspande hij weer.

Ik weet niet hoe het er van een afstand uit moet hebben gezien maar je ken je wel voorstellen dat het geil moet zijn geweest.

Twee jongens achterelkaar op hun knieën, waarvan de een de ander zijn ass uit likt en de ander een kutje.

Fleur trok nu haar rokje en topje uit. Ze was nu net als wij helemaal naakt. Zoals ik dacht had ze bijna geen tietjes, ze waren klein staken een soort van recht vooruit. Ze speelde met haar tepels en duwde haar kutje telkens omhoog in Robin’s gezicht.

Robin liet zijn tong heerlijk langs haar klitje heen en weer gaan, zoog er dan weer op om daarna met zijn tong richting haar poepgaatje te gaan. Hij trok haar billen uit elkaar en duwde zijn tong zo ver mogelijk naar binnen. Het leek wel alsof we synchroon aan het likken waren.

‘Jonkie, ik wil dat je Robin neukt, ‘zei Fleur ineens.

Robin keek op.

‘Maar ik ben nog nooit geneukt, ‘zei hij geschrokken.

‘Alles moet de eerste keer zijn, ‘zei Fleur en lachte.

Nu ik Robin’s ass zo lekker nat had gelikt zou het me niet al te veel moeite moeten kosten hem te neuken.

Ik kwam omhoog en nestelde mij  tussen zijn benen. Mijn lul was nog steeds keihard en nat, dat zou het neuken wel een stuk makkelijker maken.

Langzaam drukte ik mijn eikel tegen zijn kringspier om naar binnen te gaan.

Ik merkte dat Robin niet ontspannen was en haalde mijn pik er weer uit.

Nu zijn anus een beetje open stond begon ik hem weer te likken en kon met mijn tong verder naar binnen. Zo te horen wond het hem op.

Ik probeerde nogmaals mijn lul naar binnen te brengen en nu kon ik al een stukje verder. Ik wachtte even tot hij weer was ontspannen en duwde weer een stukje verder.

Mijn lul zat er nu voor de helft in en ik begon hem zachtjes te neuken.

Ik hoorde Robin kreunen tussen Fleurs benen.

Ik sloot mijn ogen en begon Robin te neuken. Mijn pik verdween nu helemaal in zijn ass die heerlijk aan voelde.

Ik was lekker bezig toen Fleur zei dat ik moest stoppen. Ze stond op en beval Robin op zijn rug te gaan liggen op de grond. We waren beide zo geil dat we gehoorzaamden.

‘Ik wil dat je op zijn pik gaat zitten jonkie, ‘zei Fleur en ze pakte een tube glijmiddel en gaf deze aan me.

Ik smeerde mijn kontje in en nam plaats boven Robin’s pik. Met een hand pakte ik deze beet en begeleide deze naar mijn sterretje. Nu ik zijn eikel voor mijn gaatje voelde liet ik me er langzaam over heen zakken. Gelukkig was zijn pik dunner dan die van Mitchel en kostte het mij niet al te veel moeite om zijn pik in me op te nemen. Soepel gleed zijn pik naar binnen en begon ik er op te rijden. Fleur bekeek ons en pakte weer haar mobiel. Deze keer maakte ze een foto van mijn stijve pik die heen en weer floepte op de buik van Robin. Daarna moest ik voorover leunen zodat ze een foto kon maken van Robin’s pik in mijn kontje.

‘Ga door met neuken stelletje sletjes die jullie zijn, ‘zei Fleur weer op haar dominante manier.

Ik wipte erop los en voelde Robin zijn lul heerlijk in me heen en weer gaan. Fleur bekeek ons van een afstand en begin zichzelf te vingeren. Net als die keer dat ze mij en Mitchel had zien neuken.

Ze keek me aan en haalde haar vingers uit haar kutje en likte ze af waarna ze ze er weer in stopte.

Met haar andere hand streelde ze haar kleine tietjes en kneep in haar rechtopstaande tepels.

‘Ik ga bijna komen, ‘kreunde Robin ineens.

‘Ga door en vul zijn kontje, zei Fleur.

Ik bleef doorwippen en voelde zijn pik dikker worden. Alhoewel ik het erg lekker vond om Robin in mij te voelen wilde ik niet dat hij al klaar zou komen. Ik was zelf nu veels te geil geworden hiervan en wilde nog even genieten.

Robin pakte mijn heupen beet en bewoog me ritmisch over zijn pik heen en weer. Ik voelde me als een grote levende flashlight die over zijn penis schoof. Mijn pik ketste nat op en neer op zijn buik.

‘Ga eraf en pijp hem klaar, ‘zei Fleur ineens.

Ik kwam omhoog en voelde Robin zijn pik uit me glijden en met een klets op zijn buik terecht komen.

Nu hij zo op zijn rug lag kroop ik tussen zijn benen en nam zijn pik in mijn mond. Ik begon hem weer te pijpen en trok hem af.

Robin begon te hijgen en duwde zijn heupen telkens omhoog. Zo te zien zou het niet al te lang meer duren  en dan zou ik zijn zaad kunnen proeven.

Met mijn ene hand masseerde ik zijn ballen en met de ander trok ik hem af terwijl ik op zijn eikel zoog.

Fleur besloot dat Robin haar weer moest likken en ging met haar kut op zijn gezicht zitten. Robin kon niets anders doen dan met zijn tong haar likken terwijl ze heen en weer schoof over zijn mond. Ook voor Fleur werd het zo te zien te veel. Ze begon te hijgen en te kreunen.

‘Lik me jij slet, ‘kreunde ze, ‘doe je tong er verder in.’

Robin begon wilder met zijn heupen te draaien en zijn ballen begonnen zich samen te spannen.

Nog even en ik zou zijn zaad proeven.

‘Ahhhhh….ik ga komen..ik kom..shit ik hou het niet meer, ‘riep Robin tussen de benen van Fleur door.

Hij had niet gelogen want binnen een paar tellen vulde zijn zaad mijn mond. Er leek geen einde aan te komen, het was zoveel dat ik niet alles kreeg doorgeslikt.

Fleur duwde haar kutje weer in Robin zijn gezicht en bewoog weer heen en weer. Robin likte van kutje naar kontje en weer terug.

‘Ga weer op zijn pik zitten, ‘zei Fleur en keek me aan.

Nu was Robin zijn lul gelukkig nog stijf en met het zaad wat ik nog in mijn mond had smeerde ik mijn anus in.

Soepel gleed ik over zijn pik en begon hem weer af te rijden.

‘Trek je af en spuit over zijn buik, zei Fleur.

En terwijl ik mezelf neukte met Robin zijn lul trok ik me af kijkend naar Fleur.

Ze begin zichzelf te  vingeren en beval Robin om haar kontje te blijven likken. Daar zaten we dan, beide bovenop Robin, een op zijn pik en de ander op zijn gezicht.

Ik begon als een gek heen en weer te wippen en voelde dat ik bijna zou gaan klaarkomen.

‘Ik ga klaarkomen, ‘kreunde ik.

‘Laat je maar gaan, ‘kreunde Fleur, ‘ik krijg ook een orgasme.’

‘Ik ga nu komen…ik kom klaar…ik ga spuiten, ‘riep ik.

En daar was het. Ik weet niet waar het vandaan kwam maar ik bleef klaarkomen. Mijn zaad spoot zelfs zo ver dat ik mijn zaad op Fleur’s lichaam spoot. Dikke klodders zaad kwamen op haar tietjes en dropen af naar beneden op Robin’s borst.

En net toen ik mijn laatste druppel zaad uit mijn pik had getrokken kwam Fleur heftig kreunend klaar. Ik had nog nooit een meisje zien klaarkomen en dit was dus totaal nieuw voor mij.

Uit haar kut kwamen stralen water, ze schokte met haar hele lichaam. Langzaam kwam ze omhoog zodat Robin kon stoppen met likken.

Zijn buik zat helemaal onder mijn zaad en de sappen van Fleur.

Daar zaten we dan met z’n drietjes op de grond, uitgeput en allen klaargekomen.

Robin kwam omhoog en bekeek zichzelf.

‘Aankleden jullie twee, ‘zei Fleur ineens, ‘maar niet voordat ik een foto heb gemaakt van jullie beide.’

Fleur stond op, pakte haar mobiel en begon foto’s te maken.

‘Zo deze gaan in mijn archief, ‘zei ze lachend.

We stonden op en begonnen ons aan te kleden. Al die tijd werd er niets gezegd.

‘Opschieten jullie twee. ‘

Niet veel later stonden we beide buiten en hoorde we deur achter ons op slot gaan.

Ik keek Robin aan.

‘Had jij dit verwacht?‘ vroeg ik.

‘Euhh, niet echt eerlijk gezegd, ‘antwoorde Robin.

‘Moet zeggen dat ik het wel geil vond.’

‘Ben jij bi-sexueel dan? ‘vroeg ik verbaasd.

‘Of ik me zo wil noemen weet ik niet, ‘zei Robin, ‘ik kan van beide wel genieten.’

‘Vond het heerlijk hoe je me pijpte en dat je daarna op me pik ging zitten.’

Ik kon niets ander doen dan knikken.

‘Ik zou je wel een keer echt willen neuken, ‘zei Robin ineens.

Als ik al niet verbaasd was over wat er niet is gebeurt deze middag dan was dit het toppunt van verbasing.

‘Jij wilt mij nog een keer neuken? ‘zei ik.

‘Ja waarom niet, ‘zei Robin, ‘zonder haar erbij hoor natuurlijk.’

‘Kom laten we hier weg gaan, ‘zei ik, ‘ben je alleen thuis?’

‘Ja het hele weekend, ‘zei Robin.

2057 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 18)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.